canım dr.unu arasaydınn..gerçi ben bu saaten o kadaar düşüşten sonra kötü bişey olacağını sanmıyorummm...:1hug:
Canım benim dış gebelik sonlandırıldığı için tamamen sıfırlanmasını bekliyorum beta hcg.min bilmiyorumkismile 1700'lerden düştü bu seviyeye kadar, iyi düştü yine ama anlamadığım bişey var, doktorum cuma günü adet olduğumu söyleyince demek ki sıfırlandı demişti ama bugünki sonucum neden 5.4 ozaman bilmiyorumkismile sıfırlanmamış demek ki :uhm:
Neyse Çarşamba kontrole gidince anlicaz artık yerimseniben ozamana kadar sıfırlanır belki de :Saruboceq:
BİTMİŞ SAYILIR İŞTE CANIM TAAAA NERELERDEN NERELERE DÜŞTÜ BAKSANA delikafadulden
kızlar nette sorun var galiba gec acılıyor sayfalar...slm verenlere teşekkürler....
kızlar nette sorun var galiba gec acılıyor sayfalar...slm verenlere teşekkürler....
karasu sağlık ocağında progesterona bakarlarmııı??
bakıılr de nolur..onun için taaa merkeeze gitmek istemiyorummm...
Yok canım ben de düşünmüyorum zaten, aramadım hiç o yüzden de, çarşamba gidince tekrar bakılacak nasılsa yerimseniben
ozman güzel haber seviye çok yükekten inmiş az kalmış cnm merak etme inş. herşey yoluna girecek.Rabbim büyük sana bir daha yaaştmasın o acıları :teselli: daha doğrusu kimseye yaşatmasın :Saruboceq:
Hiç sorma hayatım yaa, illet oldum bugün bu interneteklava: iki saatte açılıyo :sinifsinif:
canım evet bugün çok gıcık nett..sinir oluyorum bende...
Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, yarın görüşmek üzere, hepinizi öpüyorum en kocamanından opuyorumnanaktan
Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, yarın görüşmek üzere, hepinizi öpüyorum en kocamanından opuyorumnanaktan
yuppiii..bakılıyomuşşş...yaşasınnn...aradımm...ertesi gün alınıyomuş sonuçlar..
yuppiii..bakılıyomuşşş...yaşasınnn...aradımm...ertesi gün alınıyomuş sonuçlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?