herkese slmmm
canım balıktan sonra en fazla omega 3 cevızde var..beyın gelısımı ıcın bebeklere gereklı gunde 3 tane yetrlı dıyolar...sen d ye bak bu aralar hele yenı yenı olusuyo organları...bayın gelısımıne destek canımcım...haftada bır balık ve de gunde 3 tane cevız...zaten dıkkat ettıysen cevızın seklı beyne benzer..bu da kuranı kerımde bıle anlatılmıs faydaları...allahın bız ınsanlara vermek ıstedıgı bı mesaj bu bence...mucızevı bır baesın yanı...
küçük balık ve deniz balığı olacakmış. Büyük balıkda olurda yararına göre küçük balığın daha çokmuş yararı....
herkese slmmm
bu ayın 18'inde de eşimin doğum günü var ne alsammm acabaaaa akıl verin kızlar?? Boshayallersmile
seninde allah gönlüne göre versin cnm
az kalmış öğrenmene cinsiyetinide :))
canım benimde zor geçti çok bulantım oldu ama mesela ayşe kadar değilll
geçen hafta kız demişti bi tanesine bende öğleden sonra kendi doktoruma gidecem bakalım ne diycekkk
kızlar dün eşimin doğum günüydüü ve tüm gelen hediyeler bizim minik sıpalaraydııı
bende tahmin ettim dedim ben bari kocişime alayımmm bişelerrr şimdi sırada benim doğum günüm var aynı şey benimde başıma gelcek sanırım
ay kızlar ınternet cok kotu bugun bı mesajı yuz saatte yazıyorum ve de yollamıyo dıye ıkı defa yollamısım ugrasmaktan...sınır oldum...
Bu arada kızlar ayseye yolladıgım lınkı sızede soleyeyım de dınleyın ben sabahtan berı dınlıyorum ıs stresınden uzaklastım vallahı...bebekler ıcın ama olsun bence herkese ıyı gelır..
http://wonderofsound.bandcamp.com/album/lullaby-sleepy-songs-for-bedtime-2
Anlıyorum canım benim, çok haklısın olumunekankayizsmile biz kararımızdan hiç dönmeyelim en iyisi, eylüle kadar ara verelim tedaviye, tatil dönüşü bakalım önümüze yerimseniben
kızlar bebek gelişimi için omega-3 çok önemlidir. Bebeğin beyin ve sinir gelişimi için. Ama omega-6 değil sakın onu içmeyin çünkü vücutta onun miktarı her zaman daha fazladır.
Ayrıca omega-3 en fazla somonda bulunur, alabalıkta az vardır mesela...
Dikkat etmeniz gereken ise asla balığı kızartmamak; o zaman bütün omega3 kaybolur...
Cevizde de omega3 oldukça fazla miktarda vardır.
canım senin kendi annende fransadamı..eğer değilse çok zor değilmi yaaa...
ohh bütün kızlar toplanmışş :) ay kızlar dün doktora gittim.yine hapa devam dedi,dozu arttırdık.ama bu kez çok umutlu konuştu.. keyfim yerine geldi valla.. ben olmayacakmı doktor bey dedim,o da saçmalama,eğer öyle birşeyden şüphelenseydim bu kadar uğraşmazdım,direk tedaviye başlardım dedi.
ve bana bu konuşma çooookkkk iyi geldi.bu ay hiç ummadığım kadar umutluyum ben..Rabbimin izniyle ben de bu ay hamiş olucam.
ohh bütün kızlar toplanmışş :) ay kızlar dün doktora gittim.yine hapa devam dedi,dozu arttırdık.ama bu kez çok umutlu konuştu.. keyfim yerine geldi valla.. ben olmayacakmı doktor bey dedim,o da saçmalama,eğer öyle birşeyden şüphelenseydim bu kadar uğraşmazdım,direk tedaviye başlardım dedi.
ve bana bu konuşma çooookkkk iyi geldi.bu ay hiç ummadığım kadar umutluyum ben..Rabbimin izniyle ben de bu ay hamiş olucam.
kızlar benim ocak 10 şubat 9 mart 13 ve nisan 19 unda adet oldum.nisanı sayamzsak ocak şubat mart anı yani 31.gün.şimdi bu ay 13ü mü beklicem 19 mu yoksa daha geçmi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?