ay ne güzell..bizde dün eşimin arkadaşlarıyla beraber kahvaltıya gittik...eşleri çocukları da yanlarındaydı ay çocukların hepsi beni o kadar sevdiki hepsi benimle oynamak için yarışıyorlardı ve çok hoşlarına gidiyordu...bi de tek çocuksuz aile bizdik(4 aile gitmiştik)..o kadar kötü oldumki çaktırmadım ama çok içlendim yani(
teşekkürler canım hoşbulduk..inşallah sizler gibi güzel arkdaşlıklar edinirim burada..çoçuk işini de bence zamana bırakmak gerek...bizde 6 aydır korunmuyoruz daha olmadı.her ay olacak gibi geliyo ama olmuyo kendimizi kaptırmamamız gerekiyo ben bunun bilincine vardım.Rabbim ne zaman dilerse o zaman olur herşeyin hayırlısı olsun herkes için...
Bu dediklerin aynı zamanda hamilelik belirtisi de ama aklinialirimsmile
Bu dediklerin aynı zamanda hamilelik belirtisi de ama aklinialirimsmile
ayyy...bende hiç gelemiyorum öyle şeylere... :çok üzgünüm:
ayyy...bende hiç gelemiyorum öyle şeylere... :çok üzgünüm:
AMİN CANIM İNŞALLAH :Saruboceq:
ADI DA GÜZELMİŞ KİMYA KİM YA? MERAK ETTİM BENDE BULUP OKUYAYIM sengözlerimebaksanab
AY KARASU BİLİYORUM AMA ÜMİTLENMEK DE İSTEMİYORUM. BİR DE BENİM 1 HAFTA ÖNCEDEN GÖĞÜSLERİM AĞRIMAYA BAŞLADI VE DOLGUNLAŞTI HİÇ BÖYLE OLMAZDI. AMA BU SABAH KAHVERENGİ Bİ LEKE GELDİ senağlama KARASU O ŞEYDEN DE OLABİLİR Mİ? BİZ DÜN GECE VE BU SABAH ŞAPTIK DA :kedi: HANİ DİYORUM ONDAN DA OLABİLİR Mİ AMA ADET OLMADAN ÖNCE GELEN LEKELERDENDİ. ÜMİTLENMİYİM DEĞİL Mİ ZATEN SANCILARIMDA ARTTI bilmiyorumkismile
bencedeeeeeeee........ kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bende öyle iç geçiriyorum.. zor bi durum sabır istiyo.kızlar sabrın sonu selametir...:dance:
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
canım benimmm:1hug:
canım bana adet olcakmışsın gibi geliyo ama bilmiyorumkismile bilemiyorum
AY KARASU BİLİYORUM AMA ÜMİTLENMEK DE İSTEMİYORUM. BİR DE BENİM 1 HAFTA ÖNCEDEN GÖĞÜSLERİM AĞRIMAYA BAŞLADI VE DOLGUNLAŞTI HİÇ BÖYLE OLMAZDI. AMA BU SABAH KAHVERENGİ Bİ LEKE GELDİ senağlama KARASU O ŞEYDEN DE OLABİLİR Mİ? BİZ DÜN GECE VE BU SABAH ŞAPTIK DA :kedi: HANİ DİYORUM ONDAN DA OLABİLİR Mİ AMA ADET OLMADAN ÖNCE GELEN LEKELERDENDİ. ÜMİTLENMİYİM DEĞİL Mİ ZATEN SANCILARIMDA ARTTI bilmiyorumkismile
huuu huuuu ben geldimmmm..nasılsınız bakalım...
DE Mİ? BENCE DE. BEN EN İYİSİ BEKLEYEYİM KIRMIZILARI. SONRA DA DOKTORA BAKALIM KİST OLUŞTU MU YİNE mafoldumben
umutsuz düşüncelerle beynimizi doldurmayalım lütfen çünkü kendimizi yıpratmaktan başka hiçbir işe yaramıyor canım...bunu her ay bir çoğumuz yaşıyoruz...hem bu ay olmasada yine vazgeçmeden denemeye devam..bak aylardır ugrasıyoruz hepimiz ama gelicek ay başka yöntemler deniyoruz ve vazgeçmiyoruz...sakın kırmızıları görürsende üzülme tamammı canım :1hug:
bilmiyorumki çok şaşırdım anneside şaşırdı. ama allah bilirr. allah yazdıysa olur yani. ama ben bu ay bıraktım kendimiaaaaa..ilk defa böyle bişey duyuyorrummm... ohaoldumsmile
kız çocuğa malummu oldukiii... bilmiyorumkismile
ayyy kıyaamammm olur inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah rabbimmmay ne güzell..bizde dün eşimin arkadaşlarıyla beraber kahvaltıya gittik...eşleri çocukları da yanlarındaydı ay çocukların hepsi beni o kadar sevdiki hepsi benimle oynamak için yarışıyorlardı ve çok hoşlarına gidiyordu...bi de tek çocuksuz aile bizdik(4 aile gitmiştik)..o kadar kötü oldumki çaktırmadım ama çok içlendim yani(
belkimde hamişsindir kısss hemen umutsuzluğa kapılma.OFFFFF BENİM SANCILAR YİNE BAŞLADI KESİN GELİYO KIRMIZILAR
KIZLAR BENDE KİST OLUŞTU SANIRIM SON BİR HAFTADIR ARA ARA ADET SANCISI GİBİ SANCILARIM OLDU BİR DE SAĞ YUMURTALIĞIMA BIÇAK SAPLANIP DURDU... :sinifsinif:
inşallah vardırr. ama ben hiiiiç sanmıyorum.. :sm_confused:canım olabilir ama sırf akp iktidar diye oldugunu snamıyorum ben bunların bak ben
diyanet yeterlilik sınavına girdim mülakatıda var sınavı zaten 4 yılda bi kere yapıyoalr
sağolsunlar ve sınavdan 6 ay önce bütün kadrolarını doldurmuşlar yakın akrabalarından
ben ne diyanete güvwenıyorum ne hacıyım hocayım hafızım diyene hiçbirine
din inanç insnaın içinde olan bişey diyanetın başında diye yok efendım din kültürü ört.
diye müftü diye güvenmıyorum çoğusu da rüşvet yiyo iş çeviriyo insnaların hakalrını
yiyolar kimin eli kimin cebinde belli değil valla çok doluyum bu konuda başlarsam duramam :)
ayy inanmıyorum ya bebısmı var yoksa kızz :)
yok ama ben çok ümitliyim kızlar yaaa..Allahın izniyle çok yakında hamiş kalıcammm..kalıcaz .inşallahhh.. boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?