EVET CANIM BEN İŞİMİ BİLİRİM O KONUDA...YA AMA KADINDA HAKLI SINIRLENMEKTE NE GARIP TIPLER GELIYO DUR CUSTEN ANLAMIYO...ILTIFATI YAGLANMAYI KIM SEVMEZ...HELE DE YASINI ALMIS BAYANLAR....DI MI AMA...AY DUYMASIN ŞAHO....opuyorumnanaktan
ALLAH ÖMERI BILDIGI GIBI YAPSIN PARA MANYAGI...
canlarım çok sağolun yaaa ben boyutunu kaç haftalık oluğunu anladım ama diğerlerini anlayamamıştım demekki kalbi atmaaya başladı o zaman ben bu akşam duyabilirmiyim acab kalp atışlarını siz ne zaman duymuştunuz hamişler eyvahedigeldismile
evet canım maalesef hatta dr sayısı az olduğu için en tutulan doktorlardanklava:
AYNEN ÖYLE kaydirigubbakcemile3 O BİR DE BEKAR HALA CANIM YA HİÇ EVLENMEMİŞ. ESKİDEN ELİ SOPALI CELLET GİBİYDİ AMA ŞİMDİ YUMUŞADI KIS. ŞİMDİKİ HALİ MELEK MELEK kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet en onemlısı teker teker gıtcen denıcen..zaten bı ınsanın ne serefsız oldugu gozlerden ve tavırlardan anlasılır...ve ve ve....dr a gıtceksın ama bılınclı oldugunu kanıtlıcaksın ona kı senı aptal saymasın..ukalalık bazen ıse yarıyo...aslında dr lar bılınclı hastaları sevıyo ve daha cok onemsıyo...
Tatlım benim anladığım kadarıyla bebeğin şu an 4-6 mm boyutlarında, ses telleri gelişmeye başlamış, minicik kalbi atmaya ve kan dolaşımına başlamış, 5 hafta-6 günlüğüm ve doğumuma yalnızca 239 günüm kaldı diyo yerimseniben
kız yok dalga geçmiyorum.. lülülülülülü lülülülülülü geyik yapıyommm..kaydirigubbakcemile3
haydarcığıma sormuşlardı böyle..o geldi aklımaa.telefonda sanal bişeler yapıyoz hamile kalma olasılığı varmı deyii... :roflol:
SÜPERMİŞ
HE :roflol: :roflol: :roflol:
rica ederiz canım opuyorumnanaktan
evet en onemlısı teker teker gıtcen denıcen..zaten bı ınsanın ne serefsız oldugu gozlerden ve tavırlardan anlasılır...ve ve ve....dr a gıtceksın ama bılınclı oldugunu kanıtlıcaksın ona kı senı aptal saymasın..ukalalık bazen ıse yarıyo...aslında dr lar bılınclı hastaları sevıyo ve daha cok onemsıyo...
ŞenizŞeniz
hiç sorma yaaa..ben evli olduğum halde bazı şeyleri yeni yeni öğreniyorum..sinir oluyorum bu gençliğin sorumsuzluğuna..ilişkiye girmeyi bi halt sanmalarınaa...:roflol: :roflol: :roflol: Bu da iyiymiş :roflol: :roflol: :roflol:
Ay geçen gün de oğlanın biri topik açmış soruyo, 18 yaşındalarmış kız arkadaşı da kendisi de, anal yoldan birlikte oluyolarmış, sevgilisinin adeti gecikmiş, hamile olabilir mi diye soruyodu ohaoldumsmile
Gerizekalı o işi yapmayı biliyo da analdan hamile kalınmicanı bilmiyo
Güler misin ağlar mısın bu gençliğin haline bilmiyorumkismile
Bi de bu aralar okadar çok buna benzer topik görüyorum ki :sinifsinif: nereye gidiyoruz biz böyle diyorum :sinifsinif: Allahım çoluk çocuğumuzu korusun böylelerinden :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
yok yok bazı insanlar hakediyor..cahillik çok kötü gerçekten..bi kere ben bekarken adet gecikmesi yüzünden gitmiştim.girdim işte odaya.benden önceki kadın çıkmak üzere..dr.hanım adetliykenmi ne işte gel spiral takalım dedi..kadında demezmi adetliyken takılmazmış öyle dedilerdi bana arkadaşlar...kadın arkadaşların taksın ozaman dedii...e hakeetti ama yani...AYNEN ÖYLE kaydirigubbakcemile3 O BİR DE BEKAR HALA CANIM YA HİÇ EVLENMEMİŞ. ESKİDEN ELİ SOPALI CELLET GİBİYDİ AMA ŞİMDİ YUMUŞADI KIS. ŞİMDİKİ HALİ MELEK MELEK kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şaho kim ömer kim ya fransız kaldım resmen bilmiyorumkismile
şaho kim ömer kim ya fransız kaldım resmen bilmiyorumkismile
AY KIZ EVDEMI KALMIS O VALLAHI BILMIYODUM ONDAN ZAPZAYIF...DOGURMAMIS DEMEKKI....AMA ERKEK GIBI KADIN VALLAHI...DEDIGIN GIBIYSE SINIRLI OLMASI DOGAL...:))
AY CANIM ŞAHOM BENIM BILMIYODUM VALLAHI ..YA IYI DEDIM BEN DANGALAKLIK EDER SORARMISIM O KONUYLA ILGILI POT KIRARMISIM ...SONRA GECENDE RUYAMDADA GORDUM ZATEN ŞAHO BENI DOVUYODU..SACLARIMI CEKIYODU KIZLARA ANLATMISTIM..BU OLAY GERCEKLESIRMIS....:roflol:
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
deryainci.................9 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
clemantine.............10 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48...................1 HAZİRAN
oba_cigdem...............3 HAZİRAN
paradies_angel..........4 HAZİRAN
seliz(cns22)................8 HAZİRAN
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss
OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor
ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel
MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra
NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016
MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??
Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26
şaho benım bayan doktorum şahadet...ömer de eskı dr um canım...ıkısı de tokattan...ama benım yenı dr um şaho özelde ...dıgerı devlette...
CANIM ŞAHO İYİ ÖMER KÖTÜ JİNEKOLOG KISACA kaydirigubbakcemile3
RÜYAN DOĞRU VALLA İÇİNE DOĞRU DOĞMUŞ DÖVER HİÇ ANLAMAZ :roflol:
Kesinlikle canım yerimseniben ben de katılıyorum buna vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?