ya ne guzel bız karı koca ne zamandır kendımıze adam akıllı alısverıs yapamadık...su borclar bıteydı bende acısını cıkarcam ınsallah..ya evlendık evlenelı borc odemekten maasımın tadına varamıyorum ya...bu yazda bebege ayırdık kredımızı...bız gene sefıllerı oynucaz karı koca....olsun ogluma helal olsun:)) ben acısını cıkarırım ama....bole bı para cıksa dıyorum 5 bin yeter...sırf dolabımı yenılerım vallahı...ama bu sferde bu vucuda kıyafetmı alınır derım ...mafoldumben
mafoldumben ohaoldumsmile ben bunları bilmiyordummm tinkerrrrrrrrrrrr..........yemek yaparken çiğ et, tavuk elledimmmm offfffffffffffff mahvoldum ben
Kızlar toksoplazmozis'e karşı bir savunmam yokmuş, nedir bu tam olarak anlayamadımmmmm
selam canım ben iyiyim ama bebeği bilmiyorum daha keseyi bile göremedik nasip olursa bu akşam görücez inş. çok heyecanlıyım birazda tedirgin inş. bi dorun çıkmaz sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik :CüvCüv:
AYDEMET dua et bol bol..canını sıkma lütfen...
PRENSESS hoşgeldin canım...
KONTESS hoşgeldin canım..senin cinsiyetler nezaman belli oluyo??
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzza.s.
Tatlım korkma tamam :teselli: bundan sonra dikkat edersin olur biter :teselli:
canım bende öyleyim
ilk başşta endişelenme tatlım
benim doktorum çiğ eti (salam sosis sucuk çiğ köfte )aklına gelcek çiğ et işte yasak
dışarda satılan mahalle arası sütler ve ürünleri yasak
pastorolize olcak hep süt ve ürünlerin
sebzeleri iyi yıkancak ondan da geçiyo bu mikrop
bana dışarda yemel yemeyide yasaklamıştı doktorum
ve en önemlisi her 1.5 ayda bir toksoplazma testlerimi yaptırıyorum çok şükür şimdilik bi sorun olmadı
sende dikkat et tatlım bişe olmaz inşallah
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
deryainci.................9 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:
clemantine..................12 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48...................1 HAZİRAN
oba_cigdem...............3 HAZİRAN
seliz(cns22)...............10 HAZİRAN
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss
OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor
ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel
MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra
NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016
MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??
Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26
ben de çok heyecanlanıyorum her randevuda!! bu çok doğal bir şeyyy her anne heyecanlanır ve endişelenir, acaba bir sorun mu var diye...
hamilelik iyi gidiyo da, toksoplazma diye bir hastalık varmış ona karşı bir savunmamın olmadığını öğrendimm....çiğ ete filan dokunamazmışım....çok korkuyorum şimdi çünkü yemek yaparken elledimmm çiğ et....hatta cumartesi annem çiğ köfte yapmıştı dayanamadım bir tane yedim mahvoldum ben prensesim mafoldumben
Tatlım biz de borç ödüyoruz aslında, aylardır da kendimizi öyle sıkıyoruz ki anlatamam, zaten kira biyandan, kredi borcu biyandan, her ay hastane masrafları biyandan, ucu ucuna yani, ay sonunu zor getiriyoruz ama artık ben okadar çok bunaldım ki, bi de son zamanlarda olanlardan çok etkilendiğim için kocişim biraz moralimi düzeltmek için yaptı sanırsam :asigim:
hoşbulduk canım
hoşbulduk canım ne kadar hoş bi hatunsun sen öyle ben ilk defa görüyorum resmini yoksa ilkmi koydun
Kızlar gelirken kan verdim sağlık ocağında, bugün adetimin 4. günü, adet olduğuma göre beta hcg.nin sıfır çıkması lazımmış bu sefer boshayallersmile inşallah öyledir :Saruboceq:
Dün kocişle bi alışveriş merkezine gittik, tam 5 saat gezdik, kocişim coştu kızlar, ne istediysem aldı çok güseldi valla zemuszemus
Akşam eve gelince de hepsini teker teker girdirdi :kedi:
GÜnaydın kızlar nasılsınız. BugÜn doktora gİdİyorum.tİnkercİm hafta sonu yazmıssın İyİ dİleklerİn İÇİn tesekkÜrler.
Valla bu doktorsda amnİosentez derse 16. Hafta karnımdan sıvı alcaklar kızlar.Çok korkuyorum.herseyİn hayırlısı demekten ve dua edİyorum bol bol.
Sİzİ haberdar ederİm.
Hepİnİzİ ÖpÜyorumm.
selam kızlar herkese günaydın topik yine pek kalabalık bugün yeni bi hamişmi var yoksa aydemetcim senin var canım ben anlayamadım bilmiyorumkismile
GÜnaydınnnnnn
aaaaa çok geçmiş olsun canım ben ilk defa duydum böyle bişeyi çiğ et yenmiceni biliyodum ama ellenmiceni bilmiyodum acaba sadece savunması olmayanlar içinmi geçerli bu yoksa bizlerde ellemeyelimmi çok geçmiş olsun canım üzülme herşeyin bi çaresi vardır içini ferah tut
idilcim korkma tatlım dikkat edersen bişe olmaz bak ben 17+5 oldum çok şükür bişe ollmadı bende aynı
senin durumundayım
sen dikkat et ve doktorunun istediği tetleri mutlaka yaptır ...
gerçi daha 1 gün geçti
:1no2: inşallah bir şey olmamıştır bundan sonra önlem alıcam...canım ama cumartesi günü annem çiğ köfte yapmıştı bende bir tane yiyiverdim dayanamadım... mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?