Teşekkür ederim hayatım iyiyim olumunekankayizsmile ben de biraz önce sizin topikteydim yerimseniben
Cuma günü adet oldum, bir hafta erken geldi ama doktorum normal dedi, sanırım beta hcg de tamamen sıfırlandı artık boshayallersmile çarşamba ya da perşembe gidicem doktora, muayene edecek, sanırım bi de rahim filmi çekecek tekrar tüpün durumuna bakmak için yerimseniben
Sen nasılsın canım, nasıl gidiyo, bugünlerdeydi senin adetin de yanlış mı hatırlıyorum yoksa :uhm:
kızlar ben geldim ya burda taze balık yok ben de ton balığı yiyorum aslında çok ta tavsıye edılmıyo ama napayım hıc yememekten ıyıdır dı mı bu konuda bılgısı olan hamiş veya hamiş adayı bayanların önerilerine açıgım sızce ne yapayım ben yesem mı yemesem mıaklinialirimsmile
kızlar ben geldim ya burda taze balık yok ben de ton balığı yiyorum aslında çok ta tavsıye edılmıyo ama napayım hıc yememekten ıyıdır dı mı bu konuda bılgısı olan hamiş veya hamiş adayı bayanların önerilerine açıgım sızce ne yapayım ben yesem mı yemesem mıaklinialirimsmile
inş. en kısa zmanda herşey normale döner bebiş haberlerini alırız cnm opuyorumnanaktan rabbim hayırlı evlatlar nasip eder hepimize.:Saruboceq:benim adet günüm yarın ama ben dün test yaptım 2.silik çıktı sonra baktım testin son kullanma tarihi geçmiş sonra yeni bir test aldık ondada 2.silik çıktı bakalım bu sabh kan testi yaptırdım umarım hayırlı haber alırım burayada yazarım.saatler geçmek bilmiyo sanki ama sabredicem hayırlı Allahtan.Sanada rabbimden enb kısam zamnda hayırlı bir bebek diliyorum tatlım Allahım hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq::Saruboceq:
canım ipek devamlı ton balık yiyodu ve tavsiyede ediyodu yani yemeyin diyen kim
bilmiyorum bende ton balıgı yıcem bundan sonra yazın pişirirp bide
onun kokusunu çekemem bu sıcaklarda :) salatada çok severım zaten ton balıkını :)
inş. en kısa zmanda herşey normale döner bebiş haberlerini alırız cnm opuyorumnanaktan rabbim hayırlı evlatlar nasip eder hepimize.:Saruboceq:benim adet günüm yarın ama ben dün test yaptım 2.silik çıktı sonra baktım testin son kullanma tarihi geçmiş sonra yeni bir test aldık ondada 2.silik çıktı bakalım bu sabh kan testi yaptırdım umarım hayırlı haber alırım burayada yazarım.saatler geçmek bilmiyo sanki ama sabredicem hayırlı Allahtan.Sanada rabbimden enb kısam zamnda hayırlı bir bebek diliyorum tatlım Allahım hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq::Saruboceq:
cnm benim doktorum yemememi söyledi tonbalığını
sende bi sor istersen
SELAMMMM YA KIZLAR ÇOK BULANTI VAR BENDE.. DÜN BUGÜN DAHADA ARTTIK
BİŞİ YİYEMİYORUM YAAA :sinifsinif:
TEBRıK EDERıM ARKADAŞIM SıLıKTE ÇIKSA HAMıLE KABUL EDıLıYOR
HAYIRLISI OLSUN ıNŞALLAH SAĞLIKLA GELSıN BEBEĞıN :1hug:
BıZıM ADETıMıZDıR YENı HAMıLELERE KUPA VERıRıZ :hooray::hooray:
cnm benim doktorum yemememi söyledi tonbalığını
sende bi sor istersen
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar avatarım nasıl bu arada zemuszemus işte onlar benim bebişlerim boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
selammm kızlar nasılsınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?