Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

oyyyy yerim onuuuu...mucize gibi anlattıklarınız yaa.... boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

Haaaaaa rahatlattın beni, ben kendimden şüphe etmeye başladım, yengemin karnı büyüdü benimki niye büyümedi diye kaydirigubbakcemile3

günaydın idilcimmm...

Günaydın canım nasılsın? eşin gelecekti geldi mi??? aklinialirimsmile aklinialirimsmile

hee bi de gezmeye gitmeyi çok seviyoruz hiç durmuyoruz o zaman oynaşıp duruyoruz içerde
gezenti kızım benim ohh yumuk yumuk bacaklım yaa çok özlüyorum bebişimi :gitme:

oyyyy yerim onuuuu...mucize gibi anlattıklarınız yaa.... boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

inşallah sizede nasib olur canım :) mucize gibi gercektende oynamaya başlayınca
hele içimde bi insan var anam noluyoruz yaauu falan oluyosun idrak ettikçe boshayallersmile hele ben sanki yeni hamile kalmışım gibi dün ay şimdi içimde
bi canlımı var diyorum eşimde gülüyo olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan
Hemen bi geçmişi okuyup geleyim, bakalım neler olmuş hafta sonu yerimseniben

yaren0144,tinkerbell09,ELSON,ay_she+naneşeker,idilcan...
hepinize günaydın kızlarrrr..nasılsınız bakalım...opuyorumnanaktan

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan
Hemen bi geçmişi okuyup geleyim, bakalım neler olmuş hafta sonu yerimseniben

günaydın canım :) hadi bi okuda gel bakalım :)

yaren0144,tinkerbell09,ELSON,ay_she+naneşeker,idilcan...
hepinize günaydın kızlarrrr..nasılsınız bakalım...opuyorumnanaktan

hoşgeldin hatce kız :) iyiyiz hamdolsun sen naıslsın ?

ya benım son gunlerde acayıp mide agrım var zannedersenm yukarı dogru buyuyo ya ondan...rennii duo dıye suruba basladım dayanamıyom yoksa...aklında bulunsun hamılelıkte mıgdeborusu mu ne gevseme yapıyormus agrılar ondan oluyomus ...eger ılacla takvıye etmezsem mıde asıdı cıkabılecegınden kalıcı hasara sebep oluyormus...bende basladım yemekten sonra bır kasık ıcıyom hamılelıktede hıcbırsakıncası yokmus..ya benım ılk aylarım cok rahattı ama bu aylar acayıp rahatsızım mıdeden....fazla gelenler fıskırıyo resmen kacıyo dısarı....ooof ...son uc aya gırdık allah yardımcımız olsun ...

evett..bazen düşüncesi bile heyecanlandırıyor..gerçeğinde naparım bilmiyorumm.. boshayallersmile

kızlar yaa..size bişey anlatıcam..cumartesi kayınvalidemle kahvaltı hazırlarken bi taraftanda konuşuyoruz..dediki hıdrellezde sizin içinde dilekte bulundum..dileklerin içinde bebekte var tabiki...bebek mevzusu açılınca ya dedim ikimzde istiyoruz ama sıra ona gelmiyo düşünemiyoruz şu durumda yapamıyoruz dedim..sonradan burdaki YAPAMIYORUZ kelimesinin başka manada anlaşılacağını düşündüm ve çok utandımmm...bugün görümcemi arıycam..usturuplu bi dille anlatsınn..ayyy ben yapmak kelimesini kayınvalideme karşı kullanırmıyımmm... :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…