Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Canım gerekiyosa yaptır tabi, dualarımız seninle, inşallah olumsuz bi sonuç çıkmicak, bebeğin çok sağlıklı, ben eminim buna :teselli:

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr...kontess selam vermemişin datlımm..gittnmi dr.aa??? boshayallersmile

aydemett gönlünü ferah tut canım..dua et..Allahın izniyle bişey yoktur bebeğinde...

canım dun clemanıne ıle atamalardan konu acıldı...fıkırlerımızı paylaştık ...meğer herkes bı konuda dertlıymıs...tartısma sayılmaz...gercı ben yazılanları gec okudum ....ama bole seylerı tartısma yerı burası degıl zaten ..herkesın kendıne gore sıkıntıları var...kolay bır donemden gecmıyoruz..mutlaka fıkır ayrılıkları olacak ..

günaydın kızlarrrr!!! nasılsınız?
ben iyi sayılırım işte...benim kociş sabah gitti cumaya kadar da yok pofffff ((
tamda yumurtlama haftasında olmucak yanımda ne kötü bişey ya(

ay_she, naneseker, tinkerbell09, bayankarasu, ELSON günaydın....
nasılsınız....?
bugün 2. gün hala hastalanmadım hafif hafif ağrılarım var ama hastalanacak gibi değil
ben ne zaman test yapmalıyım? bugün mü? yoksa haftasonuna kadar beklim mi?

ayyyy hadi bakalım sancı oluyo zaten ama tam da adet sancısı gıbı olmuyo ınsan onu yasayınca ayırt edebılıyo....ıkı gun gecmıs aslında bır tane ıdrar teı deneyebılırsın...benım adetten 4 gun once cıkmıstı ama mesela aysenın de epey gecmesıne ragmen cıkmamıstı ...o bunyeyle alakalı...sen bılırsın kalbın ne dıyosa onu yap...

bayankarasu+, ELSON+, kontes26+

kızlar gunaydınlar...
günaydın canmm..

Günaydın elif opuyorumnanaktan
Kızlar ben bi kahvaltı yapıp geleyim cokacimcoook
hadi git...obur oldun çıktın başımızaa...:icecream:
günaydın canım aslında tamda vaktidir bence..bi test alıp yapsanaa...
yerimseniben

:) evet benim kalbimde yap hemen dior ama ya negatif çıkarsa dieede elim gitmiyor bir türlü..... yarın mı yapsam ayy çok karışığım..
değişik bir sancı ara ara geliyor ama adet sancımdan daha hafif zaten çoğalırsa adet olurum die düşünüyorum pofff çok belirsiz sevmedim bu dönemi:umursamaz:

günaydın canmm..

hadi git...obur oldun çıktın başımızaa...:icecream:

günaydın canım aslında tamda vaktidir bence..bi test alıp yapsanaa...
yerimseniben

tamam bugün test alacağım ve yarın sabah uyanınca yapacağım
hecanlandırdınız beni....

Derya ıncı.
Amaaan ben napayım ne de olsa alısıgım negatıf cıkmasına dıye almıstım ...toplam 5 tane o kadar emındım kı negatıf olcak dıye dusun 5 tane aldım...her gun yaparım dıye...ama ıcımden bırsey bunu hıssettı kı denedım...al sen de 5 tane rahat rahat yap...olmadı zaten denemeye devam...ıstersen bır gun daha bekle yarın yap...canım zaten hafıf oluyo o sancı ..sadece regl sancısına benzıyo ama onun kadar sıddetlı degıl...hadı hayırlısı kendını kasma ama canım...

Günaydın kızlaaarr :)

dün akşam kasıklarımda çok sancı oldugu için iş çıkışı doktoruma gittim bebiş ayakları
rahim çıkışına dayamış ve değiştirmeyede hiç niyetli gözükmüyodu ve devamlı hareket ediyo canım tek sorun bu dedi gülerek :) e değiştirsin yerini
ama çok sancıyo dedim bende şakkıdı idrara sık çıkıp çıkmadıgımı sordu sık çıkıyorum dedim
idrar testi istedi..biz önlemımızı alalım eğer idrar yollarında iltihap varsa Allah korusun
erken doğuma yol açar...bi bakalım tahlıle belkıde tek sebep bebek pozisyonu değildir.
ilaç veririm iltihap gider sorun yaşamazsın böylece dedi
işte böyle kızlar idrar testi yaptırıcam bakalım yaramaz kızım menim ne işi var o ayakların ordaa lmaz:

sanada günaydın canım hoşgeldin... bence bugün bi test yap derim ben yerimseniben

allah kavuştursun canım

saol canım :1hug:

günaydın ayşemmm...amma yaramaz bi kızın olucak he eli ayagı durmuyor baksana:)) hoşuna gidiyor demekki öle durmak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…