canım inşallah mayıs ayının ilk annesi sen olursun..inşallah adetin gelmez
ayy aynı bizz...güya demiştik..düğündeki paralarla ve küçük altınlarla eşyayı ve ufak tefek borçları kapatır rahatlarızz..nerdeee...püf uçtu gittii..sonra oraya buraya derken kredi çekelim bitek bankaya borcumuz olsun dedimm..şimdide kredi ödüyoruzz..bitmiyo borçlarr..
:1no2: inşallah bir şey olmamıştır bundan sonra önlem alıcam...canım ama cumartesi günü annem çiğ köfte yapmıştı bende bir tane yiyiverdim dayanamadım... mafoldumben
bu liste beni çok heyecanlandır dıı
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Valla yaa :sinifsinif: biz de düğünden önce çekmiştik krediyi, hiç birikmişimiz yoktu, ikimiz de çalışıyoruz öderiz dedik, ailelerimize de yük olmak istemedik, sonra da altınları da ilerde ev almak istediğimizde kullanırız diye hiç dokunmadık, her ay maaşlar kiraydı krediydi derken puffff uçup gidiyo :sinifsinif: bi de öğrenim kredisi var benim :sinifsinif: keşke hiç almasaydım yaa, üniv.de yerken iyiydi de sonradan geri ödemesi bi zor geliyo ki :sinifsinif:
OHH MAŞALLAH KSIKANANLAR ÇATLASIIN YAPMIŞINIZ HEE :)
canım hayırdır neden amniyosentez istiyo doktorun bi kaç yere daha görünmeden
yaptırma sakın bu arada yaşın kaç...birde şunu teklif et amniyosentez yaptırmak yerine
ayrıntılı usg ye girsem olur mu de çünkü yaptırmak istemeyenlere bunu tavsiye ediyorlar
inşallah önemli bişey çıkmaz :Saruboceq:
günaydın şekerim :)
kzıkardeşim bulantıdan mahvoluyomuş seni çok iyi anlıyorum
ablaa hem çalışıp hem nası bu bulantıları çektin diyo kaydirigubbakcemile3 zor tabii ki
senin var mı bulantın herhangi bi rahatsızlıgın nasılsın ?
günaydın kontesss :)
tüm hamişler için gecerli toksoplazmaya karşı savunması olsun olmasın
çiğ et az pişmiş et iyi yıkanmamış özellikle yerde toprakla haşır neşir yetişen sebzeler marul kıvırcık fln
sakıncalı canım aman deyim dikkat et ! iyice yıka
güvenmediğin bilmediğin lokanta restoren gibi yerlerdende et ürünleri yememeye dikkat et
İnşallah hamişsindir canım benim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar yaaaa..ben bu folik plusı içtim içeli midem bi tuhaf..iştahım yokk..böyle olan varmı aranızda... ???
kızlarrrrr begün sabah doktordaydım ve ikili tarama sonuclarım iç acıcı degil galiba. amniyosentez yaptıracam.28 mayısa gün verdi doktorum .fakat bu hafta baska doktora daha gidecem. bu hafta pek giremem benim için ve bebeğim için dualarını esirgemeyin.
Bu arada tickerımdan da anlasıldıgı gıbı bebişim erkekmiş arkadaslar dün ögrendık sizlerede haber vereyım dedım
:1hug:
Seliz(cns22) 8 Haziran olarak yazmış hayatım yeni tarihini, o gözünden kaçtı galiba, 10 Haziran yazmışsın sen, değiştir istersen yerimseniben
suuuuu nasılsın senle bi rastalaşamadıkkk sonuçları almışsın tatlım yaran ne zaman yakılcak
Valla yaa :sinifsinif: biz de düğünden önce çekmiştik krediyi, hiç birikmişimiz yoktu, ikimiz de çalışıyoruz öderiz dedik, ailelerimize de yük olmak istemedik, sonra da altınları da ilerde ev almak istediğimizde kullanırız diye hiç dokunmadık, her ay maaşlar kiraydı krediydi derken puffff uçup gidiyo :sinifsinif: bi de öğrenim kredisi var benim :sinifsinif: keşke hiç almasaydım yaa, üniv.de yerken iyiydi de sonradan geri ödemesi bi zor geliyo ki :sinifsinif:
cnm endişelenme bilmiyomuşsun olmuş bikere bundan snra dikkat edersin
içine sinmiyosa doktorunu bi ara söyle bilm,iyodun yedin de belki teest ister senden erken önlem alırsınız
hadi cnm hırpalama kendini böyle
gülüm bitanecikten bişey olmaz heralde..dur bakalımmm... :teselli:
evet..bilmiyorumm niye böyle oldu.. :sinifsinif:Valla benim iştahımı açıyo canım yaaa,deli gibi yiyom valla cokacimcoook bilmiyorum ki sende tam tersini yapmış bilmiyorumkismile
düzelttim canımcım sağolasın opuyorumnanaktan
canım evet karşılaşamadık sonuçları aldım temiz çıktı çok şükür..bu ayki reglimden sonra gidicem ve yakılacak eyvahedigeldismile :)) yani bu ayın sonunda yakılmış olur yerimseniben
günaydın kızlar ben 10 gündür raporluydum raporum bıttı ancak tekradan bayıldıgım için çok kötü oldum iş yerıme gıttım ve bütün yıllık ızınlerımı aldım sımdı annemlerde kalıyorum 1 hazırana kadar evdeyım egerkı o zamanda ıyı olmazsam işten ayrılıcam
ahhh canım geçmiş olsunn :teselli: dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?