Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

İnşallah kızdır hayatım yaaa, bi oğluşun var nasılsa bi de kızışın olsun fena mı hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

bende oluyodu 8. haftada başladı ve 12.haftaya kadar sürdü sonra azaldı cnm ve kzım olcak ne kadar doğru bilemem :))
12 haftada doktorum kıza benziyo dedi
16. haftada kesinleşti kızımız :)

hoşbulduk karasu iyi sayılırım adetim geldi benim de yaa bende adet düzensizliği olmaya başladı napcam ben yaa işim daha da zorlaşıyo bu arı sütü polen nedir bana da tarif etseniz ne işe yarıyo tamolarak bende yapsam....

Bereeeeeeeeen bana nezaman verecen o kupayı yaaaaaaaaaaa :sinifsinif:

Şeniz KUŞUM EN KISA ZAMANDA SENİNDE SAĞLIKLI BEBEĞİN OLACAK
ALLAHIN İZNİYLE.. KUPANI DA VERİCEM ALLAHIN İZNİYLE..
AMA HERŞEYDEN ÖNCE KAÇ OLDU SÖYLÜYORUM SANA ÖNCE ŞU STRESTEN
KURTULMAK ZORUNDASIN.. BEN OLSAM SENİN YERİNDE ŞÖLE BİR KAÇ AY
KENDİME İZİN VERİRDİM. YANİ YENİDEN RAHİM FİLMİ ÇEKTİRMEKLE YENİDEN TEDAVİYE BAŞLAMIŞ OLUYOSUN Kİ HENÜZ DIŞ GEBELİK ÜZÜNTÜNÜ ATLATAMADAN YENİ BİR YOLA GİRİYOSUN.. :1hug:

aaaaaaaa benim bulantım yok oğlum mu olcak olumunekankayizsmile

selammm kızlar nasılsınız???

Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?

clemantine sen de hoşgeldin gülüm

canım ben artık inanmıyorum ona
zehsel okdar zor geçiriyoki hamileliğini erkek olcakmış ama kız değil

ben zaten kullanıyorum balık yagı tabletlerı seven seas pulse ...hamılelıkte onerılıyo...ton balıgı konserve dıye
pek onerılmıyo...ama ustunu okudum katkısız dıyo...alper mumcunun sıtesındede en fazla ıkı kutu dıyo haftada...buyuk balık ya cıva oranı yuksekmıs...ama burası bayat balık gelıyo...zehırlenmektense ıyı dedım bende..ayrıyetten de cevız yıyorum bol bol...

bende oluyodu 8. haftada başladı ve 12.haftaya kadar sürdü sonra azaldı cnm ve kzım olcak ne kadar doğru bilemem :))
12 haftada doktorum kıza benziyo dedi
16. haftada kesinleşti kızımız :)

HEHE MAŞALLAH EVET GEBELİK.ORG'DA YAZIYO BİLİMSEL OLDUĞU
ALLAH SAĞLIKLI KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN GÜZELİM
TEŞEKKÜRLER CVBIN İÇİN :1hug:

karasuuuuuuuu avatarını çok beğendim yavrumm...valla tesadüfmüüüü...koymuşuz ikişer deneee... delikafadulden

Haklısın da, biz zaten ara vermeyi düşünüyoruz eylüle kadar, ben sadece doktorum temizlendikten sonra gel dediği için heralde tıkanıklığın durumuna bakacak diye tahmin ediyorum, kendisi bişey demedi yani bilmiyorumkismile
Berenişkom ara vermem gerek biliyorum ama biyandan da okadar çok istiyorum ki bir an önce bebişim olsun :sinifsinif: çok kararsızım yaaa :sinifsinif:
Gerçi daha doktorumla da konuşmadım, belki o da bikaç ay korunmamı isticek bilmiyorum ki bilmiyorumkismile

cevizin ne gibi yararı var canım?

ben zaten kullanıyorum balık yagı tabletlerı seven seas pulse ...hamılelıkte onerılıyo...ton balıgı konserve dıye
pek onerılmıyo...ama ustunu okudum katkısız dıyo...alper mumcunun sıtesındede en fazla ıkı kutu dıyo haftada...buyuk balık ya cıva oranı yuksekmıs...ama burası bayat balık gelıyo...zehırlenmektense ıyı dedım bende..ayrıyetten de cevız yıyorum bol bol...

aaaaaaaa benim bulantım yok oğlum mu olcak olumunekankayizsmile

Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?

clemantine sen de hoşgeldin gülüm

BİLMEM BEN OĞLUMDA HİÇ AMA HİÇ SORUN YAŞAMADIM UYKU DIŞINDA..

ben geldimm...yeni gelen herkeşlere merabalarrr... opuyorumnanaktan

HOŞGELDİN GÜLÜM hihoyyyt

canım ben artık inanmıyorum ona
zehsel okdar zor geçiriyoki hamileliğini erkek olcakmış ama kız değil

BULANTI OLARAK YANİ ÖYLEMİ CANIM
SENİN NASILDI PEKİ
BİDE CİNSİYETLERİ BELLİ OLDUMU MİNİKLERİN :1hug:

Canım adetinin ikince günü başlıyosun, sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyosun bunu, yumurtalarının gelişimine yarıyo, daha güzel bübüyolar, bi de hormonlarını düzene sokuyomuş yerimseniben inşallah faydasını görürsün olumunekankayizsmile

ceviz balık badem bu üçü çok önemliymiş omega açısından
balık haftada bir yiyorum en kötü 2haftada bir..
Büyük yada küçük ama küçük balık çok daha iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…