evet canım maalesef hatta o bebek başını koparan senin eski doktorundu o yüzden ona gitme diyordum. şimdi birde orda dr sayısı azaldı hiç ilgilenmiyolar hastalarla doğru dürüst. Bir önceki sayfada yazdım canım yorum..
listeye sürekli bizimle olcaksan yazıyoruz iki gün gelip bidaha uğramayanlar siliniyor maalesef!
canım yeni katıldım aranıza 1 haftadır gelmeye çalışıyorum.gelmezsem silersiniz
peki canım o zaman yazıyorum kaydirigubbakcemile5
ay ne diyosunuz siz yaaaaaaa....bebek başı kopması falannn.. :1shok: :1shok: :1shok:
ve tinkerr sen o dr.amı gitmiştinnnn.... ohaoldumsmile ohaoldumsmile
kız yok dalga geçmiyorum.. lülülülülülü lülülülülülü geyik yapıyommm..kaydirigubbakcemile3
haydarcığıma sormuşlardı böyle..o geldi aklımaa.telefonda sanal bişeler yapıyoz hamile kalma olasılığı varmı deyii... :roflol:
Hadi yaaa :roflol: :roflol: :roflol:
CLEMENTİNE...
OLUR CANIM..AMA DEDIGIN GIBI TECRUBELI BI BAYAN ...COK RAHAT MUAYENEDE FALAN..KENDINDEN EMIN..AZCIK ARADA SINIRLENIYO HASTALARA...AMA BEN HER GIRMEM DE ONUN RUHUNU OKSUYORUM...HOŞLANIYO AZCIK YAĞLANMAKTAN...:roflol: SONRA DAHA DA MOTIVE OLUYO GAYET GUZEL INCELIYO ....BIR DE KADININ EN GUZEL YONU BI GORDUGU HASTAYI BI DAHA UNUTMUYO...BEN 5-6 AY ONCE VAJINIT ICIN GITMISTIM HEMEN HATIRLADI BENI....O KADAR HASTASI VAR DUSUN...
ay ne diyosunuz siz yaaaaaaa....bebek başı kopması falannn.. :1shok: :1shok: :1shok:
ve tinkerr sen o dr.amı gitmiştinnnn.... ohaoldumsmile ohaoldumsmile
ayyyy...yuh yaaa... eyvahedigeldismileEVET TOPLAM 4 KERE SONRA HEMEN DEGISTIRDIM...SIMDIKI BAYAN ...VE BU ANLATILANLAR YASANIYO ARKADASLAR ONA GORE HERKES GOZUNU 4 ACSIN IYICE ARASTIRIN HERSEYI..KASAP OLMUS MILLET..ohaoldumsmile
evet biz okuyup dalga geçerdik hepp... kaydirigubbakcemile3Hadi yaaa :roflol: :roflol: :roflol:
CLEMANTINE....
AAAAAAAAAAAA CİDDİMISIN INTERNETTE TABI DR ADI YAZMIYORLARDI...AY INANMIYORUM YA...BEBEK 5 KUSUR KILODAYMIS..ANNE SEZERYAN OLMAK ISTEMIS BU DR DA ZORLAMIS SEN DOGURURSUN DIYE...DOGUMDADA SIKISMIS ZANNEDERSEM KAFASI...ZORLAMAKTAN ELINDE KALMIS...SONRA APAR TOPAR SEZERYANA ALALIM FALAN FILAN ORTBAS ETMEYE CALISMISLAR AMA ...AILE DAVACI OLMUS HERHALDE...YA BENIM ARKADASIMIN BEBEGININ OLUMUNE DE O ADAMMIS SEBEP ...SENDEN SONRA BIRAKTIM HEMEN ZATEN...AMA SIMDI ICIM RAHAT ŞAHO'YU SEVIYOM...şutarafagitti
ya kızlar size bişey sorcam benim ingilizce pek iyi değil ingilizceden anlayan arkadaşlar benim tickerın altında neler yazıyo anlatırmısınız bana çok merak ettim
ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile Ay inanmıyorum yaaa, bu insan hala doktorluk yapıyo mu yani ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile Allahım uzak tutsun bizi böylelerinden :Saruboceq: zaten binbir zahmetle Hamiş kalıp da bi de böyle bişey yaşamak... ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
EVET TOPLAM 4 KERE SONRA HEMEN DEGISTIRDIM...SIMDIKI BAYAN ...VE BU ANLATILANLAR YASANIYO ARKADASLAR ONA GORE HERKES GOZUNU 4 ACSIN IYICE ARASTIRIN HERSEYI..KASAP OLMUS MILLET..ohaoldumsmile
beni de aranıza aldığınız için teşekkür ederim. opuyorumnanaktan
ne sandın şekerimmm, daha neler neler "merhaba hocam, gece çıplak yatarken vajinama sinek kaçmış acaba kızlığım bozuldu mu?'' kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tatlım benim anladığım kadarıyla bebeğin şu an 4-6 mm boyutlarında, ses telleri gelişmeye başlamış, minicik kalbi atmaya ve kan dolaşımına başlamış, 5 hafta-6 günlüğüm ve doğumuma yalnızca 239 günüm kaldı diyo yerimseniben
ben 4-6 mm'yim ses tellerim oluştu...minik kalbim atıyor ve kan dolaşımım başladı
ben 5 haftalık ve 6 günlüğüm yalnızca 239 gün sonra geliyorum
diyo canım bebeğin :)
EVET CANIM MAALESEF HATTA DR SAYISI AZ OLDUĞU İÇİN EN TUTULAN DOKTORLARDANklava:
CLEMANTINE....
AAAAAAAAAAAA CıDDıMISIN INTERNETTE TABI DR ADI YAZMIYORLARDI...AY INANMIYORUM YA...BEBEK 5 KUSUR KILODAYMIS..ANNE SEZERYAN OLMAK ISTEMIS BU DR DA ZORLAMIS SEN DOGURURSUN DIYE...DOGUMDADA SIKISMIS ZANNEDERSEM KAFASI...ZORLAMAKTAN ELINDE KALMIS...SONRA APAR TOPAR SEZERYANA ALALIM FALAN FILAN ORTBAS ETMEYE CALISMISLAR AMA ...AILE DAVACI OLMUS HERHALDE...YA BENIM ARKADASIMIN BEBEGININ OLUMUNE DE O ADAMMIS SEBEP ...SENDEN SONRA BIRAKTIM HEMEN ZATEN...AMA SIMDI ICIM RAHAT ŞAHO'YU SEVIYOM...şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?