kızlar benim ocak 10 şubat 9 mart 13 ve nisan 19 unda adet oldum.nisanı sayamzsak ocak şubat mart anı yani 31.gün.şimdi bu ay 13ü mü beklicem 19 mu yoksa daha geçmi:)
AYY CLEMENTİCİM KÜÇÜK BALIĞI KIZARTIYORUM BEN... BÜYÜĞÜ FIRINA YAPIYORUM. KÜÇÜK BALIK FIRINDA SÜNÜYO HİÇ GÜZEL OLMUYO benneyaptımki
NASIL YAPILCAKMIŞ PEKİ TARİF ALAYIM:kedi:
işte o kadderrr...sakalımız yokki dinlenelimm... :dilcikar: :dilcikar:
bu arada botoksmu yaptırdın şekerim...önceden çirkindin..gençleşmiş ve güzelleşmissinnn.. :roflol: :roflol:
evet canım ailem hep fransa'da...abimlere ve annemlere yakınız her zaman görebiliyorum 5dakika aramız
bakın resimdeki annem ve ben, dayımın düğününde....ben iyi çıkmamışım ama olsunn yine de göstereyim,
YARENCİM ADETLERİN HEP DÜZENSİZMİYDİ CANIM
BAK 31.GÜN, 33.GÜN VE 38.GÜN ADET OLMUŞSUN ÇOK DÜZENSİZ.
ASLINDA ŞEYY İLK KEZ BÖLE DÜZENSİZLİK YAŞIYOSAN BİR SONRAKİ AY
HAMİLE KALMA OLASILIĞIN YÜKSEK İNŞALLAH HADİ BAKALIM...:1hug:
ÇALIŞMALARA 10.GÜNDEN İTİBAREN BAŞLA BENCE..
yaptırdım yaptırdım.işe yaramış galiba sempatiksalakcinni
ohh bütün kızlar toplanmışş :) ay kızlar dün doktora gittim.yine hapa devam dedi,dozu arttırdık.ama bu kez çok umutlu konuştu.. keyfim yerine geldi valla.. ben olmayacakmı doktor bey dedim,o da saçmalama,eğer öyle birşeyden şüphelenseydim bu kadar uğraşmazdım,direk tedaviye başlardım dedi.
ve bana bu konuşma çooookkkk iyi geldi.bu ay hiç ummadığım kadar umutluyum ben..Rabbimin izniyle ben de bu ay hamiş olucam.
kızlar ben şimdi çikolatayı doktora girmeden hemen öncemi yiyeyim şimdimii
CANIMM ÇOK SEVİNDİM ADINA. HİKAYENİ BİLMESEMDE..
ALLAH YARDIMCIN OLSUN :1hug:
doktor sedef sedef..kk topiğinden beklenmektesiniz zemuszemus benim de düzensizdi düzene girdi.ben nolurum sence :hulya:
bak yaaa :roflol:
canım ne ile düzene girdi
rahatsızlığın neydi v.s.v.s
bişi bilmiyorum hakkında :icecream:
dr.sedef biz kocişle ayrıyızz...telefondan görüşerekte çocuk yapabilirmiyizzz?? bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?