Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayyy...bende hiç gelemiyorum öyle şeylere... :çok üzgünüm:

inşallah canım bu topikte olup da güzel arkadaşlık kuramamak elde değil,laf olsun diye sölemiyorum ama gerçekten güzel dostluklar kuruluyor ve herkes birbirine karşı çok anlayışlı, ortada bir yanlıs anlaşılma olsa bile kimse birbirini kırmadan hallediyoruz herşeyi aramızda..ve çok kısa zamanda öle alıştıkki birbirimize çok şey paylaşıyoruz ve en önemlisi en büyük destegi birbirimizden alıyoruz...öle bir topik işte bizimkisi yerimseniben

bebiş işine gelince herkesin dediği gibi insan stres yaptıkça geciktiriyoruz herşeyi olacagı varsada olmuyor...aslında herşey bizde bitiyor biraz sakin olsak kafamıza takıp stres yapmasak çok iyi olucak ama insan farkına varmadan bile stres yapıyor kendine..biliyorum birgün zamanı gelince de bizlerde anne olcagız...hayırlısıyla inş :Saruboceq:

Bu dediklerin aynı zamanda hamilelik belirtisi de ama aklinialirimsmile

AY KARASU BİLİYORUM AMA ÜMİTLENMEK DE İSTEMİYORUM. BİR DE BENİM 1 HAFTA ÖNCEDEN GÖĞÜSLERİM AĞRIMAYA BAŞLADI VE DOLGUNLAŞTI HİÇ BÖYLE OLMAZDI. AMA BU SABAH KAHVERENGİ Bİ LEKE GELDİ senağlama KARASU O ŞEYDEN DE OLABİLİR Mİ? BİZ DÜN GECE VE BU SABAH ŞAPTIK DA :kedi: HANİ DİYORUM ONDAN DA OLABİLİR Mİ AMA ADET OLMADAN ÖNCE GELEN LEKELERDENDİ. ÜMİTLENMİYİM DEĞİL Mİ ZATEN SANCILARIMDA ARTTI bilmiyorumkismile

AMİN CANIM İNŞALLAH :Saruboceq:
ADI DA GÜZELMİŞ KİMYA KİM YA? MERAK ETTİM BENDE BULUP OKUYAYIM sengözlerimebaksanab

olur :)

canım bana adet olcakmışsın gibi geliyo ama bilmiyorumkismile bilemiyorum

umutsuz düşüncelerle beynimizi doldurmayalım lütfen çünkü kendimizi yıpratmaktan başka hiçbir işe yaramıyor canım...bunu her ay bir çoğumuz yaşıyoruz...hem bu ay olmasada yine vazgeçmeden denemeye devam..bak aylardır ugrasıyoruz hepimiz ama gelicek ay başka yöntemler deniyoruz ve vazgeçmiyoruz...sakın kırmızıları görürsende üzülme tamammı canım :1hug:

huuu huuuu ben geldimmmm..nasılsınız bakalım...

hoşgeldin canım :)

DE Mİ? BENCE DE. BEN EN İYİSİ BEKLEYEYİM KIRMIZILARI. SONRA DA DOKTORA BAKALIM KİST OLUŞTU MU YİNE mafoldumben

canım yumurtan mı kistleşiyo yoksa kistin mi var
yumurtan kistleşiyosa adet olmadan gitmen gerekmez mi bilmiyorumkismile benimde başıma gelmişti
çünkü hem geç geliyo adet hemde ağrılı oluyo biliyorum boshayallersmile

kızlar herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum hoş sohbetler..muju muju hepinizeopuyorumnanaktan

EVET CANIM VAZGEÇMEK YOK. ÜZÜLMEK DE YOK DİYCEM AMA YALAN OLUR AZ ÜZÜLECEM kaydirigubbakcemile5

Tatlım benim de geçen ay aynı senin gibi ilişkiden sonra kahverengi lekelerim başladı ve 3 gün sürdü, neden adet olamıyorum diye gittiğimde de beta hcg 16 çıktı, hamileymişim ama düşüyo dediler, sonra beta artmaya devam etti ve dış gebelik olduğu ortaya çıktı, yani eğer ortada bi lekelenme varsa ve adetin de hala gelmiyosa bence bu normal değil, eğer lekelerin devam ederse bir an önce test yaptır derim ben, korkutmak için söylemiyorum, eğer bi durum varsa bir an önce tedbirini al diye söylüyorum bitanem yanlış anlama beni olur mu olumunekankayizsmile

aaaaa..ilk defa böyle bişey duyuyorrummm... ohaoldumsmile
kız çocuğa malummu oldukiii... bilmiyorumkismile
bilmiyorumki çok şaşırdım anneside şaşırdı. ama allah bilirr. allah yazdıysa olur yani. ama ben bu ay bıraktım kendimi
ayyy kıyaamammm olur inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah rabbimmm
belkimde hamişsindir kısss hemen umutsuzluğa kapılma.

inşallah vardırr. ama ben hiiiiç sanmıyorum.. :sm_confused:

hoşgeldiiinnnn canımm.

hoşgeldin haticecim... nasılsın?

yok ama ben çok ümitliyim kızlar yaaa..Allahın izniyle çok yakında hamiş kalıcammm..kalıcaz .inşallahhh.. boshayallersmile

afferim benim canımaaaa tabiki ümitli olucaksın ve bizlerde ümitli olucaz ki bebiş sahibi olalım dimiii :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…