HEHE MAŞALLAH EVET GEBELİK.ORG'DA YAZIYO BİLİMSEL OLDUĞU
ALLAH SAĞLIKLI KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN GÜZELİM
TEŞEKKÜRLER CVBIN İÇİN :1hug:
karasuuuuuuuu avatarını çok beğendim yavrumm...valla tesadüfmüüüü...koymuşuz ikişer deneee... delikafadulden
Canım adetinin ikince günü başlıyosun, sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyosun bunu, yumurtalarının gelişimine yarıyo, daha güzel bübüyolar, bi de hormonlarını düzene sokuyomuş yerimseniben inşallah faydasını görürsün olumunekankayizsmile
BİLMEM BEN OĞLUMDA HİÇ AMA HİÇ SORUN YAŞAMADIM UYKU DIŞINDA..
HOŞGELDİN GÜLÜM hihoyyyt
BULANTI OLARAK YANİ ÖYLEMİ CANIM
SENİN NASILDI PEKİ
BİDE CİNSİYETLERİ BELLİ OLDUMU MİNİKLERİN :1hug:
Haklısın da, biz zaten ara vermeyi düşünüyoruz eylüle kadar, ben sadece doktorum temizlendikten sonra gel dediği için heralde tıkanıklığın durumuna bakacak diye tahmin ediyorum, kendisi bişey demedi yani bilmiyorumkismile
Berenişkom ara vermem gerek biliyorum ama biyandan da okadar çok istiyorum ki bir an önce bebişim olsun :sinifsinif: çok kararsızım yaaa :sinifsinif:
Gerçi daha doktorumla da konuşmadım, belki o da bikaç ay korunmamı isticek bilmiyorum ki bilmiyorumkismile
nerede satılıyo canım bu hem benim adetimin 4.günü bugun gelecek ay mı yapsam_??
kızlar yarın gidecektim ama bugüne aldım ben doktora gidiyorum belki cinsiyeti tam olarak söylerrrr
BİLMEM BEN OĞLUMDA HİÇ AMA HİÇ SORUN YAŞAMADIM UYKU DIŞINDA..:
kızlar bu arısütüpolen neişe yarıyo??
ceviz balık badem bu üçü çok önemliymiş omega açısından
balık haftada bir yiyorum en kötü 2haftada bir..
Büyük yada küçük ama küçük balık çok daha iyiymiş
haklısın da, biz zaten ara vermeyi düşünüyoruz eylüle kadar, ben sadece doktorum temizlendikten sonra gel dediği için heralde tıkanıklığın durumuna bakacak diye tahmin ediyorum, kendisi bişey demedi yani bilmiyorumkismile
berenişkom ara vermem gerek biliyorum ama biyandan da okadar çok istiyorum ki bir an önce bebişim olsun :sinifsinif: çok kararsızım yaaa :sinifsinif:
Gerçi daha doktorumla da konuşmadım, belki o da bikaç ay korunmamı isticek bilmiyorum ki bilmiyorumkismile
cevizin ne gibi yararı var canım?
Olsun canım sen yine başla bugün, çok geç sayılmaz, bi zararı olacağını da sanmam yerimseniben 12. güne kadar kullan dediğim şekilde, sonra bırak yerimseniben aktarlarda satılıyo, ben burda aktardan 15TL.ye aldım yerimseniben
heyecanlandım kızzz
benim de sürekli uykum geliyo aklinialirimsmile
yumurtalara iyi geliyormuş
hmmmm ceviz yiyorum benn, hatta geçen günnn canım ceviz çekti kocişim hemen sağolsun hemen gidip aldı kaydirigubbakcemile3 balık pek yiyemiyorum en son 2 hafta önce yemiştim....hangileri daha iyi canım? Bizimki somon balığını sevmez, pahalı da her zaman alamıyorum.....hamsi faydalı mı mesela?
hoşbuldum canımm... :1hug:HOŞGELDİN GÜLÜM hihoyyyt
:Saruboceq: :Saruboceq:Teşekkür edrim hayatım olumunekankayizsmile inşallah ikimizin de ikizleri olur :lepi:
kızlar dün eşimin doğum günüydüü ve tüm gelen hediyeler bizim minik sıpalaraydııı
bende tahmin ettim dedim ben bari kocişime alayımmm bişelerrr şimdi sırada benim doğum günüm var aynı şey benimde başıma gelcek sanırım
kızlar dün eşimin doğum günüydüü ve tüm gelen hediyeler bizim minik sıpalaraydııı
bende tahmin ettim dedim ben bari kocişime alayımmm bişelerrr şimdi sırada benim doğum günüm var aynı şey benimde başıma gelcek sanırım
anladım canım.. Biliyorum hepimiz çok istedik bunu evet.
Beni biliyosun 3sene az bir zaman deil. Ben düşükten sonra
6ay dr.a gitmedim biliyoımusun ve 3ay adet olmadığım halde. 4.ayda gidip adet söktürücü aldım içtim sonra gene gitmedim...
Kendimi hazır hissettiğimde tüp bebeğe başladım bu çok önemli işte.
Psikolojik olarak olumlu veya olumsuz sonuca hazırsan tedaviye başlamalısın. Int.de bir çok sitede bunu okudum ben..
Yani güzelim bi badireyi atlatmadan yeni bir serüvene girmek
hiç doğru deil anlıyosun dimi.. Seni üzmek istemiyorum tavsiye sadece.
kız benim de hafta sonu annemin ve yengemin doğum günleri vardı ve tabii ki anneler günü de...ikisine de parfüm aldım...çok sevindiler. özellikle annem...ne zaman hediye alsam ağlıyo kadıncaz...hiç unutmam çocukken anneler gününde anneme bir buket yaptırmak için para biriktirmiştimm, annem ağlamıştı mafoldumben '' daha önce kimse bana çiçek almadı'' diye...tabii babam romantik bir insan değill eski toprak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu ayın 18'inde de eşimin doğum günü var ne alsammm acabaaaa akıl verin kızlar?? boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?