5/8 inch 0,625 ınch yapar 0,625 ınch de mm cevirirsek 15 mm yapar canım
yani bebeğin diyorkı boyum 15 mm :)
parmaklarım ve ayak parmaklarım uzamaya ve beynim gelişmeye başladı diyo :)
ahhh canım yıyebılsem dıkkat edıcem yedıklerımede yemeklede aram yokkı pek zorla yedırıyorlar yanı bulantılar devam öglen vaktı çıkmam genelde dısarı hiç sekerlı seylerle aram yok bı ayranı tuzlu içiyorum tansıyonumu dengelesın dıye o kadar sanırım yemek yıyemedıgımden tansıyon problemı oluyo hopp bayılıyorum
sagol canım benım
ooooooooooooh tadını çıkarın ne güzellll:asigim:
ooo ne güzelll ve nekadarda şanslısınızzz...bizim yerimize eğlenin....öpüyorum canlar sizi.opuyorumnanaktan
canım üzülme eminim bir sorun yoktur kendini kasma inş bişey çıkmaz dua ederiz cnm
ayyyyy ne güzelllll tanıştınız samimi oldunuz ve buluştunuz bileeee...bende sizle olmak isterdim ne güzel valla
Evet çok keyifliydi.Ayrıldık şimdi evdeyim;ama hala bu gece bana gelmen adına bir umudum var kaydirigubbakcemile3
Hakikaten güzeldi.Su da bizimle olsun istedik aslında ama bize telefon numarasını bile vermiyooo akannehir
zehsel baya bi zor geçiriyorun sen bide kızlar annelerine çektirir derler sen bu tezi çürütttün valla
bendede bi iki haftadır gitti bulantı çok ii yemek yapıyorum yiyorum sadece çok yoruluyorum hemen bi salata yapımlık aykata bile kalsam kalçam ve bacağımın ağrısından adım atamıyorum beni çok zorluycak bu sıpalarrr
bende bu sabah neden anlamadım bi bulantıyla istifra ettim demekki bazen gelecek böyle ara ara
sen yinede çıkarsanda yemeye devam ettt canım zor ama mecburrr
ben çıkıyorum kızlar dınleneyım bıraz görüşürüz
haaa anladım canım sağol olumunekankayizsmile
canlarım ben kaçar...göürüşürüzz..afiyet olsun herkesee...
Prensesssssssssssss bulantın filan var mı şekerim
yok canım malesef hiç bulantım yok baş dönmem yok hiçbişey yok valla bebekte yok diye şüphelenmeye başladım bugün o kadar hafifimki anlatamam
yok canım malesef hiç bulantım yok baş dönmem yok hiçbişey yok valla bebekte yok diye şüphelenmeye başladım bugün o kadar hafifimki anlatamam
kaydirigubbakcemile3 malesef miiiii?? canım benim de hiç bulantım yok...herkesin bulantısı olcak diye bir şey yok.....ohhh rahatızz bizzz.... olumunekankayizsmile
Aaaaaaaaaaa yeter ama kötü düşünme diyorum sanaklava: olmicak bişey, göreceksin bebeğini yakında
Aaaaaaaaaaa yeter ama kötü düşünme diyorum sanaklava: olmicak bişey, göreceksin bebeğini yakında
slm cnm nasılsın hatırladınmı beni durumun nasıl merak ettim seni.opuyorumnanaktan
ay ne bileyim yaaa bi tuhaf hissediyorum kendimi evet çok güzel bişey ama naz niyaz yapamıyorum kaydirigubbakcemile3
inş. canım yaaa bi an önce akşam olsun istiyorum
bu arada herkese slm kızlar a.s. sizleri tanımıyorum ama bebek isteyenlere hayırlı zamnda bebeği olur inş.bebişi göbüşünde olanlarında rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
ay ne bileyim yaaa bi tuhaf hissediyorum kendimi evet çok güzel bişey ama naz niyaz yapamıyorum kaydirigubbakcemile3
inş. canım yaaa bi an önce akşam olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?