kızlar... valla bu gittigimiz doktorda amniosentez yaptır dedi.ama bana bırakıyoşar.risk yüksekmiş.ama işallah bebbişim iyiidr. bu ayıın sonunda yaptırıyorum. 4 aylık olması gerkmiş. herseyin hayırlısı.
hepinizi öpüyorum.dualarınız için tesekkürler...
Canım gerekiyosa yaptır tabi, dualarımız seninle, inşallah olumsuz bi sonuç çıkmicak, bebeğin bebeğin çok sağlıklı, ben eminim buna :teselli:
Canım meraba, sanırım gündüz tartışma olmuş..Söylediklerine katılıyorum.Bu iktidar döneminde olduğu kadar kadrolaşma hiç olmadı.Ve din olgusunu malesef sömürerek üzerinden polititka yapıyorlar.
2 yıl önceki memur alımında şahit oldum.Çoğu kadro diyanet işleri ile ilgiliydi.
Tartışmaya dahil olmak değil amacım.Kısaca fikrimi belirttim.Bu site bu tartışmaları kaldırmaz çünkü
günaydın kızlarrrr!!! nasılsınız?
ben iyi sayılırım işte...benim kociş sabah gitti cumaya kadar da yok pofffff((
tamda yumurtlama haftasında olmucak yanımda ne kötü bişey ya(
ay_she, naneseker, tinkerbell09, bayankarasu, ELSON günaydın....
nasılsınız....?
bugün 2. gün hala hastalanmadım hafif hafif ağrılarım var ama hastalanacak gibi değil
ben ne zaman test yapmalıyım? bugün mü? yoksa haftasonuna kadar beklim mi?
günaydın canmm..bayankarasu+, ELSON+, kontes26+
kızlar gunaydınlar...
hadi git...obur oldun çıktın başımızaa...:icecream:Günaydın elif opuyorumnanaktan
Kızlar ben bi kahvaltı yapıp geleyim cokacimcoook
günaydın canım aslında tamda vaktidir bence..bi test alıp yapsanaa...ay_she, naneseker, tinkerbell09, bayankarasu, ELSON günaydın....
nasılsınız....?
bugün 2. gün hala hastalanmadım hafif hafif ağrılarım var ama hastalanacak gibi değil
ayyyy hadi bakalım sancı oluyo zaten ama tam da adet sancısı gıbı olmuyo ınsan onu yasayınca ayırt edebılıyo....ıkı gun gecmıs aslında bır tane ıdrar teı deneyebılırsın...benım adetten 4 gun once cıkmıstı ama mesela aysenın de epey gecmesıne ragmen cıkmamıstı ...o bunyeyle alakalı...sen bılırsın kalbın ne dıyosa onu yap...
günaydın canmm..
hadi git...obur oldun çıktın başımızaa...:icecream:
günaydın canım aslında tamda vaktidir bence..bi test alıp yapsanaa...
yerimseniben
ay_she, naneseker, tinkerbell09, bayankarasu, ELSON günaydın....
nasılsınız....?
allah kavuştursun canım
Günaydın kızlaaarr :)
dün akşam kasıklarımda çok sancı oldugu için iş çıkışı doktoruma gittim bebiş ayakları
rahim çıkışına dayamış ve değiştirmeyede hiç niyetli gözükmüyodu ve devamlı hareket ediyo canım tek sorun bu dedi gülerek :) e değiştirsin yerini
ama çok sancıyo dedim bende şakkıdı idrara sık çıkıp çıkmadıgımı sordu sık çıkıyorum dedim
idrar testi istedi..biz önlemımızı alalım eğer idrar yollarında iltihap varsa Allah korusun
erken doğuma yol açar...bi bakalım tahlıle belkıde tek sebep bebek pozisyonu değildir.
ilaç veririm iltihap gider sorun yaşamazsın böylece dedi
işte böyle kızlar idrar testi yaptırıcam bakalım yaramaz kızım menim ne işi var o ayakların ordaalmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?