Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

İnşallah geçer bitanem olumunekankayizsmile bol bol dinlen annenin yanında yerimseniben gerekirse de ayrılırsın işten, oğluşun sağlıklı olsun yeter ki

korkma yaaa bak okadar kişi oldu burda acı olmuyo dedilerrr inş göz açıp kapayıncaya kadar gelip geçer canımm benimmmm

evet canım acımıyormuş pek fazla ama düşününce yine de stres oluyorum :) neyse bi şekilde olcak yani mecbur napalım :)
çok sağol canımcımmopuyorumnanaktan

ah canım ya çok üzüldüm yinemiiii( izin almakla iyi yapmışsın güzelce dinlen bebeğinle gerekirse ayrılırsın işten senden ve bebeğinden önemli değil ya,geçmiş olsun canım benim :tesellipuyorumnanaktan

bünye meselesi canım ya yakında başlar yada hiç bulantı fln yaşamazsın belli olmaz yani :)
ben çok şükür iyiyim :)

ben yemek getiremezsem domates saltalık fn getirip sandviç yapıyorum canım
yada dışardan bişey söliceksem çorba fln söylüyorum köftedir dürümdür bilmediğim
yerden yemıyorum pek senın guvendiğin biyerse ye sen bilrisinde ben genel için
söyledim heryerden yememek lazım öyle şeyleri naısl pişridiklerini bilmediğimiz
yerlerden yemeyelım yani

canım çok geçmiş olsun iyileşirsin inşallah e tabi çalışmana gerek yoksa çıkman en iyisi
olur hayırlısı olsun :)

idilcancım.....canım marul derken ıyı yıkanmamıs her turlu yesıllık ve sebze bunun ıcınde....yememezlık yapma ama ıyıce yıka...bence sebzelerı yıkamak ıcın bole dezenfekte edıcı sıvılar satılıyo ustunekı ılacı mıkrobu alıyor...onlardan al..ya da en azından sırkelı su da tut butun sebze ve meyvelerını dolabındada acıkta salam sucuk bırakma ben hep poşetlıyorum onları...sen onlemını aldıktan sonra merak etme...evet kedı dıskısında bolca mevcut o nedenle ama uzak dur...emın olmadıgın hıcbıryerden yemek yeme..bunlar zaten butun hamılelerın dıkkat etmesı gereken seyler canımcım...

canım hoşgeldin çok geçmiş olsun oğluşun biraz zorluyo sanırım seni bu arada tebrik ederim oğlun oluyomuş Allahım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin kendine dikkat et canım boşver ebeğin daha önemli zorlanırsan çık işten

geçmiş olsun canım yaaa..böyle okuyunca korkuyorum ben..malum yalnızımm...bayılmalar ayılmalar kim bakarki bana... :sinifsinif:

neyse kızlar sizden bir cevap gelmedi..ben başımın caresine bakim barim..
.daha sonra görüşürüz şekerler başş başşşşşşşşşş

anladım canım bende en iyisi ekmek arasına domates biber peynir falan koyup yiyeyim kendimi tehlikeye atmayım bundan sonrada daha dikkatli olurum çok sağol opuyorumnanaktan

dikkat edicem bundan sonra tinker...iyiki varsınız yaaa :sinifsinif:

sagol canım benım kaçıncı bayılmalarım oluyor artık herkes panık halde bakalım sonum hayır olsun:1hug:

he birde yediklerine dikkat et yağlı tuzlu şekerli hoş sen dikkat ediyorsundur ama
etkiliyo olabilir öğlen vakti dışarı çıkma havalar birden ısınmaya başladı
dün bende baygın baygındım evde kendıem gelemedım hiç duş aldım bi hafifledimki
anlatamam :)

İnşallah geçer bitanem olumunekankayizsmile bol bol dinlen annenin yanında yerimseniben gerekirse de ayrılırsın işten, oğluşun sağlıklı olsun yeter ki

sagol canım bakalım ne olacak durumum

sagol canım benım evet bebegımden önemlı degıl hiçbişi canımcım duruma bakıcam artık:1hug:

canım çok geçmiş olsun iyileşirsin inşallah e tabi çalışmana gerek yoksa çıkman en iyisi
olur hayırlısı olsun :)

sagol canım çalışsam tabıkıde ıyı canım ama benım durumuda baya zor olucak gıbı duruyo dırendım suana dek sonu hayr olsun artık:)

sagol canım teskkürler amın ınsallah evet kerata çok hareketlı masallah bızım sımdıden böyle dogunca ne olacak bakalım:)

geçmiş olsun canım yaaa..böyle okuyunca korkuyorum ben..malum yalnızımm...bayılmalar ayılmalar kim bakarki bana... :sinifsinif:

sagol canım herkesın hamılelegı böyle olmuyor korkma canım ben ıstısnamıyım neyım acaba dıyorum hayırlısı böyle imiş bebegım saglıklı olsunda dayanırım ben

hoşgeldin canım gözün aydın maşşalaaahhh oğlunaaaa
darısı bize inş..

ahhh canım yıyebılsem dıkkat edıcem yedıklerımede yemeklede aram yokkı pek zorla yedırıyorlar yanı bulantılar devam öglen vaktı çıkmam genelde dısarı hiç sekerlı seylerle aram yok bı ayranı tuzlu içiyorum tansıyonumu dengelesın dıye o kadar sanırım yemek yıyemedıgımden tansıyon problemı oluyo hopp bayılıyorum

hoşgeldin canım gözün aydın maşşalaaahhh oğlunaaaa
darısı bize inş..

sagol canım benım

hatice ben şimdi söylersem yapacaklarını burdaki herkesin canı çeker anacımmm özelliklede benim zaten açıldı benim boğazım kapanmıyooo

zehsel baya bi zor geçiriyorun sen bide kızlar annelerine çektirir derler sen bu tezi çürütttün valla
bendede bi iki haftadır gitti bulantı çok ii yemek yapıyorum yiyorum sadece çok yoruluyorum hemen bi salata yapımlık aykata bile kalsam kalçam ve bacağımın ağrısından adım atamıyorum beni çok zorluycak bu sıpalarrr
bende bu sabah neden anlamadım bi bulantıyla istifra ettim demekki bazen gelecek böyle ara ara
sen yinede çıkarsanda yemeye devam ettt canım zor ama mecburrr

kızlar ticker'imde 5/8 of an inch tall yazıyo ne demekki bilmiyorumkismile

5/8 inch 0,625 ınch yapar 0,625 ınch de mm cevirirsek 15 mm yapar canım

yani bebeğin diyorkı boyum 15 mm :)

parmaklarım ve ayak parmaklarım uzamaya ve beynim gelişmeye başladı diyo :)

Son düzenleme:

canım benım annemınde zor olmus bayagı 15 gün hastanede yatmıs hatta çok sukur ben o duruma gelmedım ama benımkıde felaket ınsallah duzelır canımya Allah ım herkese kolaylık versın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…