Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ay ne diyosunuz siz yaaaaaaa....bebek başı kopması falannn.. :1shok: :1shok: :1shok:
ve tinkerr sen o dr.amı gitmiştinnnn.... ohaoldumsmile ohaoldumsmile

CLEMANTINE....

AAAAAAAAAAAA CİDDİMISIN INTERNETTE TABI DR ADI YAZMIYORLARDI...AY INANMIYORUM YA...BEBEK 5 KUSUR KILODAYMIS..ANNE SEZERYAN OLMAK ISTEMIS BU DR DA ZORLAMIS SEN DOGURURSUN DIYE...DOGUMDADA SIKISMIS ZANNEDERSEM KAFASI...ZORLAMAKTAN ELINDE KALMIS...SONRA APAR TOPAR SEZERYANA ALALIM FALAN FILAN ORTBAS ETMEYE CALISMISLAR AMA ...AILE DAVACI OLMUS HERHALDE...YA BENIM ARKADASIMIN BEBEGININ OLUMUNE DE O ADAMMIS SEBEP ...SENDEN SONRA BIRAKTIM HEMEN ZATEN...AMA SIMDI ICIM RAHAT ŞAHO'YU SEVIYOM...şutarafagitti

ay ne diyosunuz siz yaaaaaaa....bebek başı kopması falannn.. :1shok: :1shok: :1shok:

EVET TOPLAM 4 KERE SONRA HEMEN DEGISTIRDIM...SIMDIKI BAYAN ...VE BU ANLATILANLAR YASANIYO ARKADASLAR ONA GORE HERKES GOZUNU 4 ACSIN IYICE ARASTIRIN HERSEYI..KASAP OLMUS MILLET..ohaoldumsmile

Hadi yaaa :roflol: :roflol: :roflol:

EVET MAALESEF BİRAZ SİNİRİ VAR AMA İYİ BİR BAYANDIR,SEN DE DOĞRU ŞEYLER YAPMIŞSIN AFERİM POH POHU SEVER BİRAZ buyrunnnnnnnnn

EVET CANIM NORMAL DOĞUM SIRASINDA KOPTU BEBEĞİN BAŞI. NÖBETİNE GELMİŞ DOĞUM SANCISIYLA KENDİ HASTASI OLMADIĞI İÇİN İLK BAŞTA HİÇ İLGİLENMEMİŞ İŞ İŞTEN GEÇİNCE GİTMİŞ VE ÇIKARACAM DİYE KAFASINI KOPARMIŞ :a015:

ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile Ay inanmıyorum yaaa, bu insan hala doktorluk yapıyo mu yani ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile Allahım uzak tutsun bizi böylelerinden :Saruboceq: zaten binbir zahmetle Hamiş kalıp da bi de böyle bişey yaşamak... ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

ya kızlar size bişey sorcam benim ingilizce pek iyi değil ingilizceden anlayan arkadaşlar benim tickerın altında neler yazıyo anlatırmısınız bana çok merak ettim

ben 4-6 mm'yim ses tellerim oluştu...minik kalbim atıyor ve kan dolaşımım başladı
ben 5 haftalık ve 6 günlüğüm yalnızca 239 gün sonra geliyorum
diyo canım bebeğin :)

EVET CANIM MAALESEF HATTA DR SAYISI AZ OLDUĞU İÇİN EN TUTULAN DOKTORLARDAN klava:

EVET CANIM BEN İŞİMİ BİLİRİM O KONUDA...YA AMA KADINDA HAKLI SINIRLENMEKTE NE GARIP TIPLER GELIYO DUR CUSTEN ANLAMIYO...ILTIFATI YAGLANMAYI KIM SEVMEZ...HELE DE YASINI ALMIS BAYANLAR....DI MI AMA...AY DUYMASIN ŞAHO....opuyorumnanaktan

ALLAH ÖMERI BILDIGI GIBI YAPSIN PARA MANYAGI...

EVET TOPLAM 4 KERE SONRA HEMEN DEGISTIRDIM...SIMDIKI BAYAN ...VE BU ANLATILANLAR YASANIYO ARKADASLAR ONA GORE HERKES GOZUNU 4 ACSIN IYICE ARASTIRIN HERSEYI..KASAP OLMUS MILLET..ohaoldumsmile

tinkercim hangi hastanede olmuş bu yaa ay Allah korusun
biliyomusun aynısı kayınvalidemın basına gelmiş doğururken doktorlar başını ezmişler bebeğin
eğer ölmeseymiş benimle yaşıt bi kızı olcakmış şimdi hala çok üzülür anlattıkça
ne yaık ki böyle hatalar yapıyolar allah ım korusun cümlemizi

ne sandın şekerimmm, daha neler neler "merhaba hocam, gece çıplak yatarken vajinama sinek kaçmış acaba kızlığım bozuldu mu?'' kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: Bu da iyiymiş :roflol: :roflol: :roflol:
Ay geçen gün de oğlanın biri topik açmış soruyo, 18 yaşındalarmış kız arkadaşı da kendisi de, anal yoldan birlikte oluyolarmış, sevgilisinin adeti gecikmiş, hamile olabilir mi diye soruyodu ohaoldumsmile
Gerizekalı o işi yapmayı biliyo da analdan hamile kalınmicanı bilmiyo
Güler misin ağlar mısın bu gençliğin haline bilmiyorumkismile
Bi de bu aralar okadar çok buna benzer topik görüyorum ki :sinifsinif: nereye gidiyoruz biz böyle diyorum :sinifsinif: Allahım çoluk çocuğumuzu korusun böylelerinden :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ben 4-6 mm'yim ses tellerim oluştu...minik kalbim atıyor ve kan dolaşımım başladı
ben 5 haftalık ve 6 günlüğüm yalnızca 239 gün sonra geliyorum
diyo canım bebeğin :)

canlarım çok sağolun yaaa ben boyutunu kaç haftalık oluğunu anladım ama diğerlerini anlayamamıştım demekki kalbi atmaaya başladı o zaman ben bu akşam duyabilirmiyim acab kalp atışlarını siz ne zaman duymuştunuz hamişler eyvahedigeldismile

EVET CANIM MAALESEF HATTA DR SAYISI AZ OLDUĞU İÇİN EN TUTULAN DOKTORLARDAN klava:

EVET BENDE ONDAN GITMISTIM...AMA ALLAHTAN GEC OLMADAN BIRAKTIM...YA BIRDE DR DR GEZCEN BEN KAC TANESINE GITTIM EN IYISINI SECTIM EN SONUNDA...BIRAZ DA HISLERINE GUVENCEKSIN...CUNKU GOZLER YALAN SOLEMEZ..O INSANIN NE SEREFSIZ OLDUGU AZ COK GOZLERDEN TAVIRLARDAN OKUNUR...Çok üzgünüm çoook

bizim melekette birebir yaşayan staj yaptığım yerdeki bi abla..çocuğun tombol olduğunu bile bile normal doğum yaptırtmış dr..çocuk şimdi zihninde bişey varmı bilmiyorum ama konuşamıyo yürüyemiyo... :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…