Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Bu dediklerin aynı zamanda hamilelik belirtisi de ama aklinialirimsmile

tekrar slm cnm a.s. evet kan testi sonucumu aldım çok şükür pozitif değer 138 çıktı.Rabbim en yakın zamnda san ve burdaki bütün herkese tattırsın bu duyguyu yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.Senden öğrende yaz cnm sonucunu inş. herşey güzel olur.:Saruboceq:

canım benim dediğim lanet çikolata kisti acaba diyorum o yine tekrarladı mı. Onun için istediğin zaman baktırabiliyorsun testle...

Evet yerimseniben işte buna aynen katılıyorum yerimseniben

harika ya gözün aydın valla çok sevindim senin adına cennetkokulum...Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş...dualarını bizden eksik etme olurmu...

ayy nekdar sakin söylüyosun canımmm...sevinmedinmiii... bilmiyorumkismile
Allah bağışlasın sağlıklı olsun inşşş..ve darısı başımıza olsun inşşş.... kupanı verdilermi..ben verimm.. :hooray:

CANIM BENİM NİYE YANLIŞ ANLIYIM AŞKOLSUN. EVET BENİM AKLIMDA DA HEP SEN VARSIN DÜŞÜNÜYORDUM YANİ SENİN GİBİ GÜNÜM GEÇİP LEKELERİM GELİRSE HEMEN DOKTORA GİDİCEM. EN AZINDAN NE OLDUĞU ÇIKSIN ORTAYA. AMA GELECEK SİNYALLERİ VERİYO HAFİFTEN SANCIM VAR boshayallersmile

harika ya gözün aydın valla çok sevindim senin adına cennetkokulum...Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş...dualarını bizden eksik etme olurmu...

amin cnm dualarım sizinle ben bu siteyi çok uzun zmandır takip ediyodum geçen ay üye oldum ve buranın havası gerçekten başka hiç tanımadığı yüzlerle öylesine kaynaşıyuoki insan adete aile oluyo.Hepinize dua ediyorum ccnm merak etmeyin. inş. hayırlı zamnı gelince hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim kendim içinde hep böyle dua etmiştim. :Saruboceq:

amin cnm darısı başınıza valla sakinmiyim değilmiyim bilmiyorum öyle tuhafımki yerdemi göktemiyim acaba neyseki işyerindeyim değilse şimdiye mutluluktan ağlardım süper bi duygu inş. çok yakın zamanda sizde bu duyguyu yaaşrsınız. dualarım sizinle :Saruboceq:kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

ne güzel duaların kabul olmuş...inşallah bize yaptıgın dualarda kabul olur... :Saruboceq:
ewet burası çok ayrı bir yer paylaşımlar o kadar içtenki...buranın havasına kapılmamak insanın elinde değil...

evet cnm aynen öyle burasının havası bi başka KK ne devam inş daha nice güzel hamişler haberi alcaz burdan hep beraber kocamannnn bi aileyiz biz. :enbuyukkk:

elson cum kupam içinde ayrıca teşekkürler cnm :kedi:

rica ederim nedemekkk... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım benim o ne demek oluyo şimdi iyi bişeymi yoksa kötümü umarım iyi bişeydir tatlım :Saruboceq:

Canım benim dış gebelik sonlandırıldığı için tamamen sıfırlanmasını bekliyorum beta hcg.min bilmiyorumkismile 1700'lerden düştü bu seviyeye kadar, iyi düştü yine ama anlamadığım bişey var, doktorum cuma günü adet olduğumu söyleyince demek ki sıfırlandı demişti ama bugünki sonucum neden 5.4 ozaman bilmiyorumkismile sıfırlanmamış demek ki :uhm:
Neyse Çarşamba kontrole gidince anlicaz artık yerimseniben ozamana kadar sıfırlanır belki de :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…