evet yaa gercekten dengesiz kelimesi tam hatun kişilere göre bencede ama her zmana
değil hem biz napalım hormonların sucu hep hıh :umursamaz:
eşim diyoki haftasonu canım bacaklarda kalınlaşmış he maşallah gitmiş o incecik
bilekler fln dedim bu bacaklar güçlü olmasa nası doğurcam ben o çocugu laf yaniiilmaz:
cinsiyet tahmın takvımı benımkı tutmustu :) :
http://www.isimler.web.tr/cin+kameri+takvimi.html canım burdan bak..
iyi demişin kız aferinnn...
bacakların kalınlaşması falan değil de ay ben göbek konusunda takıntılıyımm.. bilmiyorumkismile çok iğrenç duruyoo..inşallah sarkmaz... :umursamaz:
ayyy bana da kız diyo, ne kadar doğru acabaaa
canım bende karadenizliym..dediklerine harfiyen katılıyorummm..bizim orda hamileye cinsiyeti sorarlarr..kızsa eğer::'''heee,,olsun olsunn.. !!!'''' derler..ama bişey oldumuda kızdan medet umarlar..kızlara toprak vermezler falan filann..sinir oluyorumm..
ya bosver sarkcak ama sporla toparlarsın ...benım de bacaklarım kalınlastı..leylek bılegı gıbı bıleklerım vardı bır zamanlar...ya ben de de gobek korkusu var o nedenle bol su ıcıyom bolca nemlendırıyom...ama sarkması allahın emrı..toparlaması da sana kalmıs...
bende kız olduğunu kızlarım olduğunu söylüyorum banada aynı dedikleri laf buuu (olsun )
bi sinirlendimkiii ya benim daha ilk doğumum olcak sanki on tane kız doğurmuşumda on birinciside kızzzz gibi laf yaniii ne kötü bi zihniyettt işte bu yüzden hep içimde uhdedir ben onalr gibi olmıycam inş.
onu 9-10 hafta sonra öğrenırsın sabret bakalımalkisalkisalkis
ama benımkı tutmustu...
ya ınanırmısın bızım ege mı ole bılmıyorum ama ole ılle erkek olsun kavramına cevremde hıc rastlamadım bende..benım tarafım sırf kız...esımın tarafı sırf erkek...ama hatta kaynanam kız olsaydı havalara ucardı emınım...ama erkek oldu...bızımkıler dusun erkek evlat pek gormemısler ona ragmen benı bole yerlere goklere sıgdırma olayı hıc olmadı...babam hep hayırlısı olsun dedı...ama gel gor kı tokatta durum aynı senın dedıgın gıbı..burası da karadenız ya...bana hep dıyolarkı kac kardessın ıkı kardesız ablam var...oğlan yok mu he miiiiii....dıyolar sasırıyolar kızı evlattan saymıyolar...benım sımdı oğlan dogurcamı duydular nasıl hasetlı bakıslara maruz kalıyorum koyde gelınlerın arasında anlatamam...aslında cok yanlış..emınım kız olsaydı olsun bosver derlerdı...ne kadar sacma ...allah ne verırse kabulumuz sonucta...
ımmmm..şey dediii.... :kedi:
offf hayatım sen bu işi öğrenmişinn..süpersinn dedii... :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
kızlar yenı avatarım nasıl...angelınanın kucagında nuri alço bebek....:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
yokluğunda bol bol alıştırma yapma fırsatım oluyo deseydin :roflol: :roflol: :roflol:
adamcağız bi dumur olsaydı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
yokluğunda bol bol alıştırma yapma fırsatım oluyo deseydin :roflol: :roflol: :roflol:
adamcağız bi dumur olsaydı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
deryainci test yaptın mı canım?_
abbaoooooooovvvvvvvvvvvvvvvv.....................ne deyipdurunnnnnnnn.......ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?