Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
AYY CLEMENTİCİM KÜÇÜK BALIĞI KIZARTIYORUM BEN... BÜYÜĞÜ FIRINA YAPIYORUM. KÜÇÜK BALIK FIRINDA SÜNÜYO HİÇ GÜZEL OLMUYO benneyaptımki
NASIL YAPILCAKMIŞ PEKİ TARİF ALAYIM:kedi:

CANIM ÖYLEYSE KÜÇÜK BALIKLARIN KILÇIĞINI ÇIKARIP FIRINDA YAPABİLİRSİN, BEN ÖYLE YAPIYORUM MESELA. BARBUN YADA MEZGİTİ BOMATES VE KAŞARLA FIRINDA YAPIYORUM ÇOK GÜZEL OLUYO cokacimcoook

iyi iyi..insanın annesi yanında olsunda gerisi tırı vırı..heleki yurt dışında...

canım düzensiz adet olunca gebe kalma olasılığı yüksek mi oluyo bende normalde adetim düzenliydi geçen ay geç geldi yani tarihleri yazayım 10 şubat 11 mart 11 nisan 7 mayıs ilk defa böyle gecikme oldu ve bu ay bu kadar erken geldi...sence benim duurm nasıl olur??

sedef sağol cnm yardımın için.yok cnm düzensiz değildi hiç.mesela ayın 10 unda oldusam bi sonraki ay ya 9 ya 10 ya 11 hep bu şekilde olurud.nisanda 13ünde olmam gerekti işte 19 unda oldum.adetin 10.günden itibaren çalışmalara başllamıştık işte.bugün 22.günü adetin.bakalım hayırlıysla inş.cnm

CANIMM ÇOK SEVİNDİM ADINA. HİKAYENİ BİLMESEMDE..
ALLAH YARDIMCIN OLSUN :1hug:

doktor sedef sedef..kk topiğinden beklenmektesiniz zemuszemus benim de düzensizdi düzene girdi.ben nolurum sence :hulya:

KIZLAR SİZE BİR ŞEY SORACAM?
BEN HER AY 14. GÜN YUMURTLAR VE 14 GÜN SONRA ADET GÖRÜRDÜM.
BU AY 12. GÜN YUMURTLADIM AMA YİNE 14 GÜN SONRA ADET GÖRÜRÜM DEĞİL Mİ? EĞER ÖYLE İSE BENİM BUGÜN KIRMIZILARI GÖRMEM LAZIM eyvahedigeldismile

karasu evt cnm.hatta ben 19undna 1 hafta daha ekleme koydum listeyede 25 mayıs yzdırdım bakalım hayırlıysa inş.daha erken korunmayı bırakalı az oldu ama bu ay olamzas önmüxzdeki ay bi dotora kontorl için gitmeyi düşnüyorum

ben geldim kızlar adet düzensizliği ile ilgili berenin yaptığı açıklamalara katılıyorum bende çok düzenli adet görürdüm hiç şaşmazdı ama ocakta 5 gün şubatta 7 gün ve martta 8 günlük gecikmeler yaşadım ilk defa veeeeeeeeeeee nesan hamişiiiiiimmmmmmmmm yani adet düzensizliğini ilk yaşayanlar biraz iyiye yorabilirler bunu bence

ya kızlar size bişey sorcam benim ingilizce pek iyi değil ingilizceden anlayan arkadaşlar benim tickerın altında neler yazıyo anlatırmısınız bana çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…