Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
e öyle oluyodur heraldee ayşecimm...herseferinde oduğuna göre... boshayallersmile

Son düzenleme:
KIZLAAR BEBİŞİMİN ULT. FOTOLARINI ALBÜM YAPTIM HERKESE AÇIK :)
BAKABÜLÜSÜNÜZZ BURAYADA EKLEYEBILIRIM TABİ BAKAMAYAN OLURSA :)

LİNKTE BU http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=15948

ay hakkatten de ekrana sıgmıyolar mı artık ben pek anlayamadım son resmını ...ben de cumartesı gıdıyorum dr a...en son resmımız cok nettı ama bu seferde ole cıkar ınsallah...sen 4 boyutluya gırmıstın onlarda resım yokmu...

selam kızlar herkese günaydın
ayşacim baktım fotolarına kızçenin süper yaaaa kocaman olmuş maşşallah Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin :Saruboceq:
kontecim hayırlı olsun seninde kızçelerin oluyomuş süper yaaaaaa iki tane ikiz kız valla bayıldım hihoyyyt
tınkercim sana bişey sorcam o bıldırcın yumurtalarını çiğmi yiyosun yoksa kaynatıyomusun çiğ yumurta sakıncalıymışya o yüzden sordum
bu arada kızlaaaaaaerrrrrrr biz dün akşam kesemizi gördük çok şükür :sm_cool:ama daha kalp atışlarını duyamadık onun içinde haftaya çarşamba çağırdı doktorumuz inş. sağlıklı bi şekilde onuda duyarız :Saruboceq:

Ooohhhh ohhhh alkisalkisalkis haftaya kalbisi de pıt pıt atacak inşallah hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

günaydın herkesee..ay she çok tatlı ya ne güzel.darısı bi an önce isteyen herkesee.
benimde dündne beri karnımda sancılar başladı daha erken ama

günaydın canım :) amın canım inşallah :)

canım 19. haftada tam sıgıyodu 21. haftada doktordaydım bide dün 22. haftada doktordaydıum
cidden artık ultrasona sıgmıyo yani göremıyosun bi poposunu görüyosun bi yüzünü
ben 4 boyutluya girmiştim ama doktorum 8. aya kadar bunların bende kalması lazım
dedi onun için onda duruyo bende yok aslında 13+5 tekı görüntü var ya o da renklı
ult çıktısı ekrtanda renklıydı ama çıktısını böyle verdi periantolog nedne anlamadım
dün doktorum diyokı ayy hele renklı ayrıntılı usg de öyle eğlenceksın öyle güzelki
diyo heycanlandırdı benı :)

benimkinin elleri başındaydı genedle ya ağzında oluyo ya basında :) ay bide yumruk yapmış görmen lazımdı yaa maşallah sübhanallah bebeişimee yaa :)

Son düzenleme:

yok arastırdım kucucuk zaten haslıyorum en faydalı haslama yolu cunku...katı halde bır bardak suyla yutuyorum onu ...yoksa hıc yıyemem ya kokusu olduruyo ama ...normal yumurtanın 9 katı protein yuklu...zaten bır tavuk yumurtası bıle bır kılo ete deger dıyolar dusun bunun faydasını normalde afrodızyak etkısı de var erkeklere ama ben oğlum buyusun dıye yıyorum...ıcım rahat oluyo proteyın almıs oluyo bolca...ayrıyetten de bolca kalsıyum magnezyum...hersey normal yumurtaya oranla kat kat fazla..o nedenle cok sık yemene gerek yok haftada 3 kafi...

sağol canımmmm teşekkür ederim bende keseyi görmene sevindimm canımmm şimdi sıra kalp atışında onuda duyarsın bi iki haftaya

yok canım cıg ıcermıyım haslıyom katı halde cıgnemeden yutuyom suyla...:) ya zaten tıksındıgım ıcın bole yapıyom...ama cok da faydalıymıs bu da yanıma kar kalıyo....

kızlar bu arkadaş ekle nasıl oluyo yapamadım yahuu

Arkadaş olarak eklemek istediğin kişinin profiline gir, ordan arkadaşlarının gösterildiği bölüm var sağda, onun hemen altında bu kişiyi arkadaş olarak ekle var canım yerimseniben
Ben seni ekledim, kabul ettin mi olumunekankayizsmile

ayse ....
ben bu hafta sonu gırıyorum ayrıntılıya....hadı hayırlısı bakalım....umarım sıkıntımız yoktur...

Senin oğlan da kuduruk olacak desene aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
:roflol: :roflol: :roflol:

kızlar yaaa sizi arkadaş listemeye ekliyeyim mi benim hiç arkadaşım yok(((

tabiki ekleyebilirsin... yerimseniben

KIZLAAR BEBİŞİMİN ULT. FOTOLARINI ALBÜM YAPTIM HERKESE AÇIK :)
BAKABÜLÜSÜNÜZZ BURAYADA EKLEYEBILIRIM TABİ BAKAMAYAN OLURSA :)

LİNKTE BU http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=15948

oy oy maşallah ya..benimde olsun bende koycam hıh :))

günaydın herkesee..ay she çok tatlı ya ne güzel.darısı bi an önce isteyen herkesee.
benimde dündne beri karnımda sancılar başladı daha erken ama

günaydın yarenim hoşgeldin...hadi hayırlısı bakalım... :1hug:

günaydın prensessss opuyorumnanaktan oh maşallah keseyi görmüşsünüz çok sevindim canım benim...inşallah kalp atışlarınıda bir dahaki kontrolde duyarsınız opuyorumnanaktan

of ya ne güzel duygular yaşıyorsunuz...bize acaba ne zaman sıra gelicek... boshayallersmile

evet canım buldum sağol senin teklifini kabul ettim diğer kızlarada teklif gönderdim bakalım kimler kabul edecek beni arkadaşlığa:))

amin canım inşallah sanada nasib olur o günleri görmek
oh maşallah sübhnallah sizde keseyi görmüşünüz he ne güzel inşallah kalp atışlarınıda
görürüsünüz canım yaa :) hep böyle bi koşturmacalı gecıyo zaten hadi kese hadi kalp
atışı hadi 2 li test derken zaman geciyo :)

hımm kötümü kokuyo neyse bende yiyim ya feda olsun bebsıme :) hiçde aklıma gelmedi
hee maşşalah akıllu hatun senüüü aklinialirimsmile

ayse ....
ben bu hafta sonu gırıyorum ayrıntılıya....hadı hayırlısı bakalım....umarım sıkıntımız yoktur...

inşallah bi sıkıntımız çıkmaz canım yaa bende cok cekınıyodum doktor rahatlattı benı
ama genede ya bişey cıkarsa sorusu kafamda dönüp duruyo bişey çıkmaz inşallah :Saruboceq:

Kızlar dün akşam araştırdım biraz benim durumumda olan birisine doktor dış gebelikten sonra 6 ay korunmasını söylemiş :sinifsinif:
Acaba benim doktorum ne dicek yarın yaaa eyvahedigeldismile
Zaten ara vericektik bikaç ay ama 6 ay da çok fazla geldi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…