Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet canım .sanaa katıılıyorum..allah hayırlı evlat versinnn..benim eşim ailesine çok düşkün mesela..bi hastalansalar deli divane olur..bende öyleyim hem eşimin ailesine hem kendi aileme...allah hayırlı evlat versinnn...

ımmmm..şey dediii.... :kedi:
offf hayatım sen bu işi öğrenmişinn..süpersinn dedii... :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

waaaooouuww aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

ama elif insanı acayip motive ediyo dimiii aklinialirimsmile

yaa ben eski günlerimizi özledim ühüüüüü :gitme:

evet canım ömür boyu sürecek bi sorumluluk :)

inşallah canım mutlu ve kendisiyle barışık bi insan olur :) gerisi teferruat :)

waaaooouuww aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

ama elif insanı acayip motive ediyo dimiii aklinialirimsmile

yaa ben eski günlerimizi özledim ühüüüüü :gitme:

evet hoşuma gitti öyle söylemesi..1 yılda yol katetmişim demekkiii...
kaydirigubbakcemile3 sabret gülümm az kaldı...bebişten sonra acısını çıkarırsınızzz.. aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

evet ben de unuttum o günlerımı...bende bir zamanlar böle seyler dedırtebılın bir insandım ...ama ıyıce soğudum...cunku kendımı hıç rahat hissedemıyom ole olunca da isin tadı olmuyo...tek taraflı zevk mereklısı değıldır esım ben mutsuz olunca o da zorlamıyo benı allahtan....ama acısını çıkarcam bi doğsun da dıyo...

ayse benımkı nacızane bır hayal tabıkıde kendı hangi meslekte mutlu olursa o olsun...serefli haysıyetlı olsun yeterkı,,,,

valla dün diyorum azmak ne demekti nası bişeydi unuttum kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile hep böylemi kalıcam
kendimi eksik gibi hissediyorum diyorum gülüyo sen eskiden sadece kadındın
şimdi anne oluyosun şehvet ikinci planda hepsi gecicek normale dönücez diyo
ama o kadar zor geçiyo ki bi de bünye alışık değül sapuuğum napim yaniii aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hayır adamda ben rahatsız oluyorum diye elleşmiyo o elleşmeyincede hee dimi
ben artık çirkinim yaa ondan dimi diyorum adam bi afallıyo ne alakası var diyo
zavallım o da şaşırdı napacağını :) biz doğuruyozda onlarda az sıkıntı çekmiyo ama
trip çekmek dahada zor belkide :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3
Elson kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne var..ne gülüyosunnn..o karnındakini leylekler koymadı heralde oraya... :dilcikar: :dilcikar:

ne yaptın canım.ne çektirdin sizinkilere...anlatsanaaaa.. boshayallersmile

kız ben çok yırtındım vereceksiniz diyeee yabancı oldukları için vermedilerrrr bende hep karşı geldimmm yazsam roman olur valla ama kocişim hiç bırakmadı sağolsun peşimiiii

canım ben şuna inanıyorummm bi çocuğu yetiştiren kendi anası babsıdırrr
ben şu yüzden dedimmm biz karadenizliyiz ve bizde erkek evlat hep önemlidir bende buna hep karşı çıkmışımdır o yüzden hep kız istedimmm ilk çocuğum kız olsun bi karadenizli gibi yetiştirmiycem dedimmm
eşimin tarafıda tam bi kızcıdır kız çocuklarına daha bi düşkünlerrr bende onların o huylarını çok seviyorummm karadenizde kızları adam yerine koymuyolar ama bi hastalansalar kızlarının eline düşüyolarrr o yüzden şey ettimmmdiii hayatımm
sen inşşş çok güzelll bi erkek evlat yetiştirirsinnn vicdanlııı vefalıııı

ayyyyy bizdede haftada bir anca oluyooo ya eskiden neydik şimdi ne olduk valla şaşırıyorum kendimmeeeee

ay evet yaaa.katılıyorum...çok dengesiz oluyoruz bazennn..odediklerini her hamile yaşıyor anladığım kadarıylaaa...birlikte olsan bi dert..olmasan ayrı derttt... yazık adamlaraaa... sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kızlar bu çin takvimi dedikleri ne kiii

cinsiyet tahmın takvımı benımkı tutmustu :)

evet yaa gercekten dengesiz kelimesi tam hatun kişilere göre bencede ama her zmana
değil hem biz napalım hormonların sucu hep hıh :umursamaz:

eşim diyoki haftasonu canım bacaklarda kalınlaşmış he maşallah gitmiş o incecik
bilekler fln dedim bu bacaklar güçlü olmasa nası doğurcam ben o çocugu laf yaniii lmaz:

canım bende karadenizliym..dediklerine harfiyen katılıyorummm..bizim orda hamileye cinsiyeti sorarlarr..kızsa eğer::'''heee,,olsun olsunn.. !!!'''' derler..ama bişey oldumuda kızdan medet umarlar..kızlara toprak vermezler falan filann..sinir oluyorumm..

ya ınanırmısın bızım ege mı ole bılmıyorum ama ole ılle erkek olsun kavramına cevremde hıc rastlamadım bende..benım tarafım sırf kız...esımın tarafı sırf erkek...ama hatta kaynanam kız olsaydı havalara ucardı emınım...ama erkek oldu...bızımkıler dusun erkek evlat pek gormemısler ona ragmen benı bole yerlere goklere sıgdırma olayı hıc olmadı...babam hep hayırlısı olsun dedı...ama gel gor kı tokatta durum aynı senın dedıgın gıbı..burası da karadenız ya...bana hep dıyolarkı kac kardessın ıkı kardesız ablam var...oğlan yok mu he miiiiii....dıyolar sasırıyolar kızı evlattan saymıyolar...benım sımdı oğlan dogurcamı duydular nasıl hasetlı bakıslara maruz kalıyorum koyde gelınlerın arasında anlatamam...aslında cok yanlış..emınım kız olsaydı olsun bosver derlerdı...ne kadar sacma ...allah ne verırse kabulumuz sonucta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…