Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

insallan canım normalde gecıkmen olurmuydu hiç....CADIARZU

kızlar yaaa..ben yine idrar yollarımı üşüttüm sanırım..yanma var hafif...bıktım yaaa.kociş her geliyo gidiyo böyle oluyo... :gitme:

canım geçmis olsun en onemlı ılacı bol bol su iç....böle çatlıyana kadar....sık sık cıktıkça rahatlarsın yanma oldumu ben ole yapıyom ılerlemeden onlem al....ıdrarının açık renk olması lazım canım....o nedenle bol su iç,,

selamm kızlar günaydın herkese

günaydın paradise hoşgeldin a.s.

günaydınnn kızlarrrrrrr kahvaltıdaydımda geç kaldım özürrrrrr

benim iki dene prensesim oluyooooooooo:lepi:

kontesim hoşgeldin....gözün aydın balım çok sevindim ya kızların olucak he ne kadar güzel opuyorumnanaktan ay ne harika olur onları süslemek giydirmek boshayallersmile

çooookkk teşekkür ederim canlarımmm bısefer kesin sanırsammmm
okdar oynaklardıki zillilerrr baya bi beklettiler biziii
rabbim isteyen herkese versinnn inş.....

yaaa içiyorum ama niye oluyo böyle anlamadım..yeni evlendiğinde olur..üşütmekten falan diye duymuştum ama..dikkatte ediyorummm...çok gıcık bişeyy. :umursamaz:

...kızlar ben bıldırcın yumurtası yıyorum ya....bbole tek lokmada çığnemeden yutuyorum..haftada 3 yıyorum...proteyın değerı ve kalsıyum oranı çok yuksek...ayrıyetten zeka gelısımıne de katkısı varmıs..şiddetle tavsıye edıyorum yumurta yıyemeyen hamışlere...ya çunku ne zaman yesem kahvaltıda ya da yutsam desem daha doğru...bebek aksama kadar durmuyo...fellaket enerji yuklu oluyo....

canım geçmiş olsun bu arada su gerçekten iyi geliyo bildiğim kadarıyla ama bide bu iltihap çok tuttuğun zaman oluyormuş geldimi hemen wc ye beklettiğin zaman yollarda iltihaplanmalar oluşuyormuşş içerdiği etkenlerden dolayı...

tamam yavru kuş aklımızda bulunsunnn... yerimseniben

ya iltihap yok bildiğim kadarıyla..ben şu antibiyotiklerden içeyim yine..hepsini içmemiştimm..ilaç kullanmayı pek sevmem...

kızlar yaaa..ben yine idrar yollarımı üşüttüm sanırım..yanma var hafif...bıktım yaaa.kociş her geliyo gidiyo böyle oluyo... :gitme:

canım tahrişş oluyodur belkı ilişkiden sonra bilmiyorumkismile

ayy hiç aklıma gelmedi kız bıldırcın yumurtası yemek :) haşlayıpta mı yiyon

bi sakıncası yok dimi :) bu arada tinker ben yarından sonra ayrıntılı usg deyım inşallah

randevumu aldım senın ne zamandı

günaydın herkesee..ay she çok tatlı ya ne güzel.darısı bi an önce isteyen herkesee.
benimde dündne beri karnımda sancılar başladı daha erken ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…