Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

AYNEN ÖYLE kaydirigubbakcemile3 O BİR DE BEKAR HALA CANIM YA HİÇ EVLENMEMİŞ. ESKİDEN ELİ SOPALI CELLET GİBİYDİ AMA ŞİMDİ YUMUŞADI KIS. ŞİMDİKİ HALİ MELEK MELEK kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Rica ederim canım :) ama bu demek değilki hemen kalbi atmaya başlamıştır bu tickerda
yazan ilk tarih yani bu haftadan sonra başlıycak kalp atımı demek anlatabiliyo muyum
kalbi atmıyorsa korkma yanii :) düşün bak benımkının 8. haftada atmaya başlamıştı
kalbi ne korkutmuştu beni ama şimdi (hatta şu anda) tekme sallıyo göbüşüme göbüşüme:)
rahat ediceksen git doktora ama kalbi atmaya başlamamışsada kaygılanma Şeniz

evet canım maalesef hatta dr sayısı az olduğu için en tutulan doktorlardan klava:

evet en onemlısı teker teker gıtcen denıcen..zaten bı ınsanın ne serefsız oldugu gozlerden ve tavırlardan anlasılır...ve ve ve....dr a gıtceksın ama bılınclı oldugunu kanıtlıcaksın ona kı senı aptal saymasın..ukalalık bazen ıse yarıyo...aslında dr lar bılınclı hastaları sevıyo ve daha cok onemsıyo...

şaho kim ömer kim ya fransız kaldım resmen bilmiyorumkismile

Kesinlikle canım yerimseniben ben de katılıyorum buna vereliniortak

SÜPERMİŞ

HE :roflol: :roflol: :roflol:

AY KIZ EVDEMI KALMIS O VALLAHI BILMIYODUM ONDAN ZAPZAYIF...DOGURMAMIS DEMEKKI....AMA ERKEK GIBI KADIN VALLAHI...DEDIGIN GIBIYSE SINIRLI OLMASI DOGAL...:))
AY CANIM ŞAHOM BENIM BILMIYODUM VALLAHI ..YA IYI DEDIM BEN DANGALAKLIK EDER SORARMISIM O KONUYLA ILGILI POT KIRARMISIM ...SONRA GECENDE RUYAMDADA GORDUM ZATEN ŞAHO BENI DOVUYODU..SACLARIMI CEKIYODU KIZLARA ANLATMISTIM..BU OLAY GERCEKLESIRMIS....:roflol:

EVET KESİNLİKLE BİLİNÇLİ OLDUĞUNU BELLİ EDECEKSİN. VE KIZLAR SİZE BİR ŞEY DİYİM Mİ DOKTORLARIN %80'İ ÖĞRETMENLERİ SEVMEZ. kaydirigubbakcemile3 SEBEBİ DE ÇOK ŞEY BİLİYORLARMIŞ, DR'LARIN İŞİNE KARIŞIYORLARMIŞ. HEP ÖYLE DERLERDİ. BEN DE BİR ÖĞRETMEN OLARAK HEP İTİRAZ EDERDİM ONLARA alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

hiç sorma yaaa..ben evli olduğum halde bazı şeyleri yeni yeni öğreniyorum..sinir oluyorum bu gençliğin sorumsuzluğuna..ilişkiye girmeyi bi halt sanmalarınaa...
yok yok bazı insanlar hakediyor..cahillik çok kötü gerçekten..bi kere ben bekarken adet gecikmesi yüzünden gitmiştim.girdim işte odaya.benden önceki kadın çıkmak üzere..dr.hanım adetliykenmi ne işte gel spiral takalım dedi..kadında demezmi adetliyken takılmazmış öyle dedilerdi bana arkadaşlar...kadın arkadaşların taksın ozaman dedii...e hakeetti ama yani... lmaz:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

deryainci.................9 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
clemantine.............10 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48...................1 HAZİRAN
oba_cigdem...............3 HAZİRAN
paradies_angel..........4 HAZİRAN
seliz(cns22)................8 HAZİRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

şaho kim ömer kim ya fransız kaldım resmen bilmiyorumkismile

CANIM ŞAHO İYİ ÖMER KÖTÜ JİNEKOLOG KISACA kaydirigubbakcemile3

RÜYAN DOĞRU VALLA İÇİNE DOĞRU DOĞMUŞ DÖVER HİÇ ANLAMAZ :roflol:

ANAAAAAAM LİSTEYİ GÖRÜNCE YİNE HEYECANLANDIM AMA İÇİMDE HİÇ UMUT YOK GELECEK BENİM KIRMIZILAR YİNE BEKLİYORUM :hulya:

CLEMENTINE....

AY CANIM YA...DOGRUDUR.HAKKETTEN IYICE ARASTIRIYOZ..YANLIS BIRSEY DEDIKLERINDE ORTAYA DOKUYOZ BILGILERIMIZI..BILGI DEDIGIN TEK DR LARA MI AIT...ALLAHTAN OKUMAMIZ VAR..BIRAZDA MERAK TAMAM...BU ARADA SEN NIYE CALIŞMIYORUM YAZIYORSUN..ATANMADIYSAN BU SENIN OĞRETMEN OLMADIGIN ANLAMINA GELMEZ CANIM...MESLEK SORUYO YAZ BAKAYIM ORAYA ÖĞRETMEN DİYE...klava:

şaho benım bayan doktorum şahadet...ömer de eskı dr um canım...ıkısı de tokattan...ama benım yenı dr um şaho özelde ...dıgerı devlette...

CANIM ŞAHO İYİ ÖMER KÖTÜ JİNEKOLOG KISACA kaydirigubbakcemile3

RÜYAN DOĞRU VALLA İÇİNE DOĞRU DOĞMUŞ DÖVER HİÇ ANLAMAZ :roflol:

HEEEUU ANNADIM KIZLAAR :) TENK YU guclubacismile

VALLA BENIM DOKTORUM ÖYLE TATLI BİRİSİKİ NASIL ANLATIYM BİLMİYORUM
GÖRMENİZ LAZIM ÖNCEKİDE İYİYDİ AMA BİRAZ MESAFELİYDİ CİDDYİDİ ŞİMDİKİ
DOKTORUM
BÖYLE CANAYAKIN AH CANIMM DİYE SARILASIM GELİYO sositososito kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…