Sağol canım iyiyim ben de clemantinein gününün geldiğini görünce duramadım yazmadan. :) Sen nasılsın umarım yeni aya hazırsındır
Hani senin bir ay erken mi geç mi öyle bişey olmuştu ya;o ay şaştı bizim takvim sanırım. :S
Ama umarım bu son takvim tutuşun olur;ne biliyorsun kırmızıların geleceğini sanki benneyaptımki
Ama umarım bu son takvim tutuşun olur;ne biliyorsun kırmızıların geleceğini sanki benneyaptımki
iyi olmana sevindim...bende iyiym canım sağol yeni aya ben hazırımda bebiş gelmeye hazırmı bilmiyorum..çarşamba dr. gidicem yumurtalar nekadar büyümüş ona bakıcak hayırlısı bakalım..dr,um bu ay olucak sen merak etme dedi inşallah öyledir...
canım ben 12 satten fazla kalamıyorum listede allerjim var galiba :roflol::roflol:
Ben daha üst listeye hiç çıkamadım bunu biliyor muydun şekercim :))
inşallah olur canım yaa...İstiyorum şu kalan 8-10 kişi de hayırlısıyla bitirsin artık beklemeyi.:çok üzgünüm:
allah iyiliğini versin emiii:roflol::roflol::roflol::roflol:inşallah o günleride görücez canım yakındaaaaklinialirimsmile
ama senin sebeplerin var en azından benim o da yok
ya bazen ne düşünüyorum biliyor musun kızma amaacaba diyorum benim şu çikolata kisti beni şey mi yaptı (k...r)
ama senin sebeplerin var en azından benim o da yok
ya bazen ne düşünüyorum biliyor musun kızma amaacaba diyorum benim şu çikolata kisti beni şey mi yaptı (k...r)
yok artık daha neler.klava:....alınmıyomuymuş çikolata kisti alınıyosa aldır barim canım yaa
Yok daha nelerrrr :roflol: :roflol: Buna kızılmaz gülünür yaaa :roflol:
Yahu bu kadar paranoyak olmayı başaran bizden başka topik yoktur herhalde sırnaşık şey
Sebeplerime gelince;olmadığı zamanalrı da biliyoruzzz vereliniortak O zaman da hiç çıkamamıştımm :)))
kıslarr moral acısından pek gıremıyorum..benım kese buyumus fakat bebıs hala gorunmuyor..10 gun sonra yıne gıdecegım..10 gundur kafayı yedım..bır 10 gun daha beklemek ..offf nasıl gecer..ama artık yavas yavas alıstırıyorum kendımı...galıba bos gebelık..kısmetımde buda varmıs....napcam ben yaaaaaaaeyvahedigeldismile
öyle demeyin kızlar bu mümkün hatta en büyük sebeplerinden biri o durumun zaten yaş da kemale erdi. ikisi bir araya gelince duble sebep oluyo eyvahedigeldismile
öyle demeyin kızlar bu mümkün hatta en büyük sebeplerinden biri o durumun zaten yaş da kemale erdi. ikisi bir araya gelince duble sebep oluyo eyvahedigeldismile
tabi olmucak diye birşey yok ama böyle söyleyipte morelini iyice bozmanında bir anlamı yok..olmadı tüp bebek artık herşeyin caresi var.delikafadulden.
Sankibenim gibi 30 yaşında! kaydirigubbakcemile Ne kemaliii ne k....rlığı.O dediğin olsa olsa soğuk meze tabağında olur;sen de olmaz :roflol:
Kızlar benim yatmam gerekiyor.Dün gece de 3 gibi falan yattım ondan önceki gece de ve pazar da dahil sabah 7'lerde uyanıp çalıştım.O yüzden yarının kabus olmaması iin biraz uyumam gerekiyor.
Yoksa bilirsiniz;gece bekçisi gibiyimdir :))
Tatlı rüyalar size şimdiden .
Kızlar benim yatmam gerekiyor.Dün gece de 3 gibi falan yattım ondan önceki gece de ve pazar da dahil sabah 7'lerde uyanıp çalıştım.O yüzden yarının kabus olmaması iin biraz uyumam gerekiyor.
Yoksa bilirsiniz;gece bekçisi gibiyimdir :))
Tatlı rüyalar size şimdiden .
iyi geceler canımmmm..tatlı rüyalar sanada..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?