yaaaaaaaaaklava:
Ya mutlaka öyle ama kız çocuğa giydirebilecklerin ileryene yağlarda paylaşableceklerin... çok farklı .Sanki verdiğin emeğin ödülü gibi ama erkek çocuk öyle mi evlenince unutuveriyor anneyi babayı daha doğrusu unutuyor demeyelim de eskisi kadar düşmüor üzerine.Kızlarıyla anneler saatlerce tel.de konuşabilirken erkek çocuk 5dk da tüketiyor muhabbteti.... falan filanbilmem yaaaa;yine de kız çocuğun yeri başka;hem sevgisini de daha net koyar ortaya...
kızlar ben 24 ünde adet oldum.ocak 24 e yazarsan sevinirim.bu ayda kısmet olmadı yine kafam bozuk
öz,r dilerim ama hani beğendim deyip de kızına da isminde etki etmiş olmak istemedm. :S O kadar güzel kız çocuk isimleri varki söylemeye okumaya doyamıyorsun.
Bu arada başladınız mı çalışmalara?
kızlar bu ısım konusunda bızle esımle bı gun tartısıyoruz..oglumun ısmını ben koydum..ıkıncının ısmınıe esım koymak ıstıyor ama soyledıgı ısımlerı begenmıyorum..ne dıyecegımı sasırdım..bende ona dedımkı o zaman bu seferde sen dogur ısmıde sen koy dedım onaa
baslamadık daha yaaa bu bırazdan kısmetse baslarızdelikafadulden:teytey:
Kız yoksa duş mu alıyooo kocişin? Ben de temiz temiz severim ama bu ay o da yasak zaten her sabah duş alır o;e akşam almayıversin artık çalışma öncesi ne yapalımBu ay katlanacağız;yok sıcak spermm kalitesini azaltırmış yok şu yok bu... Nasıl iş bu yaaaa... :dilcikar:
merhabalar. benide listenize eklermisiniz. ocak 8 i bekliyorum inşallah olmam.
kızlar bu ısım konusunda bızle esımle bı gun tartısıyoruz..oglumun ısmını ben koydum..ıkıncının ısmınıe esım koymak ıstıyor ama soyledıgı ısımlerı begenmıyorum..ne dıyecegımı sasırdım..bende ona dedımkı o zaman bu seferde sen dogur ısmıde sen koy dedım onaa
öz,r dilerim ama hani beğendim deyip de kızına da isminde etki etmiş olmak istemedm. :S O kadar güzel kız çocuk isimleri varki söylemeye okumaya doyamıyorsun.
Bu arada başladınız mı çalışmalara?
derin mesela bayılıyorum bu ismede...hem unisex:)))
maya
sıla
dila
doruk
ayaz
favorilerim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?