Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ış imkanı sağlayamicaksan ne diye üniv.ye alıyosun dimi ama lmaz: anca yeni üniv. açıyolar, millet de üniv. okuyunca bişey olacak sanıyo klava:

BENİM BRANŞ KİMYA CANIM MAALESEF. ALLAH ABLANA DA KOLAYLIK VERSİN NE DİYİM :1no2:

AMİNNNNNNN....CÜMLENİZE İNŞŞŞ..BEN KİMYAYI HİÇ SEVMEZDİM BİLİYOMUSUNN...FİZİK KİMYA BİYOLOJİİİİİİİ......IIYYYKKK... :umursamaz:
AMA MATEMATİK ÇOK SEVERİM..NEYSE ŞİMDİ BUNLARI NİYE ANLATIYOSAM... sempatiksalakcinni CANIMM...DİLERİM TEZ VAKİTTE ATANIRSIN..RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN İNŞŞ...
:1hug:

inşallah canım dediğin gibi olur...o günü nasıl bekliyorum bir bilsen...allah hepimize en hayırlısını nasip etsin... :Saruboceq:

hoşbuldum paradise sende hoşgeldin topiğimize... :1hug: haklısın plan yapmıcaksın bu konuda...ne kadar planlı olursa hiçbir zaman denk getiremiyoruz planladıgımız günlere...
hayırlı olsun demekten başka birşey gelmiyor insanın elinden boshayallersmile

İş imkanı sağlayamicaksan ne diye üniv.ye alıyosun dimi ama lmaz: anca yeni üniv. açıyolar, millet de üniv. okuyunca bişey olacak sanıyo klava:

ŞİMDİKİ AKLIM OLSA Bİ KUAFÖRÜN YANINA GİRER SONRA KENDİ DÜKKANIMI AÇARDIM. kaydirigubbakcemile3 HEPSİNİN YATI KATI VAR OKUDUKTA NE OLDU HALA SINAVA ÇALIŞIYOZ, ÖĞRENCİLİĞE DEVAM :roflol:

Canım çok haklısın, söylediğin herşeye katılıyorum, ataması artmış mıdır bilemem ama benim burda farkettiğim bişey var son zamanlarda, o da bütün okullarda müdür ve müdür yardımcılarının çoğunun din kültürü kökenli olduğu, yani bu tip kadrolaşmalar yapıyolar, en azından benim yaşadığım yerde :sinifsinif:

BENDE LİSEDEYKEN ÇOK SEVERDİM AMA ÜNV GİDİPTE İÇİNE GİRİNCE ÇOK SOĞUDUM :roflol:

hahahahahahahha ay_sheee yaaa öldürdün beniii kaydirigubbakcemile3 bomba fikir bombaaa o zaten o kadar kararsızki delmeye gerek yok zaten bu ay iki üç kez korundu daha zatende 18i regl tarihim bu ayda şansım var yanii allahım ne zaman nasip ederse bende hamiş kalcam inşallah sonuçta. kızlar varyaaa bugün otobüste bi bebek vardı kucağıma gelmek için ağladı aldım bende kucağıma bebiiiş diyo bana ayy ööle kötü oldumki. zaten burda bi bebek var karnımda bebek var sanıyo adınıda tombiş koymuş durmadan göbeğimi öpüyo yavrum :roflol:

ŞİMDİKİ AKLIM OLSA Bİ KUAFÖRÜN YANINA GİRER SONRA KENDİ DÜKKANIMI AÇARDIM. kaydirigubbakcemile3 HEPSİNİN YATI KATI VAR OKUDUKTA NE OLDU HALA SINAVA ÇALIŞIYOZ, ÖĞRENCİLİĞE DEVAM :roflol:

ayy deme öyle yaaa...üzülüyorumm.ablam geliyor aklımaa.. :gitme:

aaaaa..ilk defa böyle bişey duyuyorrummm... ohaoldumsmile
kız çocuğa malummu oldukiii... bilmiyorumkismile

hoşbuldum paradise sende hoşgeldin topiğimize... haklısın plan yapmıcaksın bu konuda...ne kadar planlı olursa hiçbir zaman denk getiremiyoruz planladıgımız günlere...
hayırlı olsun demekten başka birşey gelmiyor insanın elinden
teşekkürler canım hoşbulduk..inşallah sizler gibi güzel arkdaşlıklar edinirim burada..çoçuk işini de bence zamana bırakmak gerek...bizde 6 aydır korunmuyoruz daha olmadı.her ay olacak gibi geliyo ama olmuyo kendimizi kaptırmamamız gerekiyo ben bunun bilincine vardım.Rabbim ne zaman dilerse o zaman olur herşeyin hayırlısı olsun herkes için...

KİMYA CANIM :1no2:

bayılırım kimyaya lisedeki kimya hocam da o kadar iyi bi öğretmendi ki
bütün öğrencilere kimyayı sevdirmişti çok güzel ders anlatıyordu
hiç unutamıyorum o günleri boshayallersmile hatta 1 ay arayla evlendık arayıp düğününe
çağırmıştı ayy ya yusuf hoca ya nekadan mikemmel bi insandı :) canım umarım
sende atanırsın en kısa zamanda ve sende kimyayı çok sevdirirsin :) gençliğe :)

gecenlerde de aslında ortaokul yada lise öğrencileri için bi kitap tam bilemiyorum
ama merak ettim okudum adı da şey
KİMYA KİM YA ? ÇOK HOŞ Bİ KİTAPTI :)

ay ne güzell..bizde dün eşimin arkadaşlarıyla beraber kahvaltıya gittik...eşleri çocukları da yanlarındaydı ay çocukların hepsi beni o kadar sevdiki hepsi benimle oynamak için yarışıyorlardı ve çok hoşlarına gidiyordu...bi de tek çocuksuz aile bizdik(4 aile gitmiştik)..o kadar kötü oldumki çaktırmadım ama çok içlendim yani(

OFFFFF BENıM SANCILAR YıNE BAŞLADI KESıN GELıYO KIRMIZILAR

KIZLAR BENDE KıST OLUŞTU SANIRIM SON BıR HAFTADIR ARA ARA ADET SANCISI GıBı SANCILARIM OLDU BıR DE SAĞ YUMURTALIĞIMA BIÇAK SAPLANIP DURDU... :sinifsinif:

Bu dediklerin aynı zamanda hamilelik belirtisi de ama aklinialirimsmile

AMİN CANIM İNŞALLAH :Saruboceq:
ADI DA GÜZELMİŞ KİMYA KİM YA? MERAK ETTİM BENDE BULUP OKUYAYIM sengözlerimebaksanab

canım olabilir ama sırf akp iktidar diye oldugunu snamıyorum ben bunların bak ben
diyanet yeterlilik sınavına girdim mülakatıda var sınavı zaten 4 yılda bi kere yapıyoalr
sağolsunlar ve sınavdan 6 ay önce bütün kadrolarını doldurmuşlar yakın akrabalarından
ben ne diyanete güvwenıyorum ne hacıyım hocayım hafızım diyene hiçbirine
din inanç insnaın içinde olan bişey diyanetın başında diye yok efendım din kültürü ört.
diye müftü diye güvenmıyorum çoğusu da rüşvet yiyo iş çeviriyo insnaların hakalrını
yiyolar kimin eli kimin cebinde belli değil valla çok doluyum bu konuda başlarsam duramam :)

ayy inanmıyorum ya bebısmı var yoksa kızz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…