Bu arada tickerımdan da anlasıldıgı gıbı bebişim erkekmiş arkadaslar dün ögrendık sizlerede haber vereyım dedım
kızlarrr haylaaamı gelmediniz yaaaaa....
günaydın...
nasılsınızzz herkese güzel bir hafta diliyorummmmm
benim günüm geçti ne olur dua edin gelmesin kırmızılar
hiç umudum yoktu günüm geçince umutlanmaya başladım
her biryanım şiş göğüslerim taş gibi hafif ağrılarım var ama olmadım daha
günaydın kızlarr!!! tüm anne ve anne adaylarının geçmiş anneler günü kutlu olsun!!!
zehselcim oğlun olucakmış canım çok sevindim...Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inş... :Saruboceq:
bugün yogun olucam biraz sizlere katılamayabilirim...(
ayşe sana özel bi mesaj atmıstım link yollamıstım geldı mı canım
günaydın canım....hadi hayırlısı bakalım :)
günaydın nanecim....senınde anneler gunun kutlu olsun :)
geldi tinkercim baktım güzel ninnilermiş dün akşam gördüm dinledik bebeişimle sağol canım :)
rıca ederım benım de cok hosuma gıttı dınlıyom suraklı ruhumu dınlendırıyor...ama benım oglan rıtmlı muzıklerde yerınde duramıyo bunlarda uyuyo herhalde
aaaa kızlarr bugün ipek doğuruyo dimiiiiiiiiiiii....... eyvahedigeldismile
Bu arada tickerımdan da anlasıldıgı gıbı bebişim erkekmiş arkadaslar dün ögrendık sizlerede haber vereyım dedım
Günaydın kızlaarr :)
günaydın kızlarr!!! tüm anne ve anne adaylarının geçmiş anneler günü kutlu olsun!!!
günaydın...
nasılsınızzz herkese güzel bir hafta diliyorummmmm
benim günüm geçti ne olur dua edin gelmesin kırmızılar
hiç umudum yoktu günüm geçince umutlanmaya başladım
her biryanım şiş göğüslerim taş gibi hafif ağrılarım var ama olmadım daha
aaaa kızlarr bugün ipek doğuruyo dimiiiiiiiiiiii....... eyvahedigeldismile
Ben tutturamamışım kız hissetmiştim kaydirigubbakcemile3
Günaydın Ayşem ! Nasılsın?
:1hug: Günaydın Nanee
Ayyyy inşallahhh canımmmm :Saruboceq: Hadi bakalımmmm
İpek doğuruyor mu bugünnnnn ayyyyyyyyyy, eyvahedigeldismile Kolay gelsin ne diyelim boshayallersmile
Herkese Günaydın kızlar!!!!! Nasılsınız??????????
kızlaaarrr 22+2 6. Resme geçmişim heyyooo hihoyyyt
maşallah sübhanallah bebişimee
Kızlar bişey sorcam size, yengemin bebişi 5 haftalık, ama karnı öyle bir şişti ki, insanlar 6 aylık hamile sanıyor....sonra kendime bakıyorum karnım büyümemiş... nasıl oluyo bu?
canım ya hayırlı olsun yenı resmın..bu arada benımkı son 3 gundur hıc durmuyo ayse ınanırmısın babasıyla hayret ettık...cok hareketlı gece gunduz tanımıyo...artık en son yeter nolur dedım...tık tık ınsan bı yerden sonra huylanıyo kız...dedıgım gıbı hıc durmuyo...ben ona turku soluyom harejetlı ege turkulerı..ama zıp zıp nasıl anlatamam..ben guluyom guldukce daha da oynuyo herhalde yeter be kadın susu nbe karga seslısın mı demeye getırıyo bılmıyorum...tahmınım cok hareketlı bır cocuk olcak...ablam da daha dur asıl sıddetlılerı son ay dıyo..artık onlar ınsanın canını acıtıyomus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?