ne yaptın canım.ne çektirdin sizinkilere...anlatsanaaaa.. boshayallersmile
ımmmm..şey dediii.... :kedi:
offf hayatım sen bu işi öğrenmişinn..offf süpersinn dedii... :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
offf hayatım sen bu işi öğrenmişinn..süpersinn dedii... :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
kızlar ya erkegın de kızın da hayırlısını versın allah..ne erkek evlatları var aılesıne sahıp cıkan..vefalı....ya sımdı sız ole dıyınce ben garıplestım...ama gercekten de ole ya allah hayırlı evlat nasıp etsın..anne babasına saygılı vatana mıllete hayırlı karısını seven sahıp cıkan bı evlat olur umarım benımkı...en buyuk arzum...ya bırde ben ne hayal edıyom ..bole rutbelı bı asker olsa hava harpcı mesela...ay ne gurur duyarım oğlumla..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........çok ayıp.....ohaoldumsmile
offf hayatım sen bu işi öğrenmişinn..süpersinn dedii... :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
günaydın canım evet gördük kesemizi inş. kalp atışlarınıda hayırlısıyla duyarız canım en kısa zamanda sizlerde yaşıcaksınız bunları gör bak şurda kaç kişi kaldı zaten bende 10 ay boyunca öyle düşündüm durdum ama bak hiç ummadığım bi ayda geldi meleğim bak sende sizde en kısa zamanda yaşıcaksınız bu duyguları çok az kaldı
çok sağol canım valla sorma hamile kalana kadar kalayım derdi kaldıktan sonra yok keseyi göreyim yok kalp atışlarını duyayım yok sağlığı yerindemi yani bence doğuma kadar bitmiyo düşünceler doğumdan sonrada yenileri başlıyo tabi hakkımızda hep hayırlısı olsun inş. :Saruboceq:
çok sağol canım inş. onuda sağlıklıca duyarız
ya kızlar siz bi alemsiniz yaaa yarım saattir yarılıyorum gülmekten yazdıklarınızı okudukce hele karasucum sen inan hiç yaşlanmazsın eşin çok şanslı kaydirigubbakcemile3
kızlar ya erkegın de kızın da hayırlısını versın allah..ne erkek evlatları var aılesıne sahıp cıkan..vefalı....ya sımdı sız ole dıyınce ben garıplestım...ama gercekten de ole ya allah hayırlı evlat nasıp etsın..anne babasına saygılı vatana mıllete hayırlı karısını seven sahıp cıkan bı evlat olur umarım benımkı...en buyuk arzum...ya bırde ben ne hayal edıyom ..bole rutbelı bı asker olsa hava harpcı mesela...ay ne gurur duyarım oğlumla..
waaaooouuww aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ama elif insanı acayip motive ediyo dimiii aklinialirimsmile
yaa ben eski günlerimizi özledim ühüüüüü :gitme:
evet hoşuma gitti öyle söylemesi..1 yılda yol katetmişim demekkiii...
kaydirigubbakcemile3 sabret gülümm az kaldı...bebişten sonra acısını çıkarırsınızzz.. aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
evet ben de unuttum o günlerımı...bende bir zamanlar böle seyler dedırtebılın bir insandım ...ama ıyıce soğudum...cunku kendımı hıç rahat hissedemıyom ole olunca da isin tadı olmuyo...tek taraflı zevk mereklısı değıldır esım ben mutsuz olunca o da zorlamıyo benı allahtan....ama acısını çıkarcam bi doğsun da dıyo...
Elson kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayse benımkı nacızane bır hayal tabıkıde kendı hangi meslekte mutlu olursa o olsun...serefli haysıyetlı olsun yeterkı,,,,
ne yaptın canım.ne çektirdin sizinkilere...anlatsanaaaa.. boshayallersmile
evet hoşuma gitti öyle söylemesi..1 yılda yol katetmişim demekkiii...
kaydirigubbakcemile3 sabret gülümm az kaldı...bebişten sonra acısını çıkarırsınızzz.. aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
valla dün diyorum azmak ne demekti nası bişeydi unuttum kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile hep böylemi kalıcam
kendimi eksik gibi hissediyorum diyorum gülüyo sen eskiden sadece kadındın
şimdi anne oluyosun şehvet ikinci planda hepsi gecicek normale dönücez diyo
ama o kadar zor geçiyo ki bi de bünye alışık değül sapuuğum napim yaniii aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hayır adamda ben rahatsız oluyorum diye elleşmiyo o elleşmeyincede hee dimi
ben artık çirkinim yaa ondan dimi diyorum adam bi afallıyo ne alakası var diyo
zavallım o da şaşırdı napacağını :) biz doğuruyozda onlarda az sıkıntı çekmiyo ama
trip çekmek dahada zor belkide :CüvCüv:
kızlar bu çin takvimi dedikleri ne kiii
ay evet yaaa.katılıyorum...çok dengesiz oluyoruz bazennn..odediklerini her hamile yaşıyor anladığım kadarıylaaa...birlikte olsan bi dert..olmasan ayrı derttt... yazık adamlaraaa... sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
kız ben çok yırtındım vereceksiniz diyeee yabancı oldukları için vermedilerrrr bende hep karşı geldimmm yazsam roman olur valla ama kocişim hiç bırakmadı sağolsun peşimiiii
canım ben şuna inanıyorummm bi çocuğu yetiştiren kendi anası babsıdırrr
ben şu yüzden dedimmm biz karadenizliyiz ve bizde erkek evlat hep önemlidir bende buna hep karşı çıkmışımdır o yüzden hep kız istedimmm ilk çocuğum kız olsun bi karadenizli gibi yetiştirmiycem dedimmm
eşimin tarafıda tam bi kızcıdır kız çocuklarına daha bi düşkünlerrr bende onların o huylarını çok seviyorummm karadenizde kızları adam yerine koymuyolar ama bi hastalansalar kızlarının eline düşüyolarrr o yüzden şey ettimmmdiii hayatımm
sen inşşş çok güzelll bi erkek evlat yetiştirirsinnn vicdanlııı vefalıııı
ayyyyy bizdede haftada bir anca oluyooo ya eskiden neydik şimdi ne olduk valla şaşırıyorum kendimmeeeee
kızlar bu çin takvimi dedikleri ne kiii
kız ben çok yırtındım vereceksiniz diyeee yabancı oldukları için vermedilerrrr bende hep karşı geldimmm yazsam roman olur valla ama kocişim hiç bırakmadı sağolsun peşimiiii
canım ben şuna inanıyorummm bi çocuğu yetiştiren kendi anası babsıdırrr
ben şu yüzden dedimmm biz karadenizliyiz ve bizde erkek evlat hep önemlidir bende buna hep karşı çıkmışımdır o yüzden hep kız istedimmm ilk çocuğum kız olsun bi karadenizli gibi yetiştirmiycem dedimmm
eşimin tarafıda tam bi kızcıdır kız çocuklarına daha bi düşkünlerrr bende onların o huylarını çok seviyorummm karadenizde kızları adam yerine koymuyolar ama bi hastalansalar kızlarının eline düşüyolarrr o yüzden şey ettimmmdiii hayatımm
sen inşşş çok güzelll bi erkek evlat yetiştirirsinnn vicdanlııı vefalıııı
ayyyyy bizdede haftada bir anca oluyooo ya eskiden neydik şimdi ne olduk valla şaşırıyorum kendimmeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?