Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

iyi olmana sevindim...bende iyiym canım sağol yeni aya ben hazırımda bebiş gelmeye hazırmı bilmiyorum..çarşamba dr. gidicem yumurtalar nekadar büyümüş ona bakıcak hayırlısı bakalım..dr,um bu ay olucak sen merak etme dedi inşallah öyledir...

Ama umarım bu son takvim tutuşun olur;ne biliyorsun kırmızıların geleceğini sanki benneyaptımki

kıs geldi akşam kahve lekem işaretim o benim gece başlar artık tabii üstüne görmüyorsam lülülülülülü :roflol:

smartçım yeni tarihim 7 haziran ellerinden öper eklemen için vereliniortak

inşallah olur canım yaa...İstiyorum şu kalan 8-10 kişi de hayırlısıyla bitirsin artık beklemeyi.:çok üzgünüm:

ama senin sebeplerin var en azından benim o da yok

ya bazen ne düşünüyorum biliyor musun kızma ama acaba diyorum benim şu çikolata kisti beni şey mi yaptı (k...r)

yok artık daha neler.klava:....alınmıyomuymuş çikolata kisti alınıyosa aldır barim canım yaa

ama senin sebeplerin var en azından benim o da yok

ya bazen ne düşünüyorum biliyor musun kızma ama acaba diyorum benim şu çikolata kisti beni şey mi yaptı (k...r)

Yok daha nelerrrr :roflol: :roflol: Buna kızılmaz gülünür yaaa :roflol:
Yahu bu kadar paranoyak olmayı başaran bizden başka topik yoktur herhalde sırnaşık şey
Sebeplerime gelince;olmadığı zamanalrı da biliyoruzzz vereliniortak O zaman da hiç çıkamamıştımm :)))

yok artık daha neler.klava:....alınmıyomuymuş çikolata kisti alınıyosa aldır barim canım yaa

öyle demeyin kızlar bu mümkün hatta en büyük sebeplerinden biri o durumun zaten yaş da kemale erdi. ikisi bir araya gelince duble sebep oluyo eyvahedigeldismile

Canımcım şimdi okudum.Stres yapma;kiminin geç görünüyor biliyorsun.Rahat ol.Olacak olan olur nasılsa.Umarım senin için hayırlısı neyse o olur.

öyle demeyin kızlar bu mümkün hatta en büyük sebeplerinden biri o durumun zaten yaş da kemale erdi. ikisi bir araya gelince duble sebep oluyo eyvahedigeldismile

tabi olmucak diye birşey yok ama böyle söyleyipte morelini iyice bozmanında bir anlamı yok..olmadı tüp bebek artık herşeyin caresi var.delikafadulden.

Sankibenim gibi 30 yaşında! kaydirigubbakcemile Ne kemaliii ne k....rlığı.O dediğin olsa olsa soğuk meze tabağında olur;sen de olmaz :roflol:

Kızlar benim yatmam gerekiyor.Dün gece de 3 gibi falan yattım ondan önceki gece de ve pazar da dahil sabah 7'lerde uyanıp çalıştım.O yüzden yarının kabus olmaması iin biraz uyumam gerekiyor.
Yoksa bilirsiniz;gece bekçisi gibiyimdir :))

Tatlı rüyalar size şimdiden .

tabi olmucak diye birşey yok ama böyle söyleyipte morelini iyice bozmanında bir anlamı yok..olmadı tüp bebek artık herşeyin caresi var.delikafadulden.

evet bende öyle diyorum zaten olmadı tüp bebek :CüvCüv:

Sankibenim gibi 30 yaşında! kaydirigubbakcemile Ne kemaliii ne k....rlığı.O dediğin olsa olsa soğuk meze tabağında olur;sen de olmaz :roflol:

hahayt daha kötü canım 32 kafamçokkarıştı

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

deryainci.................9 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
clemantine.............10 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48...................1 HAZıRAN
oba_cigdem...............3 HAZıRAN
paradies_angel..........4 HAZıRAN
seliz(cns22)................8 HAZıRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

iyi geceler canımmmm..tatlı rüyalar sanada..kaydirigubbakcemile3

tamam canım iyi geceler sana uyu da dinlen bir güzel malum bizim yaşlar ileri çok zorlamayalım kendimizi :roflol::roflol:

kızlar bende kacıyorum sizleri kocaman öptümmmmm...clemantine canım hiç morelini bozma tabiii olmadı tüp bebek ne yapalım yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…