şimdi yap şimdi yap şimdi yap şimdi yap.............. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
KIZLAAR BEBİŞİMİN ULT. FOTOLARINI ALBÜM YAPTIM HERKESE AÇIK :)
BAKABÜLÜSÜNÜZZ BURAYADA EKLEYEBILIRIM TABİ BAKAMAYAN OLURSA :)
LİNKTE BU http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=15948
ÖĞLEN YAPIYORUM
haber vercem 1 gibi gelirim
selam kızlar herkese günaydın
ayşacim baktım fotolarına kızçenin süper yaaaa kocaman olmuş maşşallah Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin :Saruboceq:
kontecim hayırlı olsun seninde kızçelerin oluyomuş süper yaaaaaa iki tane ikiz kız valla bayıldım hihoyyyt
tınkercim sana bişey sorcam o bıldırcın yumurtalarını çiğmi yiyosun yoksa kaynatıyomusun çiğ yumurta sakıncalıymışya o yüzden sordum
bu arada kızlaaaaaaerrrrrrr biz dün akşam kesemizi gördük çok şükür :sm_cool:ama daha kalp atışlarını duyamadık onun içinde haftaya çarşamba çağırdı doktorumuz inş. sağlıklı bi şekilde onuda duyarız :Saruboceq:
günaydın herkesee..ay she çok tatlı ya ne güzel.darısı bi an önce isteyen herkesee.
benimde dündne beri karnımda sancılar başladı daha erken ama
ay hakkatten de ekrana sıgmıyolar mı artık ben pek anlayamadım son resmını ...ben de cumartesı gıdıyorum dr a...en son resmımız cok nettı ama bu seferde ole cıkar ınsallah...sen 4 boyutluya gırmıstın onlarda resım yokmu...
Ooohhhh ohhhh alkisalkisalkis haftaya kalbisi de pıt pıt atacak inşallah hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canım tahrişş oluyodur belkı ilişkiden sonra bilmiyorumkismile
ayy hiç aklıma gelmedi kız bıldırcın yumurtası yemek :) haşlayıpta mı yiyon
bi sakıncası yok dimi :) bu arada tinker ben yarından sonra ayrıntılı usg deyım inşallah
randevumu aldım senın ne zamandı
ÖĞLEN YAPIYORUM
haber vercem 1 gibi gelirim
ayşacim baktım fotolarına kızçenin süper yaaaa kocaman olmuş maşşallah allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin :saruboceq:
Kontecim hayırlı olsun seninde kızçelerin oluyomuş süper yaaaaaa iki tane ikiz kız valla bayıldım hihoyyyt
tınkercim sana bişey sorcam o bıldırcın yumurtalarını çiğmi yiyosun yoksa kaynatıyomusun çiğ yumurta sakıncalıymışya o yüzden sordum
bu arada kızlaaaaaaerrrrrrr biz dün akşam kesemizi gördük çok şükür :sm_cool:ama daha kalp atışlarını duyamadık onun içinde haftaya çarşamba çağırdı doktorumuz inş. Sağlıklı bi şekilde onuda duyarız :saruboceq:
ayşacim baktım fotolarına kızçenin süper yaaaa kocaman olmuş maşşallah Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin :Saruboceq:
kontecim hayırlı olsun seninde kızçelerin oluyomuş süper yaaaaaa iki tane ikiz kız valla bayıldım hihoyyyt
bu arada kızlaaaaaaerrrrrrr biz dün akşam kesemizi gördük çok şükür :sm_cool:ama daha kalp atışlarını duyamadık onun içinde haftaya çarşamba çağırdı doktorumuz inş. sağlıklı bi şekilde onuda duyarız :Saruboceq:
kızlar bu arkadaş ekle nasıl oluyo yapamadım yahuu
yok arastırdım kucucuk zaten haslıyorum en faydalı haslama yolu cunku...katı halde bır bardak suyla yutuyorum onu ...yoksa hıc yıyemem ya kokusu olduruyo ama ...normal yumurtanın 9 katı protein yuklu...zaten bır tavuk yumurtası bıle bır kılo ete deger dıyolar dusun bunun faydasını normalde afrodızyak etkısı de var erkeklere ama ben oğlum buyusun dıye yıyorum...ıcım rahat oluyo proteyın almıs oluyo bolca...ayrıyetten de bolca kalsıyum magnezyum...hersey normal yumurtaya oranla kat kat fazla..o nedenle cok sık yemene gerek yok haftada 3 kafi...
kızlar yaaa sizi arkadaş listemeye ekliyeyim mi benim hiç arkadaşım yok(((
KIZLAAR BEBİŞİMİN ULT. FOTOLARINI ALBÜM YAPTIM HERKESE AÇIK :)
BAKABÜLÜSÜNÜZZ BURAYADA EKLEYEBILIRIM TABİ BAKAMAYAN OLURSA :)
LİNKTE BU http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=15948
günaydın herkesee..ay she çok tatlı ya ne güzel.darısı bi an önce isteyen herkesee.
benimde dündne beri karnımda sancılar başladı daha erken ama
Arkadaş olarak eklemek istediğin kişinin profiline gir, ordan arkadaşlarının gösterildiği bölüm var sağda, onun hemen altında bu kişiyi arkadaş olarak ekle var canım yerimseniben
Ben seni ekledim, kabul ettin mi olumunekankayizsmile
yok arastırdım kucucuk zaten haslıyorum en faydalı haslama yolu cunku...katı halde bır bardak suyla yutuyorum onu ...yoksa hıc yıyemem ya kokusu olduruyo ama ...normal yumurtanın 9 katı protein yuklu...zaten bır tavuk yumurtası bıle bır kılo ete deger dıyolar dusun bunun faydasını normalde afrodızyak etkısı de var erkeklere ama ben oğlum buyusun dıye yıyorum...ıcım rahat oluyo proteyın almıs oluyo bolca...ayrıyetten de bolca kalsıyum magnezyum...hersey normal yumurtaya oranla kat kat fazla..o nedenle cok sık yemene gerek yok haftada 3 kafi...
ayse ....
ben bu hafta sonu gırıyorum ayrıntılıya....hadı hayırlısı bakalım....umarım sıkıntımız yoktur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?