selam kızlaaaarrrr nasılsınıızzz
CLEMENTINE....
AY CANIM YA...DOGRUDUR.HAKKETTEN IYICE ARASTIRIYOZ..YANLIS BIRSEY DEDIKLERINDE ORTAYA DOKUYOZ BILGILERIMIZI..BILGI DEDIGIN TEK DR LARA MI AIT...ALLAHTAN OKUMAMIZ VAR..BIRAZDA MERAK TAMAM...BU ARADA SEN NIYE CALIŞMIYORUM YAZIYORSUN..ATANMADIYSAN BU SENIN OĞRETMEN OLMADIGIN ANLAMINA GELMEZ CANIM...MESLEK SORUYO YAZ BAKAYIM ORAYA ÖĞRETMEN DİYE...klava:
sertap erenerin şu şarkısı beni mahvediyo yaa gene ağladım of :gitme:
Annedir yüreği fazla dayanamaz.
Herkes bıksa benden annem bana doymaz.
Öper besler beni unutur kalbinde.
Annem burda olsun bana bişey olmaz..
Hergün bakar bana kusurumu görmez.
Günler gece olsa o ışığı sönmez.
Ellerim büyüdü avuçlarında.
Bi tek annem olsun bana bişey olmaz…
hoşgeldin canımm..naberr??
iyiyiz canım sen nasılsın? Hoşgeldin
hoşgeldin perisuyu nabersin guclubacismile
Clementıne...
Senın sucun degıl canım allah bu hukumetı bıldıgı gıbı yapsın...yerler altında meslegımız ..on tane sınıfa bolduler yok sozleşmelı yok ucretlı yok kadrolu..resmen bolduler bızı bıze dusurduler...hıc bır sey adıl degılkı...sıstem komple cokmus...arkan varmı rahatsın yok ben gıbı dag basında ogretmenlık yaparsın ama vekıl cocukları yıgenlerı merkezlerde...sana gelınce duuuuur....senın vaktın var daha....daha dın kulturu atasınlar o kadar kı en cok ona ıhtıyac varmıs gıbı nasıl da atıyorlar...halbukı ıhtıyac cok ama ucretlı ogretmenlerle ıslerını halledıyolar...al burda makına bolumu ıkı yıllık bıtırmıs adam merkezı koyde sınıf oğretmenlıgı yapıyo...nerde bu adalet...bırde makınacı ne anlar cocuk gelısımınden...bırde yenı nesıl bızım eserımız...onların eserınden ne olur kı..herkes ısını yapsa keske...nmeyse ben dertlıyım bu konuda fazla konustum galıba...
EVET YAAA..BENDE ÇOK SEVİYORUM O REKLAMLARI VE ŞARKIYI ... senağlamasertap erenerin şu şarkısı beni mahvediyo yaa gene ağladım of :gitme:
Annedir yüreği fazla dayanamaz.
Herkes bıksa benden annem bana doymaz.
Öper besler beni unutur kalbinde.
Annem burda olsun bana bişey olmaz..
Hergün bakar bana kusurumu görmez.
Günler gece olsa o ışığı sönmez.
Ellerim büyüdü avuçlarında.
Bi tek annem olsun bana bişey olmaz…
SENİN BRANŞIN NE..BÖYLE ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERİ DUYUNCA İÇİM CIZ EDİYOR..BENİM ABLACIĞIMIN SENELERİ HEBA OLDU..HALA LANET OLASI SINAVA GİRİCEM DİYE KPSS YE HAZIRLANIYORR.. :sinifsinif:NE BİLEYİM YA YAZMADIM DAHA ATANAMADIM DİYE YAZAYIM BARİM buyrunnnnnnnnn
BU SENE DE ATANAMIYCAM ALINACAK 40 BİN ÖĞRETMENİN İÇİNDE BENİM BRANŞTAN YOK 1 TANE BİLE senağlama
Clementıne...
Senın sucun degıl canım allah bu hukumetı bıldıgı gıbı yapsın...yerler altında meslegımız ..on tane sınıfa bolduler yok sozleşmelı yok ucretlı yok kadrolu..resmen bolduler bızı bıze dusurduler...hıc bır sey adıl degılkı...sıstem komple cokmus...arkan varmı rahatsın yok ben gıbı dag basında ogretmenlık yaparsın ama vekıl cocukları yıgenlerı merkezlerde...sana gelınce duuuuur....senın vaktın var daha....daha dın kulturu atasınlar o kadar kı en cok ona ıhtıyac varmıs gıbı nasıl da atıyorlar...halbukı ıhtıyac cok ama ucretlı ogretmenlerle ıslerını halledıyolar...al burda makına bolumu ıkı yıllık bıtırmıs adam merkezı koyde sınıf oğretmenlıgı yapıyo...nerde bu adalet...bırde makınacı ne anlar cocuk gelısımınden...bırde yenı nesıl bızım eserımız...onların eserınden ne olur kı..herkes ısını yapsa keske...nmeyse ben dertlıyım bu konuda fazla konustum galıba...
