Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

nerede satılıyo canım bu hem benim adetimin 4.günü bugun gelecek ay mı yapsam_??

canım benimde zor geçti çok bulantım oldu ama mesela ayşe kadar değilll
geçen hafta kız demişti bi tanesine bende öğleden sonra kendi doktoruma gidecem bakalım ne diycekkk

bence temmuza kadar ara ver..tatilin tadını çıkarınnn..belki hamiş kalsan zor geçecekk...moral olur yanii...ama seni çok iyi anlıyorum..kızlar aldıklarından alcaklarından bahsederken hevesleniyorum en çok bende..bide kocişin baba olacağını düşününce.... :sinifsinif:
çok heyecanlanıyorum düşününce..tedavi cevap verecekmi acaba... eyvahedigeldismile
inşallah yakında bizde hamiş kalıcaz Allahın izniyle karasumm.merak etme senn.. olumunekankayizsmile

nerede satılıyo canım bu hem benim adetimin 4.günü bugun gelecek ay mı yapsam_??

Olsun canım sen yine başla bugün, çok geç sayılmaz, bi zararı olacağını da sanmam yerimseniben 12. güne kadar kullan dediğim şekilde, sonra bırak yerimseniben aktarlarda satılıyo, ben burda aktardan 15TL.ye aldım yerimseniben

kızlar dün eşimin doğum günüydüü ve tüm gelen hediyeler bizim minik sıpalaraydııı
bende tahmin ettim dedim ben bari kocişime alayımmm bişelerrr şimdi sırada benim doğum günüm var aynı şey benimde başıma gelcek sanırım

kızlar yarın gidecektim ama bugüne aldım ben doktora gidiyorum belki cinsiyeti tam olarak söylerrrr

heyecanlandım kızzz

BİLMEM BEN OĞLUMDA HİÇ AMA HİÇ SORUN YAŞAMADIM UYKU DIŞINDA..:

benim de sürekli uykum geliyo aklinialirimsmile

kızlar bu arısütüpolen neişe yarıyo??

yumurtalara iyi geliyormuş

ceviz balık badem bu üçü çok önemliymiş omega açısından
balık haftada bir yiyorum en kötü 2haftada bir..
Büyük yada küçük ama küçük balık çok daha iyiymiş

hmmmm ceviz yiyorum benn, hatta geçen günnn canım ceviz çekti kocişim hemen sağolsun hemen gidip aldı kaydirigubbakcemile3 balık pek yiyemiyorum en son 2 hafta önce yemiştim....hangileri daha iyi canım? bizimki somon balığını sevmez, pahalı da her zaman alamıyorum.....hamsi faydalı mı mesela?

anladım canım.. Biliyorum hepimiz çok istedik bunu evet.
Beni biliyosun 3sene az bir zaman deil. Ben düşükten sonra
6ay dr.a gitmedim biliyoımusun ve 3ay adet olmadığım halde. 4.ayda gidip adet söktürücü aldım içtim sonra gene gitmedim...
Kendimi hazır hissettiğimde tüp bebeğe başladım bu çok önemli işte.
Psikolojik olarak olumlu veya olumsuz sonuca hazırsan tedaviye başlamalısın. Int.de bir çok sitede bunu okudum ben..
Yani güzelim bi badireyi atlatmadan yeni bir serüvene girmek
hiç doğru deil anlıyosun dimi.. Seni üzmek istemiyorum tavsiye sadece.

cevizin ne gibi yararı var canım?

canım balıktan sonra en fazla omega 3 cevızde var..beyın gelısımı ıcın bebeklere gereklı gunde 3 tane yetrlı dıyolar...sen d ye bak bu aralar hele yenı yenı olusuyo organları...bayın gelısımıne destek canımcım...haftada bır balık ve de gunde 3 tane cevız...zaten dıkkat ettıysen cevızın seklı beyne benzer..bu da kuranı kerımde bıle anlatılmıs faydaları...allahın bız ınsanlara vermek ıstedıgı bı mesaj bu bence...mucızevı bır baesın yanı...

tamam canım bi deneyelim bakalım

Idilcim...canım balıktan sonra en fazla omega 3 cevızde var..beyın gelısımı ıcın bebeklere gereklı gunde 3 tane yetrlı dıyolar...sen d ye bak bu aralar hele yenı yenı olusuyo organları...bayın gelısımıne destek canımcım...haftada bır balık ve de gunde 3 tane cevız...zaten dıkkat ettıysen cevızın seklı beyne benzer..bu da kuranı kerımde bıle anlatılmıs faydaları...allahın bız ınsanlara vermek ıstedıgı bı mesaj bu bence...mucızevı bır baesın yanı...

küçük balık ve deniz balığı olacakmış. Büyük balıkda olurda yararına göre küçük balığın daha çokmuş yararı....

HOŞGELDİN GÜLÜM hihoyyyt
hoşbuldum canımm... :1hug:
Teşekkür edrim hayatım olumunekankayizsmile inşallah ikimizin de ikizleri olur :lepi:
:Saruboceq: :Saruboceq:

olsun onlara gelsin işte daha iyi...yavaş yavaş masraflarınıza ortak olsunlarr..ayy hadi öğren gel miniklerinin cinsiyetleriin...

kız benim de hafta sonu annemin ve yengemin doğum günleri vardı ve tabii ki anneler günü de...ikisine de parfüm aldım...çok sevindiler. özellikle annem...ne zaman hediye alsam ağlıyo kadıncaz...hiç unutmam çocukken anneler gününde anneme bir buket yaptırmak için para biriktirmiştimm, annem ağlamıştı mafoldumben '' daha önce kimse bana çiçek almadı'' diye...tabii babam romantik bir insan değill eski toprak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu ayın 18'inde de eşimin doğum günü var ne alsammm acabaaaa akıl verin kızlar?? boshayallersmile

Anlıyorum canım benim, çok haklısın olumunekankayizsmile biz kararımızdan hiç dönmeyelim en iyisi, eylüle kadar ara verelim tedaviye, tatil dönüşü bakalım önümüze yerimseniben

kızlar bebek gelişimi için omega-3 çok önemlidir. Bebeğin beyin ve sinir gelişimi için. Ama omega-6 değil sakın onu içmeyin çünkü vücutta onun miktarı her zaman daha fazladır.
Ayrıca omega-3 en fazla somonda bulunur, alabalıkta az vardır mesela...
Dikkat etmeniz gereken ise asla balığı kızartmamak; o zaman bütün omega3 kaybolur...
Cevizde de omega3 oldukça fazla miktarda vardır.

Son düzenleme:

canım senin kendi annende fransadamı..eğer değilse çok zor değilmi yaaa...

AY KIZLAR INTERNET COK KOTU BUGUN BI MESAJI YUZ SAATTE YAZIYORUM VE DE YOLLAMIYO DIYE IKI DEFA YOLLAMISIM UGRASMAKTAN...SINIR OLDUM...

BU ARADA KIZLAR AYSEYE YOLLADIGIM LINKI SIZEDE SOLEYEYIM DE DINLEYIN BEN SABAHTAN BERI DINLIYORUM IS STRESINDEN UZAKLASTIM VALLAHI...BEBEKLER ICIN AMA OLSUN BENCE HERKESE IYI GELIR..

http://wonderofsound.bandcamp.com/album/lullaby-sleepy-songs-for-bedtime-2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…