ohh ne güzl canım yaa yarın gidip hemen baktır bakalım.aklında soru işaretii kalmasın..
tekrar slm cnm a.s. evet kan testi sonucumu aldım çok şükür pozitif değer 138 çıktı.Rabbim en yakın zamnda san ve burdaki bütün herkese tattırsın bu duyguyu yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.Senden öğrende yaz cnm sonucunu inş. herşey güzel olur.:Saruboceq:
canım benim dediğim lanet çikolata kisti acaba diyorum o yine tekrarladı mı. Onun için istediğin zaman baktırabiliyorsun testle...
aysecım mesajını yenı okudum...benım anlayamadım laıklıkten gırmıssın ınsanlıktan cıkmıssın da canım bızım derdımız o degıldı ogretmen atamalarında yapılan haksızlıklardı...verılen kadrolardakı adaletsızlıktendı...bu dın kulturu olur yada matematık olur..mesela benım esımın kardesı unıversıte sınavında dereceye gırerek lıse matematık okudu ...en son epey yuksek bır puan aldı. ama lıse matematık yok denecek kadar az atanıyo...aynı sey kımya bıyolojo vs. öğretmenlkerı ıcın gecerlı..akp hukumetıne tepkımın en buyuk sebebı bu canım...en onemlısıde öğretmenlerı sınıf sınıf ayırması..sözleşmelı öğretmenlık olayıo akp hukumetıyle bırlıkte geldı....ve daha bır cok sacmalıklar mıllı egıtımın ıcınde olsaydın daha nıcelerıyle karsılasırdın...karasuyun dedıgıde cok dogru adamlar kadrolaşıyoır bırebır yasıyorum canım burda tokatta da var...neyse bu konular hassas konular...senınde bırıkmısın var demekkı burda benım bu mevzuyu acmamla bırlıkte nerelere kadar dayanmıssın...basortusu konusuna gelınce ben bas ortusune karsı bır ınsan degılım hıcbır zaman da olmadım..bu ayrılıkları yaratanlar utansın...bı ara acık kapalı kaosu vardı ...her ıkı tarafta kullanıldı..sımdı de acılımla bırlıkte gelen ırk ayrımları var..aslında turk ınsanı kardesce bırlıkte yasayabılen bır toplumken bu ayrımcılıgı yaratan bastakıler toplumu da guzel boluyolar...ınsanlarımız da bu tuzaga dusuyor malesef...tinker dediklerin çok doğru ama paso din kültürü atadıkalrı fln yok hatta son 4-5 yılda
ilahiyat kontenjanlarını azalttılarda azalttılar bende ilahiyat mezunuyum öyle herkesi
atasalardı heralde benide atarlardı ama öyle değil işte benim açıkta kalan tarih öğretmeni
matematik öğretmeni arkadaşlarım var hepside güzel güzel ünilerden mezunlar ama
atanamıyorlar ne saçma dğeil mi ? sana katılıyorum hemde her dediğine ama
kimsenın bol keseden din kültürü öğretmeni falan atadığı yok bunu bil yani akp sağcı
laik değil dini ön planda tutuyo diyenlerede asla inanmıyorum
aynı zamanda eğer akp ye laik değil diyenler gercekten laik olsaydı yada gercekten insan olsalardı
sırf öğrenim görmek için HALA başımızı açıyor olmazdık hala ikinci sınıf insna muamelesi görmezdik asıl insanlık suçu bu neyse
konuyu sapıtmayım böyleyken böyle işte boshayallersmile
merdaneyi al kovala evde yada kondomların ucunu del nası fikir ama kaydirigubbakcemile3
:1hug: olumunekankayizsmile vereliniortak
aysecım mesajını yenı okudum...benım anlayamadım laıklıkten gırmıssın ınsanlıktan cıkmıssın da canım bızım derdımız o degıldı ogretmen atamalarında yapılan haksızlıklardı...verılen kadrolardakı adaletsızlıktendı...bu dın kulturu olur yada matematık olur..mesela benım esımın kardesı unıversıte sınavında dereceye gırerek lıse matematık okudu ...en son epey yuksek bır puan aldı. ama lıse matematık yok denecek kadar az atanıyo...aynı sey kımya bıyolojo vs. öğretmenlkerı ıcın gecerlı..akp hukumetıne tepkımın en buyuk sebebı bu canım...en onemlısıde öğretmenlerı sınıf sınıf ayırması..sözleşmelı öğretmenlık olayıo akp hukumetıyle bırlıkte geldı....ve daha bır cok sacmalıklar mıllı egıtımın ıcınde olsaydın daha nıcelerıyle karsılasırdın...karasuyun dedıgıde cok dogru adamlar kadrolaşıyoır bırebır yasıyorum canım burda tokatta da var...neyse bu konular hassas konular...senınde bırıkmısın var demekkı burda benım bu mevzuyu acmamla bırlıkte nerelere kadar dayanmıssın...basortusu konusuna gelınce ben bas ortusune karsı bır ınsan degılım hıcbır zaman da olmadım..bu ayrılıkları yaratanlar utansın...bı ara acık kapalı kaosu vardı ...her ıkı tarafta kullanıldı..sımdı de acılımla bırlıkte gelen ırk ayrımları var..aslında turk ınsanı kardesce bırlıkte yasayabılen bır toplumken bu ayrımcılıgı yaratan bastakıler toplumu da guzel boluyolar...ınsanlarımız da bu tuzaga dusuyor malesef...
ama turkıyenın su ankı durumu ortada canım allah sonumuzu hayır etsın ..allah yalancı dıncı ve yalancı laıklerden korusun bizi...bı mustafa kemal nasıp etsın başımıza....:Saruboceq:
Clemantine!Seninle günümüz hep aynı olurdu eskiden :)) Listeyi görünce sanki kenimmişim ibi heyecanlandım. :) İnşalalh güzel heberlerin gelir bize canımcım...
evet canım aynı olurdu ama merak etme sanırım yine uzunca bir süre aynı olacak :roflol:
çünkü ben kırmızıları gördüm sayılır hatta gördüm diyelim. hep akşamları gelirdi yine gününde ve akşamında geldi. a.s
Sağol canım iyiyim ben de clemantinein gününün geldiğini görünce duramadım yazmadan. :) Sen nasılsın umarım yeni aya hazırsındıriyi geceler smartcım selam vermeden gitmeyeyim dedim..nasılsın bakalımmm
evet canım aynı olurdu ama merak etme sanırım yine uzunca bir süre aynı olacak :roflol:
çünkü ben kırmızıları gördüm sayılır hatta gördüm diyelim. hep akşamları gelirdi yine gününde ve akşamında geldi. a.s
aaa daha şimdi listede adını okumuştum ve dua etmiştim...neyse canım kısmet değilmiş çalışmalara devam yılmak yok..
canım ben 12 satten fazla kalamıyorum listede allerjim var galiba :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?