Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ah canım bulantılar gecmedımı henüz çok kötü oluyo biliyorum yersende gene çorba
fln hafif şeyler ye mercimek çorbası yemek mahvediyo miğdeyii hamile kalalı beri 1-2
kere ancak yemişimdir ben genelde şehriye tavuk suyu yayla çorbası fln yiyroum

ooooooooooooh tadını çıkarın ne güzellll:asigim:

ooo ne güzelll ve nekadarda şanslısınızzz...bizim yerimize eğlenin....öpüyorum canlar sizi.opuyorumnanaktan

canım üzülme eminim bir sorun yoktur kendini kasma inş bişey çıkmaz dua ederiz cnm

ayyyyy ne güzelllll tanıştınız samimi oldunuz ve buluştunuz bileeee...bende sizle olmak isterdim ne güzel valla

Valla Kızlar ben smartı çok sevdim bu 2. buluşmamızdı ama sanki yıllardır tanıyorum gibi herşeyimi bilio artık olumunekankayizsmile iyi bir dost kazandım olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile umarım sizlerde de böle dostluklar oluşur

delikafadulden gelemedim gelmeyi çok istedim bir ara ama baktım gece iyi geçiyo sositososito arkadaslarıda küstürmek istemedim

su hala piyasada yok msn dede görmedim bişiymi oldu acep

ay bi borç dedim meğer herkes dertlıymis su öğrenım yom mu..bizde karı koca almıstık...allah yardımcımız olsun ..bizimde bebek doğduğu ay bitiyo hepsi...

ayy benımde belim bacaklarım çok ağrıyo hiç ayakta durmaya gelemıyorum :)

ben çıkıyorum kızlar dınleneyım bıraz görüşürüz

güle güle zehselcim ):

haaa anladım canım sağol olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile

canlarım ben kaçar...göürüşürüzz..afiyet olsun herkesee...

güle güle canım :) bende cok acıktım ama yemek saatı gelmedı hala bilmiyorumkismile

yok canım malesef hiç bulantım yok baş dönmem yok hiçbişey yok valla bebekte yok diye şüphelenmeye başladım bugün o kadar hafifimki anlatamam

kaydirigubbakcemile3 malesef miiiii?? canım benim de hiç bulantım yok...herkesin bulantısı olcak diye bir şey yok.....ohhh rahatızz bizzz.... olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3 malesef miiiii?? canım benim de hiç bulantım yok...herkesin bulantısı olcak diye bir şey yok.....ohhh rahatızz bizzz.... olumunekankayizsmile

ay ne bileyim yaaa bi tuhaf hissediyorum kendimi evet çok güzel bişey ama naz niyaz yapamıyorum kaydirigubbakcemile3

Aaaaaaaaaaa yeter ama kötü düşünme diyorum sana klava: olmicak bişey, göreceksin bebeğini yakında

inş. canım yaaa bi an önce akşam olsun istiyorum

Kızlar acıktım ama yalnız yemek de yenmiyo, arkadaşımın da boş günü bugün, heralde simitle geçiştiricem bugünü bilmiyorumkismile

bu arada herkese slm kızlar a.s. sizleri tanımıyorum ama bebek isteyenlere hayırlı zamnda bebeği olur inş.bebişi göbüşünde olanlarında rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.

slm cnm nasılsın hatırladınmı beni durumun nasıl merak ettim seni.opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim hayatım iyiyim olumunekankayizsmile ben de biraz önce sizin topikteydim yerimseniben
Cuma günü adet oldum, bir hafta erken geldi ama doktorum normal dedi, sanırım beta hcg de tamamen sıfırlandı artık boshayallersmile çarşamba ya da perşembe gidicem doktora, muayene edecek, sanırım bi de rahim filmi çekecek tekrar tüpün durumuna bakmak için yerimseniben
Sen nasılsın canım, nasıl gidiyo, bugünlerdeydi senin adetin de yanlış mı hatırlıyorum yoksa :uhm:

bu arada herkese slm kızlar a.s. sizleri tanımıyorum ama bebek isteyenlere hayırlı zamnda bebeği olur inş.bebişi göbüşünde olanlarında rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.

Teşekkür ederim canım benim :1hug: sen de müjdesini alanlardan olursun inşallah bu ay :Saruboceq:

kızlar ben geldim ya burda taze balık yok ben de ton balığı yiyorum aslında çok ta tavsıye edılmıyo ama napayım hıc yememekten ıyıdır dı mı bu konuda bılgısı olan hamiş veya hamiş adayı bayanların önerilerine açıgım sızce ne yapayım ben yesem mı yemesem mıaklinialirimsmile

ay ne bileyim yaaa bi tuhaf hissediyorum kendimi evet çok güzel bişey ama naz niyaz yapamıyorum kaydirigubbakcemile3

inş. canım yaaa bi an önce akşam olsun istiyorum

sen de numaradan yap canım ben bazen bır sey yaptırmak ıcın kullanıyorum bu kozu ben de bulantısız rahat hamılelerdenım...ama arada yap canım kullan bu fırsatı...lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…