- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
dr.sedef biz kocişle ayrıyızz...telefondan görüşerekte çocuk yapabilirmiyizzz?? bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
elson kocişin nerde nie ayrısınız şöfor felan mı zor olmuyor mu???
KIZLAR SİZE BİR ŞEY SORACAM?
BEN HER AY 14. GÜN YUMURTLAR VE 14 GÜN SONRA ADET GÖRÜRDÜM.
BU AY 12. GÜN YUMURTLADIM AMA YİNE 14 GÜN SONRA ADET GÖRÜRÜM DEĞİL Mİ? EĞER ÖYLE İSE BENİM BUGÜN KIRMIZILARI GÖRMEM LAZIM eyvahedigeldismile
selam tinkerbell doktorunu değiştirmişsin sanırım bayan yazmışsın. şimdi kime gidiyorsun?
KESİN YUMURTLAMA GÜNÜNÜNÜ BİLİYOSAN
14 GÜN SONRA ADET OLURSUN :1rolleyes:
canım o memlekette üniversitede çalışıyo..bende yeni atanan bi memur parçasıı ..asaletimi bekliyorum..tayin istiycemm inş..yerimseniben
canım medıcale gıdıyorum omerı bıraktım o adam manyakmıs ya...ıyıkıde bıraktım sonra bırkaç olayını daha duydum medıcaldede sahadete gıdıyom ama sımdılık pek ıyı davranıyo ıyı de ılgılendı...en azından her testımı orda yaptırabılıyorum..turhala yenı bır dr geldı gokhan...dıye...ama tanımıyorum o nedenle denemedım artık ıstıkrar edelım dıye tek dr la...bakalım hayırlısı
SUUUUUU BENıM TARıHıMı 10 MAYIS OLARAK DEĞıŞTıRSEN Mı ACABA :uhm:
inşallah canım yaaa en kısa zamanda kavuşursunuzolumunekankayizsmile
dr.sedef biz kocişle ayrıyızz...telefondan görüşerekte çocuk yapabilirmiyizzz?? bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
ben geldim kızlar adet düzensizliği ile ilgili berenin yaptığı açıklamalara katılıyorum bende çok düzenli adet görürdüm hiç şaşmazdı ama ocakta 5 gün şubatta 7 gün ve martta 8 günlük gecikmeler yaşadım ilk defa veeeeeeeeeeee nesan hamişiiiiiimmmmmmmmm yani adet düzensizliğini ilk yaşayanlar biraz iyiye yorabilirler bunu bence
de mi ya offf o zaman benim bugün kırmızıları görmem gerekiyo eyvahedigeldismile
suuuuuu benim tarihimi 10 mayıs olarak değiştirsen mi acaba :uhm:
ya kızlar size bişey sorcam benim ingilizce pek iyi değil ingilizceden anlayan arkadaşlar benim tickerın altında neler yazıyo anlatırmısınız bana çok merak ettim
kızlar şu listeye beni de dahil edin 4 haziran....
ne dıyon şahadet konusunda ....ya kadın dogum hastanesı hakkında ınternette hatta ntv nın sayfasında bıle ne haberler okudum cok korktum o hastaneden de dr larından da...en son bebek bası kopma olayı bıle yasanmıs normal dıgumda...onları okuyunca o hastanede olmam dedım ordakı dr lar otomatık elendı aklımda...
MİKROP DALGA MI GEÇİYOSUN :mymeka: :mymeka: :dilcikar: :dilcikar:
Hamile arkadaşalr sizin kasık ağrılarınız olduysa adetten kaç gün önce başlamıştı bir de batmalarınız olmuş muydu yumurtalıklarınıza 4-5 gün önceden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?