Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar annem geldi iş yerine yemek getirmiş bana çorba getirmiş açtım çok onun için :)
onunla oturduk onun için bakamadım buraya :)

ah canım hayırlı olsun ne güzel bi haber sağlıkla güzel bi hamilelik geciririsin inşallah :)

canım benim dediğim lanet çikolata kisti acaba diyorum o yine tekrarladı mı. Onun için istediğin zaman baktırabiliyorsun testle...

hım onu bilemıcam canım ama inşallah tekrarlamamıştır bilmiyorumkismile

Kepeleklerim ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan kocişimin maçı var geç gelecek, ben de o gelene kadar burda takıliyim dedim yerimseniben anlatın bakalım, kaçırdığım bişey var mı olumunekankayizsmile

Prensesim nerdesin, gittin mi doktora, seni bekliyorum hayatım, çok merak ediyorum hadi gel artık bitanem kaydirigubbakcemile

aysecım mesajını yenı okudum...benım anlayamadım laıklıkten gırmıssın ınsanlıktan cıkmıssın da canım bızım derdımız o degıldı ogretmen atamalarında yapılan haksızlıklardı...verılen kadrolardakı adaletsızlıktendı...bu dın kulturu olur yada matematık olur..mesela benım esımın kardesı unıversıte sınavında dereceye gırerek lıse matematık okudu ...en son epey yuksek bır puan aldı. ama lıse matematık yok denecek kadar az atanıyo...aynı sey kımya bıyolojo vs. öğretmenlkerı ıcın gecerlı..akp hukumetıne tepkımın en buyuk sebebı bu canım...en onemlısıde öğretmenlerı sınıf sınıf ayırması..sözleşmelı öğretmenlık olayıo akp hukumetıyle bırlıkte geldı....ve daha bır cok sacmalıklar mıllı egıtımın ıcınde olsaydın daha nıcelerıyle karsılasırdın...karasuyun dedıgıde cok dogru adamlar kadrolaşıyoır bırebır yasıyorum canım burda tokatta da var...neyse bu konular hassas konular...senınde bırıkmısın var demekkı burda benım bu mevzuyu acmamla bırlıkte nerelere kadar dayanmıssın...basortusu konusuna gelınce ben bas ortusune karsı bır ınsan degılım hıcbır zaman da olmadım..bu ayrılıkları yaratanlar utansın...bı ara acık kapalı kaosu vardı ...her ıkı tarafta kullanıldı..sımdı de acılımla bırlıkte gelen ırk ayrımları var..aslında turk ınsanı kardesce bırlıkte yasayabılen bır toplumken bu ayrımcılıgı yaratan bastakıler toplumu da guzel boluyolar...ınsanlarımız da bu tuzaga dusuyor malesef...
ama turkıyenın su ankı durumu ortada canım allah sonumuzu hayır etsın ..allah yalancı dıncı ve yalancı laıklerden korusun bizi...bı mustafa kemal nasıp etsın başımıza....:Saruboceq:

Canım meraba, sanırım gündüz tartışma olmuş..Söylediklerine katılıyorum.Bu iktidar döneminde olduğu kadar kadrolaşma hiç olmadı.Ve din olgusunu malesef sömürerek üzerinden polititka yapıyorlar.

2 yıl önceki memur alımında şahit oldum.Çoğu kadro diyanet işleri ile ilgiliydi.
Tartışmaya dahil olmak değil amacım.Kısaca fikrimi belirttim.Bu site bu tartışmaları kaldırmaz çünkü

kızlar... valla bu gittigimiz doktorda amniosentez yaptır dedi.ama bana bırakıyoşar.risk yüksekmiş.ama işallah bebbişim iyiidr. bu ayıın sonunda yaptırıyorum. 4 aylık olması gerkmiş. herseyin hayırlısı.
hepinizi öpüyorum.dualarınız için tesekkürler...

aydemetcım dualarım senınle...yaptır canım ıcın rahat etsın ıhmal etme sen yıne de... gecmıs olsn cnm ıyıdır ıns bebegın stres yapma sen...

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

deryainci.................9 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
clemantine.............10 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48...................1 HAZİRAN
oba_cigdem...............3 HAZİRAN
paradies_angel..........4 HAZİRAN
seliz(cns22)................8 HAZİRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Clemantine!Seninle günümüz hep aynı olurdu eskiden :)) Listeyi görünce sanki kenimmişim ibi heyecanlandım. :) ınşalalh güzel heberlerin gelir bize canımcım...

Clemantine!Seninle günümüz hep aynı olurdu eskiden :)) Listeyi görünce sanki kenimmişim ibi heyecanlandım. :) İnşalalh güzel heberlerin gelir bize canımcım...

evet canım aynı olurdu ama merak etme sanırım yine uzunca bir süre aynı olacak :roflol:
çünkü ben kırmızıları gördüm sayılır hatta gördüm diyelim. hep akşamları gelirdi yine gününde ve akşamında geldi. a.s

aaa daha şimdi listede adını okumuştum ve dua etmiştim...neyse canım kısmet değilmiş çalışmalara devam yılmak yok..

iyi geceler smartcım selam vermeden gitmeyeyim dedim..nasılsın bakalımmm
Sağol canım iyiyim ben de clemantinein gününün geldiğini görünce duramadım yazmadan. :) Sen nasılsın umarım yeni aya hazırsındır

Hani senin bir ay erken mi geç mi öyle bişey olmuştu ya;o ay şaştı bizim takvim sanırım. :S
Ama umarım bu son takvim tutuşun olur;ne biliyorsun kırmızıların geleceğini sanki benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…