dediğin çok doğru hafif bir ağrı bir hafta önce gelmeden hissedilen ağrı gibi ama benim günüm geçti.. normalde ağrıdan duramam ben eyvahedigeldismile
öğlen alacağım bir tane yapacağım...
çıkmassa yarın sabahta yapacağım ne olur dua edinn
bu ay hiç beklentim yoktu gecikince işte umutlandım
kızlar yaaa..ben yine idrar yollarımı üşüttüm sanırım..yanma var hafif...bıktım yaaa.kociş her geliyo gidiyo böyle oluyo... :gitme:
selamm kızlar günaydın herkese
günaydınnn kızlarrrrrrr kahvaltıdaydımda geç kaldım özürrrrrr
benim iki dene prensesim oluyooooooooo:lepi:
günaydın şekerimm :)
canım geçmis olsun en onemlı ılacı bol bol su iç....böle çatlıyana kadar....sık sık cıktıkça rahatlarsın yanma oldumu ben ole yapıyom ılerlemeden onlem al....ıdrarının açık renk olması lazım canım....o nedenle bol su iç,,
kızlar yaaa sizi arkadaş listemeye ekliyeyim mi benim hiç arkadaşım yok(((
günaydın canım hoşgeldin...selamm kızlar günaydın herkese
...kızlar ben bıldırcın yumurtası yıyorum ya....bbole tek lokmada çığnemeden yutuyorum..haftada 3 yıyorum...proteyın değerı ve kalsıyum oranı çok yuksek...ayrıyetten zeka gelısımıne de katkısı varmıs..şiddetle tavsıye edıyorum yumurta yıyemeyen hamışlere...ya çunku ne zaman yesem kahvaltıda ya da yutsam desem daha doğru...bebek aksama kadar durmuyo...fellaket enerji yuklu oluyo....
günaydın canım hoşgeldin...
ayy ne güzel yaaa allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım..ne güzel iki tane kızzzzzopuyorumnanaktan
canım geçmiş olsun bu arada su gerçekten iyi geliyo bildiğim kadarıyla ama bide bu iltihap çok tuttuğun zaman oluyormuş geldimi hemen wc ye beklettiğin zaman yollarda iltihaplanmalar oluşuyormuşş içerdiği etkenlerden dolayı...
kızlar yaaa..ben yine idrar yollarımı üşüttüm sanırım..yanma var hafif...bıktım yaaa.kociş her geliyo gidiyo böyle oluyo... :gitme:
...kızlar ben bıldırcın yumurtası yıyorum ya....bbole tek lokmada çığnemeden yutuyorum..haftada 3 yıyorum...proteyın değerı ve kalsıyum oranı çok yuksek...ayrıyetten zeka gelısımıne de katkısı varmıs..şiddetle tavsıye edıyorum yumurta yıyemeyen hamışlere...ya çunku ne zaman yesem kahvaltıda ya da yutsam desem daha doğru...bebek aksama kadar durmuyo...fellaket enerji yuklu oluyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?