Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
KIZLAR BENDE DÜN KOCıŞıME DıYORUMKı ıKı TANE KIZ. YA SEN BıZı DELıRTECEN YADA BıZ EVıN HAKıMıYETıNı ELE GEÇıRıP SENi DELıRTECEZZZ
BıDE SEN NASIL VERECEN ıKı KIZI BıRDEN ADAM HEMEN KORKTU VALLAAA BAK DEDı ORDA KOLTUK VARYA OTURSUNLAR ORDAAAA:)))))
dedimki ben arada kalmam birini severlerse beni araya koymasınlar diycem kendileri konuşsunlar senleee
biz kocişimle hemen hemen 12 senedir birlikteyizzz diyorumki bizimki büyük aşkkk anlatırım kzlarımaaa ama sonunada ekledim bizden izin almadan sevmesnler diyeeee vermiyo yoksa babanızzzzz
ay ne muhabbetler dönüyo şimdiden allahımmmmm

:roflol::roflol::roflol:

Allahım o günlerinizi de gösterir inşallah canım benim olumunekankayizsmile

:roflol: :roflol: niye izin vermiyon kız kocişineee.....

ay evet..iki kızı birden vermek güç olacak sizin içinnn..neyse Allah o günleri göstersindee.. boshayallersmile

Allahım o günlerinizi de gösterir inşallah canım benim olumunekankayizsmile

valla ben şimdiden şunu anladım tatlım kendi yaptıklarını yapmalarını istemiyorsun sanırım ben kardeşimede aynı şeyi uygulamıştımmm
okuldan kaçardım ona kaçma derdim
kendim zır zır gezerdim sen nereye gidiyon derdimmm
allah yardımcımız olsunnn kız evlat zorrr ama güzelll en azından hayırlı oluyolarrr inşşş sağlıkla doğarlarrrr
inş seninde kzıın olurr ben sana kızı çok yakıştırıyorummm

:roflol: gazozum var ıçen var mı.....

evet kız evlat zor..ama benim kayınvalidemde der..her annenin bi kızı olmalı diyee..
ve dediklerine katılıyorum..insan anne baba olunca çekilmez oluyor..kendi yaptıklarını unutuyosunn.. sempatiksalakcinni

kııııııııııııııııııııııııııııııı!!!!!!!! pipiden girip çikolata tüplerinden çıkmısınız yıne...ya bu topıgın kızları bı kuduruk....aaaaa......bu arada turk malı yıne superdı...ama bızde gıttıkce seval cıftı gıbı onlara benzıyoz agzımızda hep onların lafı gulerken bıle omzumu sallaya sallaya gulmeye basladım ya...

evet kız evlat zor..ama benim kayınvalidemde der..her annenin bi kızı olmalı diyee..
ve dediklerine katılıyorum..insan anne baba olunca çekilmez oluyor..kendi yaptıklarını unutuyosunn.. sempatiksalakcinni

evet canım haklsıın kız evlat en azından bi bardak su veriyo hastalansan kıyamıyolar anneye babayaa
ben en çok ne düşünüyom biliyomusun kocişimle evlenirkenn bizimkilere çok çektirdimmm şimdi aynı şeyi iki kızdan bende yersem yandım valla annem ah ettiyse hele bideee:)

kızlaaaarrr.kocişim bana bu geldiğinde dedikinee... :kedi:
ayy neyse utandımmmm. :kedi: :kedi: :kedi:

eşimde öyle canım şimdiden , kız babası olmak zor ben kızımı kimselere vermem
benim yanımda kalsın diyo göbüşüme sarılıp sarılıp :) adamın psikolojisi değişti :)

canım evet kim çoğunluktaysa hakımıyeti ele geciriyo mesela bi dizi var dimi baba
karşı çıkıyo 3 kişi birden bastırınca hoop sönüyo kaydirigubbakcemile3 kızkardeşimle
ikiz değiliz ama aramızda 1 yaş 6 ay var yakın sayılır yani aramız :) ama
ben çok babacı oldugum için genedle babamla huylarımız örtüşüyodu onun için
annemleri bazen yalnız bırakıyodum babamı tutuyodum ben hayır o diziyi izlemicez
ceviz kabugunda bu akşam şu konuk var dimi baba o d aevet hey ya benım kızım yaa
falan oluyodu annemle kzıkardeşim sinir küpü tabii ehehehe kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
izleyesim olmasa bile gönlünü etmek adına numara cekıyodum yalnız kalmasın diye babişkoom benimm :)

kızlaaaarrr.kocişim bana bu geldiğinde dedikinee... :kedi:
ayy neyse utandımmmm. :kedi: :kedi: :kedi:

böylede yapılmazkı canımm merak ettik biz ama şimdii sen ne cadı bi topikte
oldugunu ara sıra gözardı ediyosun nitfeen yaniiii :)

günaydın canım evet gördük kesemizi inş. kalp atışlarınıda hayırlısıyla duyarız canım en kısa zamanda sizlerde yaşıcaksınız bunları gör bak şurda kaç kişi kaldı zaten bende 10 ay boyunca öyle düşündüm durdum ama bak hiç ummadığım bi ayda geldi meleğim bak sende sizde en kısa zamanda yaşıcaksınız bu duyguları çok az kaldı

çok sağol canım valla sorma hamile kalana kadar kalayım derdi kaldıktan sonra yok keseyi göreyim yok kalp atışlarını duyayım yok sağlığı yerindemi yani bence doğuma kadar bitmiyo düşünceler doğumdan sonrada yenileri başlıyo tabi hakkımızda hep hayırlısı olsun inş. :Saruboceq:

sağol canımmmm teşekkür ederim bende keseyi görmene sevindimm canımmm şimdi sıra kalp atışında onuda duyarsın bi iki haftaya

çok sağol canım inş. onuda sağlıklıca duyarız

ya kızlar siz bi alemsiniz yaaa yarım saattir yarılıyorum gülmekten yazdıklarınızı okudukce hele karasucum sen inan hiç yaşlanmazsın eşin çok şanslı kaydirigubbakcemile3

ne yaptın canım.ne çektirdin sizinkilere...anlatsanaaaa.. boshayallersmile

söyle kızzzzzzzzzzzzzzzzz klava:

aaaaaaaaaaaaaaaaaa elson ..cok ayıp ben burda rahıbe teressa gıbı olmusum benım yanımda neler konusuyonuz....((ne dedi)):dilcikar:

böylede yapılmazkı canımm merak ettik biz ama şimdii sen ne cadı bi topikte
oldugunu ara sıra gözardı ediyosun nitfeen yaniiii :)

ımmmm..şey dediii.... :kedi:
offf hayatım sen bu işi öğrenmişinn..süpersinn dedii... :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

kızlar ya erkegın de kızın da hayırlısını versın allah..ne erkek evlatları var aılesıne sahıp cıkan..vefalı....ya sımdı sız ole dıyınce ben garıplestım...ama gercekten de ole ya allah hayırlı evlat nasıp etsın..anne babasına saygılı vatana mıllete hayırlı karısını seven sahıp cıkan bı evlat olur umarım benımkı...en buyuk arzum...ya bırde ben ne hayal edıyom ..bole rutbelı bı asker olsa hava harpcı mesela...ay ne gurur duyarım oğlumla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…