Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

iyi demişin kız aferinnn...
bacakların kalınlaşması falan değil de ay ben göbek konusunda takıntılıyımm.. bilmiyorumkismile çok iğrenç duruyoo..inşallah sarkmaz... :umursamaz:

iyi demişin kız aferinnn...
bacakların kalınlaşması falan değil de ay ben göbek konusunda takıntılıyımm.. bilmiyorumkismile çok iğrenç duruyoo..inşallah sarkmaz... :umursamaz:

ya bosver sarkcak ama sporla toparlarsın ...benım de bacaklarım kalınlastı..leylek bılegı gıbı bıleklerım vardı bır zamanlar...ya ben de de gobek korkusu var o nedenle bol su ıcıyom bolca nemlendırıyom...ama sarkması allahın emrı..toparlaması da sana kalmıs...

bende kız olduğunu kızlarım olduğunu söylüyorum banada aynı dedikleri laf buuu (olsun )
bi sinirlendimkiii ya benim daha ilk doğumum olcak sanki on tane kız doğurmuşumda on birinciside kızzzz gibi laf yaniii ne kötü bi zihniyettt işte bu yüzden hep içimde uhdedir ben onalr gibi olmıycam inş.

aman yok ..laf olsun diye konuşuyorumm.Rabbim eksikliğini göstermsein yeterki..

inş canım benimmm... kaydirigubbakcemile5

onu 9-10 hafta sonra öğrenırsın sabret bakalımalkisalkisalkis

ama benımkı tutmustu...

benim için hiç farketmez erkek veya kız ama insan merak ediyo yine de...
geçenlerde rüyamda erkek çocuk görmüştüm bugün de kızım oluyordu...ayy ama çok güzeldiii sarışınn tombul bir bebek, nasıl seviyordum kızımı annesinin gülü, annesinin bir tanesi diye....öpüp kokluyordum boshayallersmile boshayallersmile

aynen canım ben eşimlede başından beri konuşuyorum sen kızımız olursa tam bi kız babsı olcan diyorum herşeyi konuşcan onunla sevgini belli edicen benim hep içimdedir buuuu kızlara yapılan haksızlıkkk ben yapmıycam inş... prenseslerimeeeee

ımmmm..şey dediii.... :kedi:
offf hayatım sen bu işi öğrenmişinn..süpersinn dedii... :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

:roflol: :roflol: :roflol:
yokluğunda bol bol alıştırma yapma fırsatım oluyo deseydin :roflol: :roflol: :roflol:
adamcağız bi dumur olsaydı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yokluğunda bol bol alıştırma yapma fırsatım oluyo deseydin :roflol: :roflol: :roflol:
adamcağız bi dumur olsaydı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

anam ne diyosunnnn.... :1shok: :1shok: :1shok:
canıma susamadımmm.. eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

yaa ben gripmi oluyom neeeee
gözlerim akıyoooo burnum durmuyoooo sesim gitttiiii
bide hamişler bende dün gaz sancısııı vardı öyle böyle değil yaaa nasıl geçecek böyle sancılarrr kayısı suyu içip durdum ama pek fayda etmediii

abbaoooooooovvvvvvvvvvvvvvvv.....................ne deyipdurunnnnnnnn.......ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…