Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

nanecim koycaksın tabiii aa deidği şeye bak koymazsan valla gelir dayanırız
kapına merdaneyle nerde bu çocuuuguun ultrason fotoları diye benden sölemesi
kucamda bebişle gelirim heee klava: kaydirigubbakcemile3

ELSON, bayankarasu+, ay_she+, kontes26, naneseker+, hatice_48, tinkerbell09, yaren0144

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şekerlerrrrrr!!!! nasılsınız?

Şenay cinsiyetlerini öğrendin mi fasulyelerin olumunekankayizsmile

bencedee... aklinialirimsmile
ama ucu senin kıza dokunur karasucummm... :roflol: :roflol:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
Ben işin o kısmını hiç düşünmemiştim bilmiyorumkismile
Kızçemi kendi ellerimle Nuri Alçonun Tokat şubesine mi verdim ben şimdi ohaoldumsmile
Nayır Nolamaz :gitme:

ELSON, bayankarasu+, ay_she+, kontes26, naneseker+, hatice_48, tinkerbell09, yaren0144

Hoşgeldin cicim olumunekankayizsmile
Şenayın bebeklerinin pipisi yokmuş ohaoldumsmile , kukusu varmış kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gülüm dur bakalım stres yapma hemen..KK'da okadar çeşitli sorunu olan varkii..hepsine acaba dersekk..ooohoooo....boşver...benimki çok hafif..geçecek dee...yerimseniben

Günaydınn idilciimm :)

ayyy ilahi karasuuu sen adamı öldürürsünn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın şekercim hoşgeldinn...opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol:
evet canım..aynen öyle olduuuu..kızın ilerde diyecek vallaa..Allah bilanızı virmesinn..beni bu kuduruğa nasıl kıydınızda verdiniz... :roflol: :roflol:

İDİL günaydın hayatım..hoşgeldinn..
:1hug:

karasu sabah sabah beni güldürdünye rabbimde seni güldürsün canım..:roflol::roflol::roflol:
cok hoşsun vallahi:roflol::roflol:

ayyy ilahi karasuuu sen adamı öldürürsünn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ölmeyin yaşayın cicişim, siz olmasanız, yeğenlerim olmasa ben naparım sonra olumunekankayizsmile

evet canım..aynen öyle olduuuu..kızın ilerde diyecek vallaa..Allah bilanızı virmesinn..beni bu kuduruğa nasıl kıydınızda verdiniz... :roflol: :roflol:
:1hug:

Zavallı kızçem kendisini "emilip emilip bir kenara fırlatılmış çikilata tüpü gibi" hissedecek ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

karasu sabah sabah beni güldürdünye rabbimde seni güldürsün canım..:roflol::roflol::roflol:
cok hoşsun vallahi:roflol::roflol:

Amin şekerim kaydirigubbakcemile3

CANIM İKİSİDE KIZZZZZZZ
GÜNAYDIN BU ARADAAAAA

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Hoşgeldin cicim olumunekankayizsmile
Şenayın bebeklerinin pipisi yokmuş ohaoldumsmile , kukusu varmış kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

BAMYA BAMYAAAA NE PİPİSİİİ KIZLARIN YANINDA ÖYLE AÇIK SEÇİK KONUŞMAYALIM LÜTFENNN

ay kadın deli rol yapıyo yaaaaa..o kunuşurken ben yoruluyorummm... akannehir

Kız ben bunu akşam kocişe söyledim maçtan gelince, adam dumur oldu valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Geldi açtım kapıyı, öpmeye kalktı, istemiyorum dedim, ben sana küstüm dedim, noldu ki naptım dedi, kendimi emilip emilip bir kenara fırlatılmış çikilata tüpü gibi hissediyorum dedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Adam ne dese beğenirsiniz ohaoldumsmile
"Ben seni nezaman emdim beeeeeeeee...ızin vermiyon ki zaten(( " :roflol: :roflol: :roflol:

Ölmeyin yaşayın cicişim, siz olmasanız, yeğenlerim olmasa ben naparım sonra olumunekankayizsmile

Zavallı kızçem kendisini "emilip emilip bir kenara fırlatılmış çikilata tüpü gibi" hissedecek ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

ayhh tabire bak ya çikolata tüpüüü :roflol: :roflol: :roflol:

CANIM İKİSİDE KIZZZZZZZ
GÜNAYDIN BU ARADAAAAA

:roflol::roflol::roflol::roflol:

BAMYA BAMYAAAA NE PİPİSİİİ KIZLARIN YANINDA ÖYLE AÇIK SEÇİK KONUŞMAYALIM LÜTFENNN

gene pipi demiş başka bişeyde diyebilridi yaniii :roflol: :roflol:

canıım böyle şeyler düşünme illa seninde öyle olucak diye kaide yok..hele bi çarşamba olsun git doktorunla görüş bakalım neler dicek...henüz doktorun bu konuda bişey demedigine göre şimdiden telaş yapmaya gerek yok demiiii lmaz:

nanecim koycaksın tabiii aa deidği şeye bak koymazsan valla gelir dayanırız
kapına merdaneyle nerde bu çocuuuguun ultrason fotoları diye benden sölemesi
kucamda bebişle gelirim heee klava: kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kızzz sen gel yeterki döv beni merdanelen...yeterki olsun opuyorumnanaktan

sanada günaydın tatlışşş hoşgeldin...şenayın prensesleri oluyor yaa fasuleyeler artık bir prensessss opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…