Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyy yerim onun tombik ayaklarını..amma hareketli bi bebek..doğunca napıcaksın kıss...ayyy ısırırım onu yanaklarını,totosunu,bacaklarını...
ay_she,naneşeker,eyc,aydemet,ELSON,tinkerbell,deryainci,, günaydın kızlarrrrropuyorumnanaktan
günaydın canımmm... :1hug:

kontes cinsiyet öğrenmişmi..sabah burdaydı..yazdıda benmi göremedim... bilmiyorumkismile

günaydınn canımm..
maşallah nede hareketli bu kız böyle hergün bir vukatı var maşallahdoğuncu ne kadar olucak allah bilir..kuzum benim ya bu demek oluyorki gayet sağlıklı bir bebişin var...

günaydın canım sağol :) sen naıslsın

canım kiminin adete 2 gün kala çıkıyo kiminin 2 gun gecınce sen bilrisin ama sabah idrarıyla yapman en sağlıklısı istersen yarını bekle hadi hayırlısı inşallah :)
haftasonunu bekleme kız çatlarız varsa cıkar zaten

ay_she,naneşeker,eyc,aydemet,ELSON,tinkerbell,deryainci,, günaydın kızlarrrrropuyorumnanaktan

günaydın şekerim :)

günaydın ayşemmm...amma yaramaz bi kızın olucak he eli ayagı durmuyor baksana:)) hoşuna gidiyor demekki öle durmak :))

günaydın nanecım snaırım öyle olcak doktor diyo başka hareket etmedımı vurmaıdmı hiç
diyo vurdu ama mideme vurdu o zamanda istirfra ettim ne istiyo benden bılmıyomkı
diyorum gülüyooo doktor kaydirigubbakcemile3

ayyy yerim onun tombik ayaklarını..amma hareketli bi bebek..doğunca napıcaksın kıss...ayyy ısırırım onu yanaklarını,totosunu,bacaklarını...

günaydın canımmm... :1hug:

günaydın elsoncum tombik ayaklarının ultrason fotosunu koycm şimdi tarayıcıdan
gecırıyom ama daha kucukkenki ultrason fotosu o zamanlar rahım çıkısını aşındıramıyodu zilli :CüvCüv:

gunaydın canım ...

ayşe gecmıs olsun bu arada..

günaydın tinkercimm :)

günaydınn canımm..
maşallah nede hareketli bu kız böyle hergün bir vukatı var maşallahdoğuncu ne kadar olucak allah bilir..kuzum benim ya bu demek oluyorki gayet sağlıklı bir bebişin var...

evet her gune bi olay ayarlıyo sağolsun canım sıkılmasın hamilelik eğlenceli gecsin
diyemı yapıyo ne bilmiyorum :)

evet doktor da diyo sağlıklı diye ama zıpır işte tamam bende çok hareketlıyımdır heralde
banada benzıcek ama ne bılım bu kadar erken beklemıyoıdum :)

kızlar yaaa..ben yine idrar yollarımı üşüttüm sanırım..yanma var hafif...bıktım yaaa.kociş her geliyo gidiyo böyle oluyo... :gitme:

dediğin çok doğru hafif bir ağrı bir hafta önce gelmeden hissedilen ağrı gibi ama benim günüm geçti.. normalde ağrıdan duramam ben eyvahedigeldismile
öğlen alacağım bir tane yapacağım...
çıkmassa yarın sabahta yapacağım ne olur dua edinn
bu ay hiç beklentim yoktu gecikince işte umutlandım

şimdi yap şimdi yap şimdi yap şimdi yap.............. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

günaydınnn kızlarrrrrrr kahvaltıdaydımda geç kaldım özürrrrrr

benim iki dene prensesim oluyooooooooo:lepi:

günaydınnn kızlarrrrrrr kahvaltıdaydımda geç kaldım özürrrrrr

benim iki dene prensesim oluyooooooooo:lepi:

günaydın kontescimm ayy ne güzel kızıma arkadaş pardon arkadaşlar geliyoo heee sositososito

hadi hayırlı olsun sağlıcakla kucagına almak pembiş pembiş giydirmekte nasib olur inşallah hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…