Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Valla yaa :sinifsinif: biz de düğünden önce çekmiştik krediyi, hiç birikmişimiz yoktu, ikimiz de çalışıyoruz öderiz dedik, ailelerimize de yük olmak istemedik, sonra da altınları da ilerde ev almak istediğimizde kullanırız diye hiç dokunmadık, her ay maaşlar kiraydı krediydi derken puffff uçup gidiyo :sinifsinif: bi de öğrenim kredisi var benim :sinifsinif: keşke hiç almasaydım yaa, üniv.de yerken iyiydi de sonradan geri ödemesi bi zor geliyo ki :sinifsinif:

:1no2: inşallah bir şey olmamıştır bundan sonra önlem alıcam...canım ama cumartesi günü annem çiğ köfte yapmıştı bende bir tane yiyiverdim dayanamadım... mafoldumben

cnm endişelenme bilmiyomuşsun olmuş bikere bundan snra dikkat edersin
içine sinmiyosa doktorunu bi ara söyle bilm,iyodun yedin de belki teest ister senden erken önlem alırsınız
hadi cnm hırpalama kendini böyle

offff yaaa borç demeyin...
biz altınlarla tüm borçları kapattık
ama şimdi ev kredisi çektik
okadar çok geldiki bana bebek de yok dedik :) inşallah bu ay gelir
tam ağır gelmeye başlayacak.....gözüm korktu
ama sağlık sigortam var ona güveniyorum doktor massrafları konusunda
olmasaydı ne yapardım bilmiyorum

günaydın canım iyiyim sen nasılsın şuan için bende hiçbir şey yok ne bulantı ne baş dönmesi sadece göğüslerim ağrıyo o kadar bide arada karın ağrım var ama fazla şiddetli değil yaaa daha ben bişey anlamadım bu hamilelikten bilmiyorumkismile

tamam canım bundan sonra çok dikkat ederim ama ben çalışıyorum ve iş yerimizde malesef yemek çıkmıyo dışardan yiyoruz yada aç kalıyoruz ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri evden getirmeye çalışıyorum ama bu gün unuttum az sonra dışardan söylücektim eeee napıcam ben şimdi bilmiyorumkismile ne yiyeyimki zararsın

kızlar yaaaa..ben bu folik plusı içtim içeli midem bi tuhaf..iştahım yokk..böyle olan varmı aranızda... ???

Valla benim iştahımı açıyo canım yaaa,deli gibi yiyom valla cokacimcoook bilmiyorum ki sende tam tersini yapmış bilmiyorumkismile

canım içini ferah tut inşallah kötü birşey çıkmayacak,dualarımız seninle Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

Bu arada tickerımdan da anlasıldıgı gıbı bebişim erkekmiş arkadaslar dün ögrendık sizlerede haber vereyım dedım

canımmmmm ben hep kız kız diyordum tutturamadım yaaa :))
çok sevindim hayırlı olsun,sağlıcakla doğurup büyütürsün inşallah opuyorumnanaktan

kızlar yarın misafirim gelicek..ne yapsam karar veremedim..öğleden sonra oturmasına gelicekler...fikir verirmisinizz..

:1hug:
Seliz(cns22) 8 Haziran olarak yazmış hayatım yeni tarihini, o gözünden kaçtı galiba, 10 Haziran yazmışsın sen, değiştir istersen yerimseniben

düzelttim canımcım sağolasın opuyorumnanaktan

suuuuu nasılsın senle bi rastalaşamadıkkk sonuçları almışsın tatlım yaran ne zaman yakılcak

canım evet karşılaşamadık sonuçları aldım temiz çıktı çok şükür..bu ayki reglimden sonra gidicem ve yakılacak eyvahedigeldismile :)) yani bu ayın sonunda yakılmış olur yerimseniben

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

deryainci.................9 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

clemantine..................12 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48...................1 HAZİRAN
oba_cigdem...............3 HAZİRAN
seliz(cns22)................8 HAZİRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

ah sorma..benim iki ablamda aldı..onlarda aynı senin söylediğini söylyolarr..çok pişmanlar..neyse allah sağlık versinnn ne yapalım.. boshayallersmile

cnm endişelenme bilmiyomuşsun olmuş bikere bundan snra dikkat edersin
içine sinmiyosa doktorunu bi ara söyle bilm,iyodun yedin de belki teest ister senden erken önlem alırsınız
hadi cnm hırpalama kendini böyle

gülüm bitanecikten bişey olmaz heralde..dur bakalımmm... :teselli:

mafoldumben

korkma yaaa bak okadar kişi oldu burda acı olmuyo dedilerrr inş göz açıp kapayıncaya kadar gelip geçer canımm benimmmm

günaydın kızlar ben 10 gündür raporluydum raporum bıttı ancak tekradan bayıldıgım için çok kötü oldum iş yerıme gıttım ve bütün yıllık ızınlerımı aldım sımdı annemlerde kalıyorum 1 hazırana kadar evdeyım egerkı o zamanda ıyı olmazsam işten ayrılıcam

ahhh canım geçmiş olsunn :teselli: dikkat et kendine

bu arada herkese çok tesekkür ederım oglusum için yazdıklarınızdan dolayı çok sagolun arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…