Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

NE BİLEYİM YA YAZMADIM DAHA ATANAMADIM DİYE YAZAYIM BARİM buyrunnnnnnnnn
BU SENE DE ATANAMIYCAM ALINACAK 40 BİN ÖĞRETMENİN İÇİNDE BENİM BRANŞTAN YOK 1 TANE BİLE senağlama

sertap erenerin şu şarkısı beni mahvediyo yaa gene ağladım of :gitme:

Annedir yüreği fazla dayanamaz.
Herkes bıksa benden annem bana doymaz.
Öper besler beni unutur kalbinde.
Annem burda olsun bana bişey olmaz..
Hergün bakar bana kusurumu görmez.
Günler gece olsa o ışığı sönmez.
Ellerim büyüdü avuçlarında.
Bi tek annem olsun bana bişey olmaz…

Evet yaaa ben de çok duygulanıyorum her dinleyişimde :gitme:

Clementıne...

Senın sucun degıl canım allah bu hukumetı bıldıgı gıbı yapsın...yerler altında meslegımız ..on tane sınıfa bolduler yok sozleşmelı yok ucretlı yok kadrolu..resmen bolduler bızı bıze dusurduler...hıc bır sey adıl degılkı...sıstem komple cokmus...arkan varmı rahatsın yok ben gıbı dag basında ogretmenlık yaparsın ama vekıl cocukları yıgenlerı merkezlerde...sana gelınce duuuuur....senın vaktın var daha....daha dın kulturu atasınlar o kadar kı en cok ona ıhtıyac varmıs gıbı nasıl da atıyorlar...halbukı ıhtıyac cok ama ucretlı ogretmenlerle ıslerını halledıyolar...al burda makına bolumu ıkı yıllık bıtırmıs adam merkezı koyde sınıf oğretmenlıgı yapıyo...nerde bu adalet...bırde makınacı ne anlar cocuk gelısımınden...bırde yenı nesıl bızım eserımız...onların eserınden ne olur kı..herkes ısını yapsa keske...nmeyse ben dertlıyım bu konuda fazla konustum galıba...

hoşgeldin canımm..naberr??

iyiyiz canım sen nasılsın? Hoşgeldin

hoşgeldin perisuyu nabersin guclubacismile

hoşbuldum kızlaaaarrrrrrr aklinialirimsmile ben iyi değilim kafayı yemek üzereyim sempatiksalakcinni benim kociş çok kararsız benide bu kararsızlığı mahfettiiii. bi tamam çocuk yapmıycaz diyo sonra vazgeçiyo bi korunuyo bi korunmuyo ben napçam bu adamı yaaa hııııııkafamçokkarıştı

KIZLAR BEN KAÇIYORUM OPUYORUM SIZLERI COK...SON YAZIM .................BIRANT YORUMLUYOR............GIBI OLMUS....:roflol:
HADI BAKALIM BU ARADA AYSE O SARKININ BEN DE HAYRANIYIM....ALLAH ANALARIMIZI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN...

BU KONUDA BENDE ÇOK DERTLİYİM MEZUN OLALI 8 SENE OLDU HALA ATANAMADIM. HER SENE YA 3 YA 5 KİŞİ ALIYORLAR YADA HİÇ ALMIYORLAR. TORPİLİ OLANIN KPSS YE GİRMİŞ OLMASI YETERLİ BIRAKIN TABAN PUANI ALMASINI. TORPİL VE PARAN VARSA İŞİN TAMAM klava: DEDİĞİN GİBİ HER ŞEY ÇARPIKLAŞTI İYİCE KADROLAŞMA DİZ BOYU.

