Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

KESİN YUMURTLAMA GÜNÜNÜNÜ BİLİYOSAN
14 GÜN SONRA ADET OLURSUN :1rolleyes:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

deryainci.................9 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
clemantine.............10 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48...................1 HAZıRAN
oba_cigdem...............3 HAZıRAN
paradies_angel...........4 HAZıRAN
seliz(cns22)................8 HAZıRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Son düzenleme:
selam tinkerbell doktorunu değiştirmişsin sanırım bayan yazmışsın. şimdi kime gidiyorsun?

canım medıcale gıdıyorum omerı bıraktım o adam manyakmıs ya...ıyıkıde bıraktım sonra bırkaç olayını daha duydum medıcaldede sahadete gıdıyom ama sımdılık pek ıyı davranıyo ıyı de ılgılendı...en azından her testımı orda yaptırabılıyorum..turhala yenı bır dr geldı gokhan...dıye...ama tanımıyorum o nedenle denemedım artık ıstıkrar edelım dıye tek dr la...bakalım hayırlısı

AAA SÜPER YA ÇOK İYİ YAPMIŞSIN. ŞEHADET HANIM ÇOK İYİDİR, DOKTORLUĞU ÇOK İYİDİR RAHATLIKLA GÜVENEBİLİRSİN YANİ, İÇİN RAHAT OLSUN. HATTA SELAMIMI SÖYLE DİYCEM AMA ADIMI BİLE BİLMİYORSUN NEYSE ÖZELDEM MSJ ATARIM İSTERSEN aklinialirimsmile

dr.sedef biz kocişle ayrıyızz...telefondan görüşerekte çocuk yapabilirmiyizzz?? bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

MİKROP DALGA MI GEÇİYOSUN :mymeka: :mymeka: :dilcikar: :dilcikar:

HE İŞTE BUNU KASTEDİYODUM :1hug:

de mi ya offf o zaman benim bugün kırmızıları görmem gerekiyo eyvahedigeldismile
suuuuuu benim tarihimi 10 mayıs olarak değiştirsen mi acaba :uhm:

ne dıyon şahadet konusunda ....ya kadın dogum hastanesı hakkında ınternette hatta ntv nın sayfasında bıle ne haberler okudum cok korktum o hastaneden de dr larından da...en son bebek bası kopma olayı bıle yasanmıs normal dıgumda...onları okuyunca o hastanede olmam dedım ordakı dr lar otomatık elendı aklımda...

Hamile arkadaşalr sizin kasık ağrılarınız olduysa adetten kaç gün önce başlamıştı bir de batmalarınız olmuş muydu yumurtalıklarınıza 4-5 gün önceden?

ya kızlar size bişey sorcam benim ingilizce pek iyi değil ingilizceden anlayan arkadaşlar benim tickerın altında neler yazıyo anlatırmısınız bana çok merak ettim

Tatlım benim anladığım kadarıyla bebeğin şu an 4-6 mm boyutlarında, ses telleri gelişmeye başlamış, minicik kalbi atmaya ve kan dolaşımına başlamış, 5 hafta-6 günlüğüm ve doğumuma yalnızca 239 günüm kaldı diyo yerimseniben

evet canım maalesef hatta o bebek başını koparan senin eski doktorundu o yüzden ona gitme diyordum. şimdi birde orda dr sayısı azaldı hiç ilgilenmiyolar hastalarla doğru dürüst. Bir önceki sayfada yazdım canım yorum..

MİKROP DALGA MI GEÇİYOSUN :mymeka: :mymeka: :dilcikar: :dilcikar:

kız yok dalga geçmiyorum.. lülülülülülü lülülülülülü geyik yapıyommm..kaydirigubbakcemile3
haydarcığıma sormuşlardı böyle..o geldi aklımaa.telefonda sanal bişeler yapıyoz hamile kalma olasılığı varmı deyii... :roflol:

CLEMENTİNE...

OLUR CANIM..AMA DEDIGIN GIBI TECRUBELI BI BAYAN ...COK RAHAT MUAYENEDE FALAN..KENDINDEN EMIN..AZCIK ARADA SINIRLENIYO HASTALARA...AMA BEN HER GIRMEM DE ONUN RUHUNU OKSUYORUM...HOŞLANIYO AZCIK YAĞLANMAKTAN...:roflol: SONRA DAHA DA MOTIVE OLUYO GAYET GUZEL INCELIYO ....BIR DE KADININ EN GUZEL YONU BI GORDUGU HASTAYI BI DAHA UNUTMUYO...BEN 5-6 AY ONCE VAJINIT ICIN GITMISTIM HEMEN HATIRLADI BENI....O KADAR HASTASI VAR DUSUN...

Hamile arkadaşalr sizin kasık ağrılarınız olduysa adetten kaç gün önce başlamıştı bir de batmalarınız olmuş muydu yumurtalıklarınıza 4-5 gün önceden?

canım benim hiç bir belirtim olmadı, adet gecikmesinden önce çok uykum geliyordu, halsizdim... ama öyle kasıklarda ağrı batma filan olmadı...adet günü adet olacakmışsın gibi ağrıyor o kadar.. ben de bu tür belirtileri çok aradım ama yokmuş canım
tabii her bünye farklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…