Bu dediklerin aynı zamanda hamilelik belirtisi de ama aklinialirimsmile
canım yumurtan mı kistleşiyo yoksa kistin mi var
yumurtan kistleşiyosa adet olmadan gitmen gerekmez mi bilmiyorumkismile benimde başıma gelmişti
çünkü hem geç geliyo adet hemde ağrılı oluyo biliyorum boshayallersmile
canım yumurtan mı kistleşiyo yoksa kistin mi var
yumurtan kistleşiyosa adet olmadan gitmen gerekmez mi bilmiyorumkismile benimde başıma gelmişti
çünkü hem geç geliyo adet hemde ağrılı oluyo biliyorum boshayallersmile
kızlar herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum hoş sohbetler..muju muju hepinizeopuyorumnanaktan
ayyy kıyaamammm olur inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah rabbimmm
tekrar slm cnm a.s. evet kan testi sonucumu aldım çok şükür pozitif değer 138 çıktı.Rabbim en yakın zamnda san ve burdaki bütün herkese tattırsın bu duyguyu yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.Senden öğrende yaz cnm sonucunu inş. herşey güzel olur.:Saruboceq:
tekrar slm cnm a.s. evet kan testi sonucumu aldım çok şükür pozitif değer 138 çıktı.Rabbim en yakın zamnda san ve burdaki bütün herkese tattırsın bu duyguyu yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.Senden öğrende yaz cnm sonucunu inş. herşey güzel olur.:Saruboceq:
Tatlım benim de geçen ay aynı senin gibi ilişkiden sonra kahverengi lekelerim başladı ve 3 gün sürdü, neden adet olamıyorum diye gittiğimde de beta hcg 16 çıktı, hamileymişim ama düşüyo dediler, sonra beta artmaya devam etti ve dış gebelik olduğu ortaya çıktı, yani eğer ortada bi lekelenme varsa ve adetin de hala gelmiyosa bence bu normal değil, eğer lekelerin devam ederse bir an önce test yaptır derim ben, korkutmak için söylemiyorum, eğer bi durum varsa bir an önce tedbirini al diye söylüyorum bitanem yanlış anlama beni olur mu olumunekankayizsmile
harika ya gözün aydın valla çok sevindim senin adına cennetkokulum...Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş...dualarını bizden eksik etme olurmu...
evet yerimseniben işte buna aynen katılıyorum yerimseniben
ayy nekdar sakin söylüyosun canımmm...sevinmedinmiii... bilmiyorumkismile
Allah bağışlasın sağlıklı olsun inşşş..ve darısı başımıza olsun inşşş.... kupanı verdilermi..ben verimm.. :hooray:
amin cnm dualarım sizinle ben bu siteyi çok uzun zmandır takip ediyodum geçen ay üye oldum ve buranın havası gerçekten başka hiç tanımadığı yüzlerle öylesine kaynaşıyuoki insan adete aile oluyo.Hepinize dua ediyorum ccnm merak etmeyin. inş. hayırlı zamnı gelince hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim kendim içinde hep böyle dua etmiştim. :Saruboceq:
ne güzel duaların kabul olmuş...inşallah bize yaptıgın dualarda kabul olur... :Saruboceq:
ewet burası çok ayrı bir yer paylaşımlar o kadar içtenki...buranın havasına kapılmamak insanın elinde değil...
Kızlar beta hcg 5.4 çıkmış bugün bilmiyorumkismile
amin cnm darısı başınıza valla sakinmiyim değilmiyim bilmiyorum öyle tuhafımki yerdemi göktemiyim acaba neyseki işyerindeyim değilse şimdiye mutluluktan ağlardım süper bi duygu inş. çok yakın zamanda sizde bu duyguyu yaaşrsınız. dualarım sizinle :Saruboceq:kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
elson cum kupam içinde ayrıca teşekkürler cnm :kedi:
canım benim o ne demek oluyo şimdi iyi bişeymi yoksa kötümü umarım iyi bişeydir tatlım :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?