Canım senin branşın neydi :uhm:
Hımm gördüm şimdi, kimyaymış( evet onun hiç ataması yok gerçekten ((
YAPIN GİTSİN YAFUUUU.... kaydirigubbakcemile3
BENİM BRANŞ KİMYA CANIM MAALESEF. ALLAH ABLANA DA KOLAYLIK VERSİN NE DİYİM :1no2:
hahahahah demi yaaa bende ööle diom iştee ama ben sööleyince kabul etmiyo ben ona istemiyorum filan demem lazımki o zaman anca ister kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin şekerimmmmm :) hiiiç ööle şeyler düşünme tabiki olcak olduğu zaman bu yazılarını okuyunca gülceksin bööle demiştim ben bide yaaa diceksin. perşembe yumurtanın çatlayacağını ancak allah bilir belki dönünce çatlıycak ne biliyonnn üsme kendini yafrummmm :1hug:
HOŞGELDİN NANE üzülme canım birşeyler sebep oluyorsa vardır bi hayır..bende hep planladım şu günüm yumurtlama yapıcaz dedim mutlaka bi aksilik çıktı olmadı mı olmuyo canımm.ama bundan sonra saldım çayıraa...mevlam kayıra...plan yokkkk....hihoyyyt
İş imkanı sağlayamicaksan ne diye üniv.ye alıyosun dimi amalmaz: anca yeni üniv. açıyolar, millet de üniv. okuyunca bişey olacak sanıyo klava:
tinker dediklerin çok doğru ama paso din kültürü atadıkalrı fln yok hatta son 4-5 yılda
ilahiyat kontenjanlarını azalttılarda azalttılar bende ilahiyat mezunuyum öyle herkesi
atasalardı heralde benide atarlardı ama öyle değil işte benim açıkta kalan tarih öğretmeni
matematik öğretmeni arkadaşlarım var hepside güzel güzel ünilerden mezunlar ama
atanamıyorlar ne saçma dğeil mi ? sana katılıyorum hemde her dediğine ama
kimsenın bol keseden din kültürü öğretmeni falan atadığı yok bunu bil yani akp sağcı
laik değil dini ön planda tutuyo diyenlerede asla inanmıyorum
aynı zamanda eğer akp ye laik değil diyenler gercekten laik olsaydı yada gercekten insan olsalardı
sırf öğrenim görmek için HALA başımızı açıyor olmazdık hala ikinci sınıf insna muamelesi görmezdik asıl insanlık suçu bu neyse
konuyu sapıtmayım böyleyken böyle işte boshayallersmile
AMİNNNNNNN....CÜMLENİZE İNŞŞŞ..BEN KİMYAYI HİÇ SEVMEZDİM BİLİYOMUSUNN...FİZİK KİMYA BİYOLOJİİİİİİİ......IIYYYKKK... :umursamaz:
AMA MATEMATİK ÇOK SEVERİM..NEYSE ŞİMDİ BUNLARI NİYE ANLATIYOSAM... sempatiksalakcinni CANIMM...DİLERİM TEZ VAKİTTE ATANIRSIN..RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN İNŞŞ... :1hug:
ŞİMDİKİ AKLIM OLSA Bİ KUAFÖRÜN YANINA GİRER SONRA KENDİ DÜKKANIMI AÇARDIM. kaydirigubbakcemile3 HEPSİNİN YATI KATI VAR OKUDUKTA NE OLDU HALA SINAVA ÇALIŞIYOZ, ÖĞRENCİLİĞE DEVAM :roflol:
hahahahah demi yaaa bende ööle diom iştee ama ben sööleyince kabul etmiyo ben ona istemiyorum filan demem lazımki o zaman anca ister kaydirigubbakcemile3
hahahahahahahha ay_sheee yaaa öldürdün beniii kaydirigubbakcemile3 bomba fikir bombaaao zaten o kadar kararsızki delmeye gerek yok zaten bu ay iki üç kez korundu daha zatende 18i regl tarihim bu ayda şansım var yanii allahım ne zaman nasip ederse bende hamiş kalcam inşallah sonuçta. kızlar varyaaa bugün otobüste bi bebek vardı kucağıma gelmek için ağladı aldım bende kucağıma bebiiiş diyo bana ayy ööle kötü oldumki. zaten burda bi bebek var karnımda bebek var sanıyo adınıda tombiş koymuş durmadan göbeğimi öpüyo yavrum :roflol:
KİMYA CANIM :1no2:
hahahahahahahha ay_sheee yaaa öldürdün beniii kaydirigubbakcemile3 bomba fikir bombaaao zaten o kadar kararsızki delmeye gerek yok zaten bu ay iki üç kez korundu daha zatende 18i regl tarihim bu ayda şansım var yanii allahım ne zaman nasip ederse bende hamiş kalcam inşallah sonuçta. kızlar varyaaa bugün otobüste bi bebek vardı kucağıma gelmek için ağladı aldım bende kucağıma bebiiiş diyo bana ayy ööle kötü oldumki. zaten burda bi bebek var karnımda bebek var sanıyo adınıda tombiş koymuş durmadan göbeğimi öpüyo yavrum :roflol:
OFFFFF BENİM SANCILAR YİNE BAŞLADI KESİN GELİYO KIRMIZILAR
KIZLAR BENDE KİST OLUŞTU SANIRIM SON BİR HAFTADIR ARA ARA ADET SANCISI GİBİ SANCILARIM OLDU BİR DE SAĞ YUMURTALIĞIMA BIÇAK SAPLANIP DURDU... :sinifsinif:
bayılırım kimyaya lisedeki kimya hocam da o kadar iyi bi öğretmendi ki
bütün öğrencilere kimyayı sevdirmişti çok güzel ders anlatıyordu
hiç unutamıyorum o günleri boshayallersmile hatta 1 ay arayla evlendık arayıp düğününe
çağırmıştı ayy ya yusuf hoca ya nekadan mikemmel bi insandı :) canım umarım
sende atanırsın en kısa zamanda ve sende kimyayı çok sevdirirsin :) gençliğe :)
gecenlerde de aslında ortaokul yada lise öğrencileri için bi kitap tam bilemiyorum
ama merak ettim okudum adı da şey
KİMYA KİM YA ? ÇOK HOŞ Bİ KİTAPTI :)
Canım çok haklısın, söylediğin herşeye katılıyorum, ataması artmış mıdır bilemem ama benim burda farkettiğim bişey var son zamanlarda, o da bütün okullarda müdür ve müdür yardımcılarının çoğunun din kültürü kökenli olduğu, yani bu tip kadrolaşmalar yapıyolar, en azından benim yaşadığım yerde :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?