ayyy yerim onun tombik ayaklarını..amma hareketli bi bebek..doğunca napıcaksın kıss...ayyy ısırırım onu yanaklarını,totosunu,bacaklarını...Günaydın kızlaaarr :)
dün akşam kasıklarımda çok sancı oldugu için iş çıkışı doktoruma gittim bebiş ayakları
rahim çıkışına dayamış ve değiştirmeyede hiç niyetli gözükmüyodu ve devamlı hareket ediyo canım tek sorun bu dedi gülerek :) e değiştirsin yerini
ama çok sancıyo dedim bende şakkıdı idrara sık çıkıp çıkmadıgımı sordu sık çıkıyorum dedim
idrar testi istedi..biz önlemımızı alalım eğer idrar yollarında iltihap varsa Allah korusun
erken doğuma yol açar...bi bakalım tahlıle belkıde tek sebep bebek pozisyonu değildir.
ilaç veririm iltihap gider sorun yaşamazsın böylece dedi
işte böyle kızlar idrar testi yaptırıcam bakalım yaramaz kızım menim ne işi var o ayakların ordaalmaz:
günaydın canımmm... :1hug:ay_she,naneşeker,eyc,aydemet,ELSON,tinkerbell,deryainci,, günaydın kızlarrrrropuyorumnanaktan
ay_she,naneşeker,eyc,aydemet,ELSON,tinkerbell,deryainci,, günaydın kızlarrrrropuyorumnanaktan
Günaydın kızlaaarr :)
dün akşam kasıklarımda çok sancı oldugu için iş çıkışı doktoruma gittim bebiş ayakları
rahim çıkışına dayamış ve değiştirmeyede hiç niyetli gözükmüyodu ve devamlı hareket ediyo canım tek sorun bu dedi gülerek :) e değiştirsin yerini
ama çok sancıyo dedim bende şakkıdı idrara sık çıkıp çıkmadıgımı sordu sık çıkıyorum dedim
idrar testi istedi..biz önlemımızı alalım eğer idrar yollarında iltihap varsa Allah korusun
erken doğuma yol açar...bi bakalım tahlıle belkıde tek sebep bebek pozisyonu değildir.
ilaç veririm iltihap gider sorun yaşamazsın böylece dedi
işte böyle kızlar idrar testi yaptırıcam bakalım yaramaz kızım menim ne işi var o ayakların ordaalmaz:
ay_she, naneseker, tinkerbell09, bayankarasu, ELSON günaydın....
nasılsınız....?
bugün 2. gün hala hastalanmadım hafif hafif ağrılarım var ama hastalanacak gibi değil
ben ne zaman test yapmalıyım? bugün mü? yoksa haftasonuna kadar beklim mi?
ay_she,naneşeker,eyc,aydemet,ELSON,tinkerbell,deryainci,, günaydın kızlarrrrropuyorumnanaktan
ayyy yerim onun tombik ayaklarını..amma hareketli bi bebek..doğunca napıcaksın kıss...ayyy ısırırım onu yanaklarını,totosunu,bacaklarını...
günaydın canımmm... :1hug:
teşekkürler şekerciklerimmm:1hug:gunaydın canım ...
ayşe gecmıs olsun bu arada..
sanada günaydın canım hoşgeldin :1hug:
günaydın ayşemmm...amma yaramaz bi kızın olucak he eli ayagı durmuyor baksana:)) hoşuna gidiyor demekki öle durmak :))
ayyy yerim onun tombik ayaklarını..amma hareketli bi bebek..doğunca napıcaksın kıss...ayyy ısırırım onu yanaklarını,totosunu,bacaklarını...
günaydın canımmm... :1hug:
gunaydın canım ...
ayşe gecmıs olsun bu arada..
günaydınn canımm..
maşallah nede hareketli bu kız böyle hergün bir vukatı var maşallahdoğuncu ne kadar olucak allah bilir..kuzum benim ya bu demek oluyorki gayet sağlıklı bir bebişin var...
Derya ıncı.
Amaaan ben napayım ne de olsa alısıgım negatıf cıkmasına dıye almıstım ...toplam 5 tane o kadar emındım kı negatıf olcak dıye dusun 5 tane aldım...her gun yaparım dıye...ama ıcımden bırsey bunu hıssettı kı denedım...al sen de 5 tane rahat rahat yap...olmadı zaten denemeye devam...ıstersen bır gun daha bekle yarın yap...canım zaten hafıf oluyo o sancı ..sadece regl sancısına benzıyo ama onun kadar sıddetlı degıl...hadı hayırlısı kendını kasma ama canım...
dediğin çok doğru hafif bir ağrı bir hafta önce gelmeden hissedilen ağrı gibi ama benim günüm geçti.. normalde ağrıdan duramam ben eyvahedigeldismile
öğlen alacağım bir tane yapacağım...
çıkmassa yarın sabahta yapacağım ne olur dua edinn
bu ay hiç beklentim yoktu gecikince işte umutlandım
selamm kızlar günaydın herkese
günaydınnn kızlarrrrrrr kahvaltıdaydımda geç kaldım özürrrrrr
benim iki dene prensesim oluyooooooooo:lepi:
selamm kızlar günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?