Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

küçük balık ve deniz balığı olacakmış. Büyük balıkda olurda yararına göre küçük balığın daha çokmuş yararı....

anladım canım çok sağol.....bol bol balık ve cevizz yemeliyim o zaman....

Selam canımın içi nasılsın?

seninde allah gönlüne göre versin cnm
az kalmış öğrenmene cinsiyetinide :))

AMİNN CANIM. SAĞLIKLI OLSUNDA GERÇEKTEN KORKUYORUM ÇÜNKÜ..
KIZIM OLSUN İSTERİM TABİKİDE..

canım benimde zor geçti çok bulantım oldu ama mesela ayşe kadar değilll
geçen hafta kız demişti bi tanesine bende öğleden sonra kendi doktoruma gidecem bakalım ne diycekkk

AMA GENELDE DOĞRU İŞTE KONTESCİM. BÜYÜKLERDE SÖYLER BUNU
BULANTI ÇOK OLURSA KIZ OLURMUŞ AYŞENİNDE KIZI OLACAK NASİPSE.
SENİN İKİZ ŞİMDİ BİRİ KIZDA OLSA BULANTI YAPAR. İKİSİNİN ERKEK OLACAĞINI HİÇ SNAMIYORUM lülülülülülü kaydirigubbakcemile3

ALLAH SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN HEP BERABER ÇOCUKLARINIZLA:1hug:

selam tinkerbell doktorunu değiştirmişsin sanırım bayan yazmışsın. şimdi kime gidiyorsun?

ohh bütün kızlar toplanmışş :) ay kızlar dün doktora gittim.yine hapa devam dedi,dozu arttırdık.ama bu kez çok umutlu konuştu.. keyfim yerine geldi valla.. ben olmayacakmı doktor bey dedim,o da saçmalama,eğer öyle birşeyden şüphelenseydim bu kadar uğraşmazdım,direk tedaviye başlardım dedi.
ve bana bu konuşma çooookkkk iyi geldi.bu ay hiç ummadığım kadar umutluyum ben..Rabbimin izniyle ben de bu ay hamiş olucam.

kızlar benim ocak 10 şubat 9 mart 13 ve nisan 19 unda adet oldum.nisanı sayamzsak ocak şubat mart anı yani 31.gün.şimdi bu ay 13ü mü beklicem 19 mu yoksa daha geçmi:)

Anlıyorum canım benim, çok haklısın olumunekankayizsmile biz kararımızdan hiç dönmeyelim en iyisi, eylüle kadar ara verelim tedaviye, tatil dönüşü bakalım önümüze yerimseniben

olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5 HAYIRLISI CANIM kaydirigubbakcemile5

AYY CLEMENTİCİM KÜÇÜK BALIĞI KIZARTIYORUM BEN... BÜYÜĞÜ FIRINA YAPIYORUM. KÜÇÜK BALIK FIRINDA SÜNÜYO HİÇ GÜZEL OLMUYO benneyaptımki
NASIL YAPILCAKMIŞ PEKİ TARİF ALAYIM:kedi:

canım senin kendi annende fransadamı..eğer değilse çok zor değilmi yaaa...

evet canım ailem hep fransa'da...abimlere ve annemlere yakınız her zaman görebiliyorum 5dakika aramız

bakın resimdeki annem ve ben, dayımın düğününde....ben iyi çıkmamışım ama olsunn yine de göstereyim,

İnşallah canım benim :Saruboceq: çok sevindim senin adına olumunekankayizsmile

CANIM ÇOK SEVİNDİM SENİN İÇİN, MORALİNİN YÜKSEK OLMASI ÇOK ÖNEMLİ ZATEN.BAKARSIN HAZİRANIN İLK ANNESİ SEN OLURSUN hihoyyyt

kızlar benim ocak 10 şubat 9 mart 13 ve nisan 19 unda adet oldum.nisanı sayamzsak ocak şubat mart anı yani 31.gün.şimdi bu ay 13ü mü beklicem 19 mu yoksa daha geçmi:)

YARENCİM ADETLERİN HEP DÜZENSİZMİYDİ CANIM

BAK 31.GÜN, 33.GÜN VE 38.GÜN ADET OLMUŞSUN ÇOK DÜZENSİZ.
ASLINDA ŞEYY İLK KEZ BÖLE DÜZENSİZLİK YAŞIYOSAN BİR SONRAKİ AY
HAMİLE KALMA OLASILIĞIN YÜKSEK İNŞALLAH HADİ BAKALIM...:1hug:
ÇALIŞMALARA 10.GÜNDEN İTİBAREN BAŞLA BENCE..

işte o kadderrr...sakalımız yokki dinlenelimm... :dilcikar: :dilcikar:
bu arada botoksmu yaptırdın şekerim...önceden çirkindin..gençleşmiş ve güzelleşmissinnn.. :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…