tabiki ekleyebilirsin... yerimseniben
oy oy maşallah ya..benimde olsun bende koycam hıh :))
günaydın yarenim hoşgeldin...hadi hayırlısı bakalım... :1hug:
günaydın prensessss opuyorumnanaktan oh maşallah keseyi görmüşsünüz çok sevindim canım benim...inşallah kalp atışlarınıda bir dahaki kontrolde duyarsınız opuyorumnanaktan
of ya ne güzel duygular yaşıyorsunuz...bize acaba ne zaman sıra gelicek... boshayallersmile
Senin oğlan da kuduruk olacak desene aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
:roflol: :roflol: :roflol:
bencedee... aklinialirimsmile
ama ucu senin kıza dokunur karasucummm... :roflol: :roflol:
ELSON, bayankarasu+, ay_she+, kontes26, naneseker+, hatice_48, tinkerbell09, yaren0144
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şekerlerrrrrr!!!! nasılsınız?
Şenay cinsiyetlerini öğrendin mi fasulyelerin olumunekankayizsmile
Kızlar dün akşam araştırdım biraz benim durumumda olan birisine doktor dış gebelikten sonra 6 ay korunmasını söylemiş :sinifsinif:
Acaba benim doktorum ne dicek yarın yaaa eyvahedigeldismile
Zaten ara vericektik bikaç ay ama 6 ay da çok fazla geldi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
Hoşgeldin cicim olumunekankayizsmile
Şenayın bebeklerinin pipisi yokmuş ohaoldumsmile , kukusu varmış kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ELSON, bayankarasu+, ay_she+, kontes26, naneseker+, hatice_48, tinkerbell09, yaren0144
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
Ben işin o kısmını hiç düşünmemiştim bilmiyorumkismile
Kızçemi kendi ellerimle Nuri Alçonun Tokat şubesine mi verdim ben şimdi ohaoldumsmile
Nayır Nolamaz :gitme:
Kızçemi kendi ellerimle Nuri Alçonun Tokat şubesine mi verdim ben şimdi ohaoldumsmile
ayyy ilahi karasuuu sen adamı öldürürsünn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
evet canım..aynen öyle olduuuu..kızın ilerde diyecek vallaa..Allah bilanızı virmesinn..beni bu kuduruğa nasıl kıydınızda verdiniz... :roflol: :roflol:
:1hug:
karasu sabah sabah beni güldürdünye rabbimde seni güldürsün canım..:roflol::roflol::roflol:
cok hoşsun vallahi:roflol::roflol:
Zavallı kızçem kendisini "emilip emilip bir kenara fırlatılmış çikilata tüpü gibi" hissedecek ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
Hoşgeldin cicim olumunekankayizsmile
Şenayın bebeklerinin pipisi yokmuş ohaoldumsmile , kukusu varmış kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Zavallı kızçem kendisini "emilip emilip bir kenara fırlatılmış çikilata tüpü gibi" hissedecek ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
:roflol::roflol::roflol:AYYYY KIZ YETER ÖLDÜM GÜLMEKTENNN
Amin şekerim kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
ay kadın deli rol yapıyo yaaaaa..o kunuşurken ben yoruluyorummm... akannehir
Ölmeyin yaşayın cicişim, siz olmasanız, yeğenlerim olmasa ben naparım sonra olumunekankayizsmile
CANIM İKİSİDE KIZZZZZZZ
GÜNAYDIN BU ARADAAAAA
:roflol::roflol::roflol::roflol:
BAMYA BAMYAAAA NE PİPİSİİİ KIZLARIN YANINDA ÖYLE AÇIK SEÇİK KONUŞMAYALIM LÜTFENNN
anaaaa dünürün gitmiş..bende niye oğlunu savunmuyo diyodummm..
Kızlar dün akşam araştırdım biraz benim durumumda olan birisine doktor dış gebelikten sonra 6 ay korunmasını söylemiş :sinifsinif:
Acaba benim doktorum ne dicek yarın yaaa eyvahedigeldismile
Zaten ara vericektik bikaç ay ama 6 ay da çok fazla geldi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
nanecim koycaksın tabiii aa deidği şeye bak koymazsan valla gelir dayanırız
kapına merdaneyle nerde bu çocuuuguun ultrason fotoları diye benden sölemesi
kucamda bebişle gelirim heeeklava: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?