günaydın kızlar ben 10 gündür raporluydum raporum bıttı ancak tekradan bayıldıgım için çok kötü oldum iş yerıme gıttım ve bütün yıllık ızınlerımı aldım sımdı annemlerde kalıyorum 1 hazırana kadar evdeyım egerkı o zamanda ıyı olmazsam işten ayrılıcam
korkma yaaa bak okadar kişi oldu burda acı olmuyo dedilerrr inş göz açıp kapayıncaya kadar gelip geçer canımm benimmmm
günaydın kızlar ben 10 gündür raporluydum raporum bıttı ancak tekradan bayıldıgım için çok kötü oldum iş yerıme gıttım ve bütün yıllık ızınlerımı aldım sımdı annemlerde kalıyorum 1 hazırana kadar evdeyım egerkı o zamanda ıyı olmazsam işten ayrılıcam
günaydın canım iyiyim sen nasılsın şuan için bende hiçbir şey yok ne bulantı ne baş dönmesi sadece göğüslerim ağrıyo o kadar bide arada karın ağrım var ama fazla şiddetli değil yaaa daha ben bişey anlamadım bu hamilelikten bilmiyorumkismile
tamam canım bundan sonra çok dikkat ederim ama ben çalışıyorum ve iş yerimizde malesef yemek çıkmıyo dışardan yiyoruz yada aç kalıyoruz ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri evden getirmeye çalışıyorum ama bu gün unuttum az sonra dışardan söylücektim eeee napıcam ben şimdi bilmiyorumkismile ne yiyeyimki zararsın
bünye meselesi canım ya yakında başlar yada hiç bulantı fln yaşamazsın belli olmaz yani :)
ben çok şükür iyiyim :)
ben yemek getiremezsem domates saltalık fn getirip sandviç yapıyorum canım
yada dışardan bişey söliceksem çorba fln söylüyorum köftedir dürümdür bilmediğim
yerden yemıyorum pek senın guvendiğin biyerse ye sen bilrisinde ben genel için
söyledim heryerden yememek lazım öyle şeyleri naısl pişridiklerini bilmediğimiz
yerlerden yemeyelım yani
canım çok geçmiş olsun iyileşirsin inşallah e tabi çalışmana gerek yoksa çıkman en iyisi
olur hayırlısı olsun :)
idilcancım.....canım marul derken ıyı yıkanmamıs her turlu yesıllık ve sebze bunun ıcınde....yememezlık yapma ama ıyıce yıka...bence sebzelerı yıkamak ıcın bole dezenfekte edıcı sıvılar satılıyo ustunekı ılacı mıkrobu alıyor...onlardan al..ya da en azından sırkelı su da tut butun sebze ve meyvelerını dolabındada acıkta salam sucuk bırakma ben hep poşetlıyorum onları...sen onlemını aldıktan sonra merak etme...evet kedı dıskısında bolca mevcut o nedenle ama uzak dur...emın olmadıgın hıcbıryerden yemek yeme..bunlar zaten butun hamılelerın dıkkat etmesı gereken seyler canımcım...
sagol canım benım kaçıncı bayılmalarım oluyor artık herkes panık halde bakalım sonum hayır olsun:1hug:
neyse kızlar sizden bir cevap gelmedi..ben başımın caresine bakim barim..
.daha sonra görüşürüz şekerler başş başşşşşşşşşş
İnşallah geçer bitanem olumunekankayizsmile bol bol dinlen annenin yanında yerimseniben gerekirse de ayrılırsın işten, oğluşun sağlıklı olsun yeter ki
ah canım ya çok üzüldüm yinemiiii( izin almakla iyi yapmışsın güzelce dinlen bebeğinle gerekirse ayrılırsın işten senden ve bebeğinden önemli değil ya,geçmiş olsun canım benim :teselli puyorumnanaktan
canım çok geçmiş olsun iyileşirsin inşallah e tabi çalışmana gerek yoksa çıkman en iyisi
olur hayırlısı olsun :)
canım hoşgeldin çok geçmiş olsun oğluşun biraz zorluyo sanırım seni bu arada tebrik ederim oğlun oluyomuş Allahım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin kendine dikkat et canım boşver ebeğin daha önemli zorlanırsan çık işten
geçmiş olsun canım yaaa..böyle okuyunca korkuyorum ben..malum yalnızımm...bayılmalar ayılmalar kim bakarki bana... :sinifsinif:
he birde yediklerine dikkat et yağlı tuzlu şekerli hoş sen dikkat ediyorsundur ama
etkiliyo olabilir öğlen vakti dışarı çıkma havalar birden ısınmaya başladı
dün bende baygın baygındım evde kendıem gelemedım hiç duş aldım bi hafifledimki
anlatamam :)
hoşgeldin canım gözün aydın maşşalaaahhh oğlunaaaa
darısı bize inş..
ahhh canım yıyebılsem dıkkat edıcem yedıklerımede yemeklede aram yokkı pek zorla yedırıyorlar yanı bulantılar devam öglen vaktı çıkmam genelde dısarı hiç sekerlı seylerle aram yok bı ayranı tuzlu içiyorum tansıyonumu dengelesın dıye o kadar sanırım yemek yıyemedıgımden tansıyon problemı oluyo hopp bayılıyorum
sagol canım benım
kızlar ticker'imde 5/8 of an inch tall yazıyo ne demekki bilmiyorumkismile
zehsel baya bi zor geçiriyorun sen bide kızlar annelerine çektirir derler sen bu tezi çürütttün valla
bendede bi iki haftadır gitti bulantı çok ii yemek yapıyorum yiyorum sadece çok yoruluyorum hemen bi salata yapımlık aykata bile kalsam kalçam ve bacağımın ağrısından adım atamıyorum beni çok zorluycak bu sıpalarrr
bende bu sabah neden anlamadım bi bulantıyla istifra ettim demekki bazen gelecek böyle ara ara
sen yinede çıkarsanda yemeye devam ettt canım zor ama mecburrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?