KIZLAR BEN KAÇIYORUM OPUYORUM SIZLERI COK...SON YAZIM .................BIRANT YORUMLUYOR............GIBI OLMUS....:roflol:
HADI BAKALIM BU ARADA AYSE O SARKININ BEN DE HAYRANIYIM....ALLAH ANALARIMIZI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN...
slm kızlarrrr!!! nabersinizzz?
ay bugün ne yorucu bir gün ya pazartesi bi bitmedi gitti yahu...
offf yaa eşim yarın akşam işi nedeniyle şehir dışına çıkıyor cumaya kadar yok( ve perşembe günü benim yumurtlama günüm ( bu ayda benden hayır yok yaa...
sabır sabır da nereye kadar aylardır ugrasıyoruz...14 ayımızın içine girdik hala tık yok anacım((
hoşbuldum kızlaaaarrrrrrr aklinialirimsmile ben iyi değilim kafayı yemek üzereyim sempatiksalakcinni benim kociş çok kararsız benide bu kararsızlığı mahfettiiii. bi tamam çocuk yapmıycaz diyo sonra vazgeçiyo bi korunuyo bi korunmuyo ben napçam bu adamı yaaa hııııııkafamçokkarıştı
SENİN BRANŞIN NE..BÖYLE ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERİ DUYUNCA İÇİM CIZ EDİYOR..BENİM ABLACIĞIMIN SENELERİ HEBA OLDU..HALA LANET OLASI SINAVA GİRİCEM DİYE KPSS YE HAZIRLANIYORR.. :sinifsinif:[/B]
BU KONUDA BENDE ÇOK DERTLıYıM MEZUN OLALI 8 SENE OLDU HALA ATANAMADIM. HER SENE YA 3 YA 5 KıŞı ALIYORLAR YADA HıÇ ALMIYORLAR. TORPıLı OLANIN KPSS YE GıRMıŞ OLMASI YETERLı BIRAKIN TABAN PUANI ALMASINI. TORPıL VE PARAN VARSA ıŞıN TAMAMklava: DEDıĞıN GıBı HER ŞEY ÇARPIKLAŞTI ıYıCE KADROLAŞMA DıZ BOYU.
slm kızlarrrr!!! nabersinizzz?
ay bugün ne yorucu bir gün ya pazartesi bi bitmedi gitti yahu...
offf yaa eşim yarın akşam işi nedeniyle şehir dışına çıkıyor cumaya kadar yok( ve perşembe günü benim yumurtlama günüm ( bu ayda benden hayır yok yaa...
sabır sabır da nereye kadar aylardır ugrasıyoruz...14 ayımızın içine girdik hala tık yok anacım((
Clementıne...
hoşbuldum kızlaaaarrrrrrr aklinialirimsmile ben iyi değilim kafayı yemek üzereyim sempatiksalakcinni benim kociş çok kararsız benide bu kararsızlığı mahfettiiii. bi tamam çocuk yapmıycaz diyo sonra vazgeçiyo bi korunuyo bi korunmuyo ben napçam bu adamı yaaa hııııııkafamçokkarıştı
KIZLAR BEN KAÇIYORUM OPUYORUM SIZLERI COK...SON YAZIM .................BIRANT YORUMLUYOR............GIBI OLMUS....:roflol:
HADI BAKALIM BU ARADA AYSE O SARKININ BEN DE HAYRANIYIM....ALLAH ANALARIMIZI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN...
EVET YAAA..BENDE ÇOK SEVıYORUM O REKLAMLARI VE ŞARKIYI ... senağlama
SENıN BRANŞIN NE..BÖYLE ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERı DUYUNCA ıÇıM CIZ EDıYOR..BENıM ABLACIĞIMIN SENELERı HEBA OLDU..HALA LANET OLASI SINAVA GıRıCEM DıYE KPSS YE HAZIRLANIYORR.. :sinifsinif:
SÖYLEDıKLERıNıN HEPSıNE KATILIYORUM CANIM..ÖZELLıKLE ıŞı BıLMEYENLERE ÖĞRETMENLıK YAPTIRILMASINAA..ÇOK SıNıR BOZUCU ÇOK..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?