Kızlar toksoplazmozis'e karşı bir savunmam yokmuş, nedir bu tam olarak anlayamadımmmmm
GÜnaydın kızlar nasılsınız. BugÜn doktora gıdıyorum.tınkercım hafta sonu yazmıssın ıyı dıleklerın ıÇın tesekkÜrler.
Valla bu doktorsda amnıosentez derse 16. Hafta karnımdan sıvı alcaklar kızlar.Çok korkuyorum.herseyın hayırlısı demekten ve dua edıyorum bol bol.
Sızı haberdar ederım.
Hepınızı ÖpÜyorumm.
Kızlar smart ve ben şuan birlikteyiz çok keyifli !!!
suuuuuu sana ulaşamıyorum!!!
Hakikaten güzeldi.Su da bizimle olsun istedik aslında ama bize telefon numarasını bile vermiyooo akannehir
Bu biizm ikinci buluşmamız.delikafadulden Daha öncesinde ben ıStanbula gittiğimde de buluşmuştuk lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
Ama su yine bizi aramadı....CADIARZU
O ne oluyomuş ki, sormadın mı doktoruna, ya da internetten araştırsaydın ne demekmiş bu toksoplazmozis yerimseniben
selam kızlar herkese günaydın topik yine pek kalabalık bugün yeni bi hamişmi var yoksa aydemetcim senin var canım ben anlayamadım bilmiyorumkismile
Suuuuuuuuuuuuuuuu ben de sen gelmeyince ekliyim bari listeyi dedim yerimseniben kızmadın ya :kedi:
internetten baktım da tam olarak anlayamadım, kedi dışkısıyla alakalı bir şeymiş galiba, dokunmamam lazımmış...zaten kedi beslemiyorum ama....toprağa filan da dokunamazmışım.... fransız kaldım bilmiyorumkismile ablam da marul yeme diyor bilmiyorumkismile
merhaba canımmmmmmmm!!!!!! nasılsın bebişimiz nasıl?
Temizlenince gel dedi bilmiyorumkismile muhtemelen rahim filmi çekecek tekrar eyvahedigeldismile heralde çarşambaya kadar biter, ya çarşamba ya da perşembe giderim hayatım boshayallersmile
GÜnaydın kızlar nasılsınız. BugÜn doktora gİdİyorum.tİnkercİm hafta sonu yazmıssın İyİ dİleklerİn İÇİn tesekkÜrler.
Valla bu doktorsda amnİosentez derse 16. Hafta karnımdan sıvı alcaklar kızlar.Çok korkuyorum.herseyİn hayırlısı demekten ve dua edİyorum bol bol.
Sİzİ haberdar ederİm.
Hepİnİzİ ÖpÜyorumm.
ya ne guzel bız karı koca ne zamandır kendımıze adam akıllı alısverıs yapamadık...su borclar bıteydı bende acısını cıkarcam ınsallah..ya evlendık evlenelı borc odemekten maasımın tadına varamıyorum ya...bu yazda bebege ayırdık kredımızı...bız gene sefıllerı oynucaz karı koca....olsun ogluma helal olsun:)) ben acısını cıkarırım ama....bole bı para cıksa dıyorum 5 bin yeter...sırf dolabımı yenılerım vallahı...ama bu sferde bu vucuda kıyafetmı alınır derım ...mafoldumben
ay canım ya olur mu hiç öyle şey tabiki iyi yapmışsın ama ben de senin eklediğini görmedim ondan yeniledim :1hug:
AYDEMET dua et bol bol..canını sıkma lütfen...
PRENSESS hoşgeldin canım...
KONTESS hoşgeldin canım..senin cinsiyetler nezaman belli oluyo??
aaaa....toksoplazma çiğ etten geçen bebek için asırı zararlı bı mıkrop denebılır...kesınlıkle cıplak elle cıg et ozellıkle tavuk ellememelısın...eger onlem almazsa anne bu mıkrobu barındırırsa bebkte sakatlıklara neden oluyo....mesela et dogradıgın bıcagı ıyıce temızleyıp baska bı sey dograman lazım ya ada asla az pısmıs et yeme ..dısardanda et yeme lokantalarda falan...mesela çıg salam sosıs sucuk pastırma bundan cok sakıncalı pısırmeden kesınlıkle yeme...ılk uç ay ozellıkle canım...ben et dogradıgım herseyı kloraklıyom vallahı...senın savunman yksa dıkkat etmelısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?