Bence eşin bekarlığında umut diye birinden hoşlanmış olabileceğini ve o yüzden o ismi koymak isteidğini düşünüp kıskançlık yapmıştır kendi içinde ve ondan olmaz demiştir :) Yoksa beğenmediğinden değil :)
hımm bu benim aklıma hiç gelmemişti CADIARZU olabilir vallahii kaydirigubbakcemile3
umut çok hoş bir isim ama yaa...bence bastır sen biraz daha :)))
bugün hamiş haberi yokkkk, angel üzdü bizi( ama ümitliyiz ondan bu ay artık!!! çok çalışmalıyız çooookkk....
amanda amaannn bebek ısımlerı dusunulmeye baslanmıs ne guzeell..ya ben gıremedım bır turlu ev kalabalıktı..ne cok sayfa olmus okuyamıyom yaaa.bı lısteye bakım dedım onada raslamadım bır turlu..hamıs haberlerı varmı kızlar...
erkek milleti kızım! bazen bizden beter bin düşünyorlar :)
evet canım çoooook haklısın kötükedihüso
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
rufeyde serra....................................21 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK[ Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
sorgunlu66...............26 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :) )
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:
Nazo............27 ARALIK
mız mız........................27 ARALIK
aysulay26...............................27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
beleney.......................30 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
hatice_48............................20 OCAK
clemantine...............20 OCAK
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
Canımcım attım hemen listeyi sen kendi gözlerinle gör diye;durumlar iyi değil.İsimlere gelince;kızlar sordu söyledim yaaaa öylesine hep dersin ya adı şu olur bu olur dye ben diyemem işte .
Pembe bu arada o isimleri ben de çok severim.
umut çok hoş bir isim ama yaa...bence bastır sen biraz daha :)))
ne mümkün canım birşeye hayır dediyse o hayırdırhatta diyorum ki ya ben anneyim onu doğuracak olan benim e doğal olarak isim koyma hakkıda benim diye işe duygusallıktan giriyorum ama o bulacakmış kaydirigubbakcemile3 hatta ceren çok klasik onu biz ceren naz yapalım demeye başladı kaydirigubbakcemile3
Evet şimdiye kadar gelmesi gerekirdi reglinin e,çizgiyi de görmüşsün ama silik diyorsun ya idrarına geç karııyor BHcg değerinin artışı ya da geç döllenme eğer herşey yolundaysa ;
hayırlısı olsun canım :)
ayy bende kızım olsun ısterım ama allahım neyı nasıp gorurse..bende duru ısmını cok sevıyorum..guzelmı
Canımcım attım hemen listeyi sen kendi gözlerinle gör diye;durumlar iyi değil.İsimlere gelince;kızlar sordu söyledim yaaaa öylesine hep dersin ya adı şu olur bu olur dye ben diyemem işte .
Pembe bu arada o isimleri ben de çok severim.
evet canım bence duru ismi çok güzel :lepi:
ayy bende kızım olsun ısterım ama allahım neyı nasıp gorurse..bende duru ısmını cok sevıyorum..guzelmı
evet canım bence duru ismi çok güzel :lepi:
kız kız diyoruz ama, benim bir arkadaşımın oğluşu var. anneden başkasını dinlemez, başkasını gözü görmez. o kadar tatlı bir bebişkiii allahım bir uyutuyorum onu koynumda...koklaya koklaya.. o boynundan koklayıp bebek bebek mis gibi, sıcacık ellerini tutarak uyutmak o kadar huzur veriyor ki insana....
onu her gördüğünde eşim oğlumuz olsun istemez misin diye sorar...
istemez miyim yaa....
Hehe :) Kız ne yaparsa yapsın hep temzi kalacak :) Güzelmiş;ama aklıma canım yanlış anlama da ya sabunu ya da eski zamanları getirdi
kız kız diyoruz ama, benim bir arkadaşımın oğluşu var. anneden başkasını dinlemez, başkasını gözü görmez. o kadar tatlı bir bebişkiii allahım bir uyutuyorum onu koynumda...koklaya koklaya.. o boynundan koklayıp bebek bebek mis gibi, sıcacık ellerini tutarak uyutmak o kadar huzur veriyor ki insana....
onu her gördüğünde eşim oğlumuz olsun istemez misin diye sorar...
istemez miyim yaa....
kızzz varya benım ogluda cok tatlı..kız kız dıye tutturanlar oglumu gorunce hep erkek cocuga heveslendıler.bı r zıbıdıkı sormayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?