Kız ben bunu akşam kocişe söyledim maçtan gelince, adam dumur oldu valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Geldi açtım kapıyı, öpmeye kalktı, istemiyorum dedim, ben sana küstüm dedim, noldu ki naptım dedi, kendimi emilip emilip bir kenara fırlatılmış çikilata tüpü gibi hissediyorum dedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Adam ne dese beğenirsiniz ohaoldumsmile
"Ben seni nezaman emdim beeeeeeeee...İzin vermiyon ki zaten(( " :roflol: :roflol: :roflol:
KIZLAR BENDE DÜN KOCİŞİME DİYORUMKİ İKİ TANE KIZ. YA SEN BİZİ DELİRTECEN YADA BİZ EVİN HAKİMİYETİNİ ELE GEÇİRİP SENi DELİRTECEZZZ
BİDE SEN NASIL VERECEN İKİ KIZI BİRDEN ADAM HEMEN KORKTU VALLAAA BAK DEDİ ORDA KOLTUK VARYA OTURSUNLAR ORDAAAA:)))))
dedimki ben arada kalmam birini severlerse beni araya koymasınlar diycem kendileri konuşsunlar senleee
biz kocişimle hemen hemen 12 senedir birlikteyizzz diyorumki bizimki büyük aşkkk anlatırım kzlarımaaa ama sonunada ekledim bizden izin almadan sevmesnler diyeeee vermiyo yoksa babanızzzzz
ay ne muhabbetler dönüyo şimdiden allahımmmmm
Senin oğlan da kuduruk olacak desene aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
:roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: niye izin vermiyon kız kocişineee.....Kız ben bunu akşam kocişe söyledim maçtan gelince, adam dumur oldu valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Geldi açtım kapıyı, öpmeye kalktı, istemiyorum dedim, ben sana küstüm dedim, noldu ki naptım dedi, kendimi emilip emilip bir kenara fırlatılmış çikilata tüpü gibi hissediyorum dedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Adam ne dese beğenirsiniz ohaoldumsmile
"Ben seni nezaman emdim beeeeeeeee...İzin vermiyon ki zaten(( " :roflol: :roflol: :roflol:
KIZLAR BENDE DÜN KOCİŞİME DİYORUMKİ İKİ TANE KIZ. YA SEN BİZİ DELİRTECEN YADA BİZ EVİN HAKİMİYETİNİ ELE GEÇİRİP SENi DELİRTECEZZZ
BİDE SEN NASIL VERECEN İKİ KIZI BİRDEN ADAM HEMEN KORKTU VALLAAA BAK DEDİ ORDA KOLTUK VARYA OTURSUNLAR ORDAAAA:)))))
dedimki ben arada kalmam birini severlerse beni araya koymasınlar diycem kendileri konuşsunlar senleee
biz kocişimle hemen hemen 12 senedir birlikteyizzz diyorumki bizimki büyük aşkkk anlatırım kzlarımaaa ama sonunada ekledim bizden izin almadan sevmesnler diyeeee vermiyo yoksa babanızzzzz
Allahım o günlerinizi de gösterir inşallah canım benim olumunekankayizsmile
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
Ben işin o kısmını hiç düşünmemiştim bilmiyorumkismile
Kızçemi kendi ellerimle Nuri Alçonun Tokat şubesine mi verdim ben şimdi ohaoldumsmile
Nayır Nolamaz :gitme:
valla ben şimdiden şunu anladım tatlım kendi yaptıklarını yapmalarını istemiyorsun sanırım ben kardeşimede aynı şeyi uygulamıştımmm
okuldan kaçardım ona kaçma derdim
kendim zır zır gezerdim sen nereye gidiyon derdimmm
allah yardımcımız olsunnn kız evlat zorrr ama güzelll en azından hayırlı oluyolarrr inşşş sağlıkla doğarlarrrr
inş seninde kzıın olurr ben sana kızı çok yakıştırıyorummm
evet kız evlat zor..ama benim kayınvalidemde der..her annenin bi kızı olmalı diyee..
ve dediklerine katılıyorum..insan anne baba olunca çekilmez oluyor..kendi yaptıklarını unutuyosunn.. sempatiksalakcinni
kııııııııııııııııııııııııııııııı!!!!!!!! pipiden girip çikolata tüplerinden çıkmısınız yıne...ya bu topıgın kızları bı kuduruk....aaaaa......bu arada turk malı yıne superdı...ama bızde gıttıkce seval cıftı gıbı onlara benzıyoz agzımızda hep onların lafı gulerken bıle omzumu sallaya sallaya gulmeye basladım ya...
kızlaaaarrr.kocişim bana bu geldiğinde dedikinee... :kedi:
ayy neyse utandımmmm. :kedi: :kedi: :kedi:
günaydın prensessss opuyorumnanaktan oh maşallah keseyi görmüşsünüz çok sevindim canım benim...inşallah kalp atışlarınıda bir dahaki kontrolde duyarsınız opuyorumnanaktan
of ya ne güzel duygular yaşıyorsunuz...bize acaba ne zaman sıra gelicek... boshayallersmile
amin canım inşallah sanada nasib olur o günleri görmek
oh maşallah sübhnallah sizde keseyi görmüşünüz he ne güzel inşallah kalp atışlarınıda
görürüsünüz canım yaa :) hep böyle bi koşturmacalı gecıyo zaten hadi kese hadi kalp
atışı hadi 2 li test derken zaman geciyo :)
sağol canımmmm teşekkür ederim bende keseyi görmene sevindimm canımmm şimdi sıra kalp atışında onuda duyarsın bi iki haftaya
evet canım haklsıın kız evlat en azından bi bardak su veriyo hastalansan kıyamıyolar anneye babayaa
ben en çok ne düşünüyom biliyomusun kocişimle evlenirkenn bizimkilere çok çektirdimmm şimdi aynı şeyi iki kızdan bende yersem yandım valla annem ah ettiyse hele bideee:)
evet canım haklsıın kız evlat en azından bi bardak su veriyo hastalansan kıyamıyolar anneye babayaa
ben en çok ne düşünüyom biliyomusun kocişimle evlenirkenn bizimkilere çok çektirdimmm şimdi aynı şeyi iki kızdan bende yersem yandım valla annem ah ettiyse hele bideee:)
söyle kızzzzzzzzzzzzzzzzzklava:
aaaaaaaaaaaaaaaaaa elson ..cok ayıp ben burda rahıbe teressa gıbı olmusum benım yanımda neler konusuyonuz....((ne dedi)):dilcikar:
böylede yapılmazkı canımm merak ettik biz ama şimdii sen ne cadı bi topikte
oldugunu ara sıra gözardı ediyosun nitfeen yaniiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?