EVET YAAA..BENDE ÇOK SEVİYORUM O REKLAMLARI VE ŞARKIYI ... senağlama
NE BİLEYİM YA YAZMADIM DAHA ATANAMADIM DİYE YAZAYIM BARİM buyrunnnnnnnnn
BU SENE DE ATANAMIYCAM ALINACAK 40 BİN ÖĞRETMENİN İÇİNDE BENİM BRANŞTAN YOK 1 TANE BİLE senağlama
SENİN BRANŞIN NE..BÖYLE ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERİ DUYUNCA İÇİM CIZ EDİYOR..BENİM ABLACIĞIMIN SENELERİ HEBA OLDU..HALA LANET OLASI SINAVA GİRİCEM DİYE KPSS YE HAZIRLANIYORR.. :sinifsinif:

SÖYLEDİKLERİNİN HEPSİNE KATILIYORUM CANIM..ÖZELLİKLE İŞİ BİLMEYENLERE ÖĞRETMENLİK YAPTIRILMASINAA..ÇOK SİNİR BOZUCU ÇOK..

Son düzenleme:
slm kızlarrrr!!! nabersinizzz?
ay bugün ne yorucu bir gün ya pazartesi bi bitmedi gitti yahu...
offf yaa eşim yarın akşam işi nedeniyle şehir dışına çıkıyor cumaya kadar yok( ve perşembe günü benim yumurtlama günüm( bu ayda benden hayır yok yaa...
sabır sabır da nereye kadar aylardır ugrasıyoruz...14 ayımızın içine girdik hala tık yok anacım ((

hoşgeldin şekerimmmmm :) hiiiç ööle şeyler düşünme tabiki olcak olduğu zaman bu yazılarını okuyunca gülceksin bööle demiştim ben bide yaaa diceksin. perşembe yumurtanın çatlayacağını ancak allah bilir belki dönünce çatlıycak ne biliyonnn üsme kendini yafrummmm :1hug:

YAPIN GİTSİN YAFUUUU.... kaydirigubbakcemile3

SENİN BRANŞIN NE..BÖYLE ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERİ DUYUNCA İÇİM CIZ EDİYOR..BENİM ABLACIĞIMIN SENELERİ HEBA OLDU..HALA LANET OLASI SINAVA GİRİCEM DİYE KPSS YE HAZIRLANIYORR.. :sinifsinif:[/B]

BENİM BRANŞ KİMYA CANIM MAALESEF. ALLAH ABLANA DA KOLAYLIK VERSİN NE DİYİM :1no2:

Canım senin branşın neydi :uhm:
Hımm gördüm şimdi, kimyaymış ( evet onun hiç ataması yok gerçekten ((

HOŞGELDİN NANE üzülme canım birşeyler sebep oluyorsa vardır bi hayır..bende hep planladım şu günüm yumurtlama yapıcaz dedim mutlaka bi aksilik çıktı olmadı mı olmuyo canımm.ama bundan sonra saldım çayıraa...mevlam kayıra...plan yokkkk....hihoyyyt

tinker dediklerin çok doğru ama paso din kültürü atadıkalrı fln yok hatta son 4-5 yılda
ilahiyat kontenjanlarını azalttılarda azalttılar bende ilahiyat mezunuyum öyle herkesi
atasalardı heralde benide atarlardı ama öyle değil işte benim açıkta kalan tarih öğretmeni
matematik öğretmeni arkadaşlarım var hepside güzel güzel ünilerden mezunlar ama
atanamıyorlar ne saçma dğeil mi ? sana katılıyorum hemde her dediğine ama
kimsenın bol keseden din kültürü öğretmeni falan atadığı yok bunu bil yani akp sağcı
laik değil dini ön planda tutuyo diyenlerede asla inanmıyorum
aynı zamanda eğer akp ye laik değil diyenler gercekten laik olsaydı yada gercekten insan olsalardı
sırf öğrenim görmek için HALA başımızı açıyor olmazdık hala ikinci sınıf insna muamelesi görmezdik asıl insanlık suçu bu neyse
konuyu sapıtmayım böyleyken böyle işte boshayallersmile

merdaneyi al kovala evde yada kondomların ucunu del nası fikir ama kaydirigubbakcemile3

KIZLAR BEN KAÇIYORUM OPUYORUM SIZLERI COK...SON YAZIM .................BIRANT YORUMLUYOR............GIBI OLMUS....:roflol:
HADI BAKALIM BU ARADA AYSE O SARKININ BEN DE HAYRANIYIM....ALLAH ANALARIMIZI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN...

:1hug: olumunekankayizsmile vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…