Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarr!!! tüm anne ve anne adaylarının geçmiş anneler günü kutlu olsun!!!

zehselcim oğlun olucakmış canım çok sevindim...Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inş... :Saruboceq:

bugün yogun olucam biraz sizlere katılamayabilirim... (

günaydın...
nasılsınızzz herkese güzel bir hafta diliyorummmmm
benim günüm geçti ne olur dua edin gelmesin kırmızılar
hiç umudum yoktu günüm geçince umutlanmaya başladım
her biryanım şiş göğüslerim taş gibi hafif ağrılarım var ama olmadım daha

günaydın canım....hadi hayırlısı bakalım :)

günaydın nanecim....senınde anneler gunun kutlu olsun :)

ayşe sana özel bi mesaj atmıstım link yollamıstım geldı mı canım

geldi tinkercim baktım güzel ninnilermiş dün akşam gördüm dinledik bebeişimle sağol canım :)

rıca ederım benım de cok hosuma gıttı dınlıyom suraklı ruhumu dınlendırıyor...ama benım oglan rıtmlı muzıklerde yerınde duramıyo bunlarda uyuyo herhalde

allah yardımcısı olsun ....sagsaglım kavussun bebegıne ınsallah..kımbılır ne de guzeldır bebısı.......

rıca ederım benım de cok hosuma gıttı dınlıyom suraklı ruhumu dınlendırıyor...ama benım oglan rıtmlı muzıklerde yerınde duramıyo bunlarda uyuyo herhalde

bizimki gündüzleri paso uyyo zaten :) onu uyandıran tek şey ülker rodeo çikolata
başka çikolatalardan milyontane yesem parmagını kımıldatmıyo yada ben hissetmıyorum
bilmiyorum rodeo yediğim anda bi o yana tekme bi bu yana tekme :) çikolata
seçiyo cadı....geçen gün nil karaibrahimgil in seviyorum sevmıyorum parcasında ben
baya bi coştum o da göbüşte coştu ama dolanıp durdu içerde kızçem menim :)
ninnilerde evet uyyolar sanırım bilmiyorumkismile

aaaa kızlarr bugün ipek doğuruyo dimiiiiiiiiiiii....... eyvahedigeldismile

ay evet yaaa eyvahedigeldismile Allah yardımcısı olsun

kızlaaarrr 22+2 6. resme geçmişim heyyooo hihoyyyt

maşallah sübhanallah bebişimee

Bu arada tickerımdan da anlasıldıgı gıbı bebişim erkekmiş arkadaslar dün ögrendık sizlerede haber vereyım dedım

Ben tutturamamışım kız hissetmiştim kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlaarr :)

Günaydın Ayşem ! Nasılsın?

günaydın kızlarr!!! tüm anne ve anne adaylarının geçmiş anneler günü kutlu olsun!!!

:1hug: Günaydın Nanee

Ayyyy inşallahhh canımmmm :Saruboceq: Hadi bakalımmmm

aaaa kızlarr bugün ipek doğuruyo dimiiiiiiiiiiii....... eyvahedigeldismile

İpek doğuruyor mu bugünnnnn ayyyyyyyyyy, eyvahedigeldismile Kolay gelsin ne diyelim boshayallersmile

Herkese Günaydın kızlar!!!!! Nasılsınız??????????

Kızlar bişey sorcam size, yengemin bebişi 5 haftalık, ama karnı öyle bir şişti ki, insanlar 6 aylık hamile sanıyor....sonra kendime bakıyorum karnım büyümemiş... nasıl oluyo bu?

Günaydın idilcim çok şükür gayet iyiyimm :)
sen naıslsın ?

kızlaaarrr 22+2 6. Resme geçmişim heyyooo hihoyyyt

maşallah sübhanallah bebişimee

canım ya hayırlı olsun yenı resmın..bu arada benımkı son 3 gundur hıc durmuyo ayse ınanırmısın babasıyla hayret ettık...cok hareketlı gece gunduz tanımıyo...artık en son yeter nolur dedım...tık tık ınsan bı yerden sonra huylanıyo kız...dedıgım gıbı hıc durmuyo...ben ona turku soluyom harejetlı ege turkulerı..ama zıp zıp nasıl anlatamam..ben guluyom guldukce daha da oynuyo herhalde yeter be kadın susu nbe karga seslısın mı demeye getırıyo bılmıyorum...tahmınım cok hareketlı bır cocuk olcak...ablam da daha dur asıl sıddetlılerı son ay dıyo..artık onlar ınsanın canını acıtıyomus...

Kızlar bişey sorcam size, yengemin bebişi 5 haftalık, ama karnı öyle bir şişti ki, insanlar 6 aylık hamile sanıyor....sonra kendime bakıyorum karnım büyümemiş... nasıl oluyo bu?

gaz toplamıştır canım kimi insan çok gazlı olur mesela ben kaydirigubbakcemile3
bende 5 haftalık hamişken kocaman göbüşüm vardı hatta görümcem aa ne çabuk
büyümüş karnın dmeişti ama gazdı yani wc ye gittikten sonra iniyodu tabii gazı
çıkarabilirsen :) bazen çıkmayıp sancı yapıyo çünkü ööö iğğrençç bi sancı :sinifsinif:

perşembe cuma cumartesi benimkide aynen öyleydi hiiç ama hiç durmadı
nan acaba ne yedımde böyle oldu dedim oynamasa dert çok oynasa dert insan
işkillenıyo :) ama bak dün çok az oynadı...bazı hareketlerini hisseedemıyorum ama
çünkü ultrasonda ne harekjetler yapıyodu ve ben hissetmıyodum
doktora da deidm ben bu hareketleri hissetmıyorum diye sadece sert hareketlerini hissedebilrisin şimdi hareket ediyo ama oynar gibi yavaş yavaş demişti :)
bişzim kız rahatsız olunca çok pis tekmelıyo acıtıyo o zaman zilli bu sabah sırt üstü
yatmışım farkında değilim mideme bi tekme salladı sabah sabah kustum yaa
sırt üstü yatmamdan hoşlanmıyo yani...ya mideyi tekmelşyo ya rahim çıkışını lmaz:
evet son aylar acıtıyolarmış bakalım nası oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…