Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

inş. en kısa zmanda herşey normale döner bebiş haberlerini alırız cnm opuyorumnanaktan rabbim hayırlı evlatlar nasip eder hepimize.:Saruboceq:benim adet günüm yarın ama ben dün test yaptım 2.silik çıktı sonra baktım testin son kullanma tarihi geçmiş sonra yeni bir test aldık ondada 2.silik çıktı bakalım bu sabh kan testi yaptırdım umarım hayırlı haber alırım burayada yazarım.saatler geçmek bilmiyo sanki ama sabredicem hayırlı Allahtan.Sanada rabbimden enb kısam zamnda hayırlı bir bebek diliyorum tatlım Allahım hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq::Saruboceq:

canım ipek devamlı ton balık yiyodu ve tavsiyede ediyodu yani yemeyin diyen kim
bilmiyorum bende ton balıgı yıcem bundan sonra yazın pişirirp bide
onun kokusunu çekemem bu sıcaklarda :) salatada çok severım zaten ton balıkını :)

Tatlım doktoruna bi danış istersen belki onun da önereceği bişey olabilir ama benim bi arkadaşım hamileliği boyunca herballife'ın omega3 ve omage6 içeren tabletlerinden aldı, herballife'ın tabletleri bitkisel olduğu için hiçbi sakıncası yokmuş yerimseniben
ama mutlaka balıktan aldığın vitaminleri alabileceğin başka besinler de vardır yerimseniben

Aaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden çok sevindim canım benim yaaaaa olumunekankayizsmile kaçta alacaksın sonucunu, hemen haber ver bize de tamam mı hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Ben 5'e kadar burdayım, inşallah ozamana kadar çıkar sonucun :Saruboceq:
Silik çıktıysa kesin hamilesin ay ay ayyyyy çok heyecanlandım yaaaa eyvahedigeldismile

bende onu düşünüyordum şimdi balık satılsada dışarda evde yapmak bana zor gelir bu sıcakta bende dışarda yiyorum balığııı ton balığını hiç denemedim tadı nasılll bilmiyorum ben çok balıkçı olduğumdan sanırım beğenmem diye ön yargı yapıyorum ton balığaaa

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar avatarım nasıl bu arada zemuszemus işte onlar benim bebişlerim boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

cnm benim doktorum yemememi söyledi tonbalığını
sende bi sor istersen

SELAMMMM YA KIZLAR ÇOK BULANTI VAR BENDE.. DÜN BUGÜN DAHADA ARTTIK
BıŞı YıYEMıYORUM YAAA :sinifsinif:

TEBRİK EDERİM ARKADAŞIM SİLİKTE ÇIKSA HAMİLE KABUL EDİLİYOR
HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH SAĞLIKLA GELSİN BEBEĞİN :1hug:
BİZİM ADETİMİZDİR YENİ HAMİLELERE KUPA VERİRİZ :hooray::hooray:

BİŞİ YİYEMİYORUM YAAA :sinifsinif:

Ooooh ohhh bebiş varlığını hissettiriyo desene kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ay keşke benim de bebişim olsa da midem bulansa kaydirigubbakcemile3

Bereeeeeeeeen bana nezaman verecen o kupayı yaaaaaaaaaaa :sinifsinif:

BİŞİ YİYEMİYORUM YAAA :sinifsinif:

ayyy canım geçmiş olsunnnnn...umarım benim hamileliğim böyle devam eder yaaa hala bulantı yok :Saruboceq:

cnm benim doktorum yemememi söyledi tonbalığını
sende bi sor istersen

valla ben de öyle bir şey duydummm, zararlı maddeler varmış bazı balıklarda

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar avatarım nasıl bu arada zemuszemus işte onlar benim bebişlerim boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

çok güzeller karasu

akannehir OĞLUMDA HıÇ BULANTI NEDıR BıLMEDıM BEN.
ERKEK BEBEKLERı ANNEYı PEK ÜZMEZMıŞ
BıLıMSEL OLARAKDA KANITLANMIŞ BU..
ERKEN HAMıLELıKTE BULANTI YAŞAYAN KADINLARIN
GENELDE KIZLARI OLURMUŞ BıLıMSELMıŞ BU...

KIZLAR YAZIN BAKıM ıLK DÖNEMLERDE BULANTI OLDUMU OLMADIMI

ben zaten kullanıyorum balık yagı tabletlerı seven seas pulse ...hamılelıkte onerılıyo...ton balıgı konserve dıye
pek onerılmıyo...ama ustunu okudum katkısız dıyo...alper mumcunun sıtesındede en fazla ıkı kutu dıyo haftada...buyuk balık ya cıva oranı yuksekmıs...ama burası bayat balık gelıyo...zehırlenmektense ıyı dedım bende..ayrıyetten de cevız yıyorum bol bol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…