yaren0144,tinkerbell09,ELSON,ay_she+naneşeker,idilcan...
hepinize günaydın kızlarrrr..nasılsınız bakalım...opuyorumnanaktan
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan
Hemen bi geçmişi okuyup geleyim, bakalım neler olmuş hafta sonu yerimseniben
günaydınn
kıslarr moral acısından pek gıremıyorum..benım kese buyumus fakat bebıs hala gorunmuyor..10 gun sonra yıne gıdecegım..10 gundur kafayı yedım..bır 10 gun daha beklemek ..offf nasıl gecer..ama artık yavas yavas alıstırıyorum kendımı...galıba bos gebelık..kısmetımde buda varmıs....napcam ben yaaaaaaaeyvahedigeldismile
Bu arada tickerımdan da anlasıldıgı gıbı bebişim erkekmiş arkadaslar dün ögrendık sizlerede haber vereyım dedım
ya benım son gunlerde acayıp mide agrım var zannedersenm yukarı dogru buyuyo ya ondan...rennii duo dıye suruba basladım dayanamıyom yoksa...aklında bulunsun hamılelıkte mıgdeborusu mu ne gevseme yapıyormus agrılar ondan oluyomus ...eger ılacla takvıye etmezsem mıde asıdı cıkabılecegınden kalıcı hasara sebep oluyormus...bende basladım yemekten sonra bır kasık ıcıyom hamılelıktede hıcbırsakıncası yokmus..ya benım ılk aylarım cok rahattı ama bu aylar acayıp rahatsızım mıdeden....fazla gelenler fıskırıyo resmen kacıyo dısarı....ooof ...son uc aya gırdık allah yardımcımız olsun ...
günaydınn
evett..bazen düşüncesi bile heyecanlandırıyor..gerçeğinde naparım bilmiyorumm.. boshayallersmile
kızlar yaa..size bişey anlatıcam..cumartesi kayınvalidemle kahvaltı hazırlarken bi taraftanda konuşuyoruz..dediki hıdrellezde sizin içinde dilekte bulundum..dileklerin içinde bebekte var tabiki...bebek mevzusu açılınca ya dedim ikimzde istiyoruz ama sıra ona gelmiyo düşünemiyoruz şu durumda yapamıyoruz dedim..sonradan burdaki YAPAMIYORUZ kelimesinin başka manada anlaşılacağını düşündüm ve çok utandımmm...bugün görümcemi arıycam..usturuplu bi dille anlatsınn..ayyy ben yapmak kelimesini kayınvalideme karşı kullanırmıyımmm... :1no2:
Günaydınn şekerlerr
Kızlar gelirken kan verdim sağlık ocağında, bugün adetimin 4. günü, adet olduğuma göre beta hcg.nin sıfır çıkması lazımmış bu sefer boshayallersmile inşallah öyledir :Saruboceq:
Dün kocişle bi alışveriş merkezine gittik, tam 5 saat gezdik, kocişim coştu kızlar, ne istediysem aldı çok güseldi valla zemuszemus
Akşam eve gelince de hepsini teker teker girdirdi :kedi:
Kızlar gelirken kan verdim sağlık ocağında, bugün adetimin 4. günü, adet olduğuma göre beta hcg.nin sıfır çıkması lazımmış bu sefer boshayallersmile inşallah öyledir :Saruboceq:
Dün kocişle bi alışveriş merkezine gittik, tam 5 saat gezdik, kocişim coştu kızlar, ne istediysem aldı çok güseldi valla zemuszemus
inşallah öyledir canım yaaa..aksini düşünürse çok büyük ayıp yanii...bence yanlış anlamamıştır canım ya sanmıyorum yani düşünemiyoruz fln demişsin
öncesinde ben yanlış anlamazdım ama bilemicem :)
oh ohhh..ne güzell..hafta sonu bizimde yoğun geçti..bebek ziyaretine gittikk..gezmeye pek vaktimiz olmadıı..annelere hediye aldık..battıkkk... ucuz bişey bulamadıkk..duymasınlarr... kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan canım..ne aldınız bakimmm...dantelliii mantellii ipliii... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Yok kız öyle şeyler değil :kedi: yani dantelli mantelli değil kaydirigubbakcemile3 bikaç takım iç çamaşırı, yaz için askılı-straplez badiler falan yerimseniben sonra 3 çift ayakkabı(biri spor, ikisi klasik) kaydirigubbakcemile3, sonra iki tane çanta, biri plaj çantası diğeri normal yerimseniben iki tane de uzun tişört aldım, yazın tayt üstüne giymek için yerimseniben
ama ben hepsinden birer tane istiyodum, kararsız kaldım ikişer üçer tane beğendim, kocişe sordum hangisini aliyim diye, adam hepsini alalım dedi aldı, coştu resmen anlamadım valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kızlar yaaa, şu listede tekrar adımı görmek için ne kadar sabırsızlanıyorum eyvahedigeldismile
Ama beklemem lazım, en azından doktorumla bi görüşünceye kadar bilmiyorumkismile
nezaman gideceksin dr.unaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?