Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Tatlım biz de borç ödüyoruz aslında, aylardır da kendimizi öyle sıkıyoruz ki anlatamam, zaten kira biyandan, kredi borcu biyandan, her ay hastane masrafları biyandan, ucu ucuna yani, ay sonunu zor getiriyoruz ama artık ben okadar çok bunaldım ki, bi de son zamanlarda olanlardan çok etkilendiğim için kocişim biraz moralimi düzeltmek için yaptı sanırsam :asigim:

Kızlar toksoplazmozis'e karşı bir savunmam yokmuş, nedir bu tam olarak anlayamadımmmmm

canım bende öyleyim
ilk başşta endişelenme tatlım
benim doktorum çiğ eti (salam sosis sucuk çiğ köfte )aklına gelcek çiğ et işte yasak
dışarda satılan mahalle arası sütler ve ürünleri yasak
pastorolize olcak hep süt ve ürünlerin
sebzeleri iyi yıkancak ondan da geçiyo bu mikrop
bana dışarda yemel yemeyide yasaklamıştı doktorum
ve en önemlisi her 1.5 ayda bir toksoplazma testlerimi yaptırıyorum çok şükür şimdilik bi sorun olmadı
sende dikkat et tatlım bişe olmaz inşallah

ben de çok heyecanlanıyorum her randevuda!! bu çok doğal bir şeyyy her anne heyecanlanır ve endişelenir, acaba bir sorun mu var diye...

hamilelik iyi gidiyo da, toksoplazma diye bir hastalık varmış ona karşı bir savunmamın olmadığını öğrendimm....çiğ ete filan dokunamazmışım....çok korkuyorum şimdi çünkü yemek yaparken elledimmm çiğ et....hatta cumartesi annem çiğ köfte yapmıştı dayanamadım bir tane yedim mahvoldum ben prensesim mafoldumben

AYDEMET dua et bol bol..canını sıkma lütfen...
PRENSESS hoşgeldin canım...
KONTESS hoşgeldin canım..senin cinsiyetler nezaman belli oluyo??

hoşbulduk canım

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzza.s.

hoşbulduk canım ne kadar hoş bi hatunsun sen öyle ben ilk defa görüyorum resmini yoksa ilkmi koydun

Tatlım korkma tamam :teselli: bundan sonra dikkat edersin olur biter :teselli:

Kızlar gerçekten çok korkuyorum, ya bebeğime bir şey olursa?? mafoldumben
bundan sonra yediğim meyve ve sebzeleri bile sirkeyle yıkıycam, bebeğime bir şey olursa yaşayamam mafoldumben

bu liste beni çok heyecanlandır dıı
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aaaaa çok geçmiş olsun canım ben ilk defa duydum böyle bişeyi çiğ et yenmiceni biliyodum ama ellenmiceni bilmiyodum acaba sadece savunması olmayanlar içinmi geçerli bu yoksa bizlerde ellemeyelimmi çok geçmiş olsun canım üzülme herşeyin bi çaresi vardır içini ferah tut

ayy aynı bizz...güya demiştik..düğündeki paralarla ve küçük altınlarla eşyayı ve ufak tefek borçları kapatır rahatlarızz..nerdeee...püf uçtu gittii..sonra oraya buraya derken kredi çekelim bitek bankaya borcumuz olsun dedimm..şimdide kredi ödüyoruzz..bitmiyo borçlarr..

idilcim korkma tatlım dikkat edersen bişe olmaz bak ben 17+5 oldum çok şükür bişe ollmadı bende aynı
senin durumundayım
sen dikkat et ve doktorunun istediği tetleri mutlaka yaptır ...

OHH MAŞALLAH KSIKANANLAR ÇATLASIIN YAPMIŞINIZ HEE :)

canım hayırdır neden amniyosentez istiyo doktorun bi kaç yere daha görünmeden
yaptırma sakın bu arada yaşın kaç...birde şunu teklif et amniyosentez yaptırmak yerine
ayrıntılı usg ye girsem olur mu de çünkü yaptırmak istemeyenlere bunu tavsiye ediyorlar
inşallah önemli bişey çıkmaz :Saruboceq:

selam kızlar herkese günaydın topik yine pek kalabalık bugün yeni bi hamişmi var yoksa aydemetcim senin var canım ben anlayamadım bilmiyorumkismile

günaydın şekerim :)
kzıkardeşim bulantıdan mahvoluyomuş seni çok iyi anlıyorum
ablaa hem çalışıp hem nası bu bulantıları çektin diyo kaydirigubbakcemile3 zor tabii ki
senin var mı bulantın herhangi bi rahatsızlıgın nasılsın ?

günaydın kontesss :)

Kızlar hepınıze tesekÜÜr ederım.bugÜn baska doktora daha gÖsterecem sonucları. Oda degerlendırsın bakalım.sızın dedıgınız gıbı ıÇımı ferah tutmaya Çlaısıyorum.
Aksam yazarım kızlar..
ÖpÜyorum byeee

tüm hamişler için gecerli toksoplazmaya karşı savunması olsun olmasın
çiğ et az pişmiş et iyi yıkanmamış özellikle yerde toprakla haşır neşir yetişen sebzeler marul kıvırcık fln
sakıncalı canım aman deyim dikkat et ! iyice yıka

güvenmediğin bilmediğin lokanta restoren gibi yerlerdende et ürünleri yememeye dikkat et

idilcim korkma tatlım dikkat edersen bişe olmaz bak ben 17+5 oldum çok şükür bişe ollmadı bende aynı
senin durumundayım
sen dikkat et ve doktorunun istediği tetleri mutlaka yaptır ...

:1no2: inşallah bir şey olmamıştır bundan sonra önlem alıcam...canım ama cumartesi günü annem çiğ köfte yapmıştı bende bir tane yiyiverdim dayanamadım... mafoldumben

kızlar yaaaa..ben bu folik plusı içtim içeli midem bi tuhaf..iştahım yokk..böyle olan varmı aranızda... ???

:1no2: inşallah bir şey olmamıştır bundan sonra önlem alıcam...canım ama cumartesi günü annem çiğ köfte yapmıştı bende bir tane yiyiverdim dayanamadım... mafoldumben

gülüm bitanecikten bişey olmaz heralde..dur bakalımmm... :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…