Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

BEN SANA NE DEDİM BUKADAR BULANTIYA EN AZINDAN 1İ KIZDIR DEDİM:)))))
MEĞER İKİSİDE KIZMIŞ SÜPERRR SAĞLIKLA GELSİNLER İNŞALLAHHolumunekankayizsmile

Kızlar size bişey anlatiyim de gülün azıcık aklıma geldi şimdi kaydirigubbakcemile3
Benim kociş televizyon falan izlerken bana arkadan sarılıp, elini de ön tarafta biyerlerde gezdirmeye bayılır, ya yukardaki yumoşlara çıkar içerden, ya da aşağı iner, ben de çok huylandığım için izin vermem genelde tamam mı yerimseniben
Pazar akşamı alışverişten döndük, dedim ya kociş bisürü şeyler aldı falan, televizyon izliyoz, elleri gene kıpraşmaya başladı, dur dokunma dedim, tam patlatacam tokadı:
"Duuuuuuuuuuuuuuuuuuur lmaz:" dedi, ben sana birsürü cici aldım, bu akşam geçiş serbest dedi ohaoldumsmile
Hiçbişey diyemedim, her istediğini yaptı üzerimde :kedi: :kedi: :kedi:

Arkdslar merabalarrr....bende yenı hamişlerdenım su an 6+1 ...hiç bulantım olmadı...b u normaldmıdır...normalde mıdesı cok hassa sbı ınsanım salıncağa bıle bınemem ....şaşırtıcı geldı bana

Canım biz 2 kız bi oğlanız teyzemın birnin 4 tane diğerinin de 4 tane kızı var
diğer iki teyzemın 2 şer tane oğlu var biz de karadenizliyiz ama bizde kız erkek
ayrılmaz hiç köylerde ayırırlar ama ben hem anne tarafımda hem baba taraımfa
kız erkek ayrımı görmedım hatta herkes çok sevındı kız olcagına :)
bitek o densizliği yapan patronun anneıs dış kapının dış mandalı ofise geldi cinsiyeti bellımı he diye sordu evet
kzı deidm bende...hıı iyi olsun olsun kızda iyidir canım hem gene doğurusun napalım
fln dedi şaştım kaldım bende şok oldum densiz nolucak kızı erkeği var sankı
lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: hayırlı oslun yeter ki hiç farketmez hiçç :)

Selamlar bu arada arkadaŞlar Öperİm cÜmleten :))

aleykumselam aplacım hoşgeldın benım kızımın resımlerını gordunmu sen he
gözün gönlün açılsun yaauuu http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=15948 zemuszemus zemuszemus zemuszemus

merhaba hoşgeldin hayırlı olsun canım :) tabi ki herkesde bulantı olcak diye bişey yok
ona bakarsan bende hayatımda istifra etmiş bi insan değildim ama
ilk aylarımda hep istifra ettim hormonların artısına bünyenın göstrediği bi tepki bu yapcak bişi yok :)

:roflol::roflol::roflol:

ay aynı benımkı ne var oralarda demi...tv izlerken hiç konsantre olamıyom...hele de uyuyakalmıssam ve de o eller yuzunden uyandıysam ne bağırdığımı hatırlarım...azcık agresıf olurum uykuluyken...bi keresınde tam dalmısım esımın ellerı de bana dalmıs....bir tokat atmısım uyku sersemı ama sonra ayılınca baya bi özur dilemıstım:sinifsinif:

Hoşgeldin Berenişkom opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hoşbuldum canım. gene müstehcen konulara girmişsin :roflol:

hayırlısı olsun herkeste olacak diye bişi yok zaten. ama henüz erken bence. benim 6. hafta doldu başladı 8.hafta bitti dahada arttı benneyaptımki seninde ileriki haftadan sonra da başlayabilir :1hug:

Ay evet yaa, bazen ben de fena kaptırıyorum, çok canını acıtıyorum, sonra da özür özür üstüne bilmiyorumkismile

bende nefret ederim bu tip şeylerden bildiği içinde yapmaz zaten.
aman neyse ya üfff kızlar ya başka bişi paylaşsak ya bayanssulusmile
mesela ishal olanınız oldumu 2 gündür hastayım ben mafoldumben

bende 2 gündür selam veriyorum bişeyler yazıyorum sana ama tınn :umursamaz:

aşk olsun çok darıldım :umursamaz:

geçmiş oslun bu arada

gecmıs olsun hamılesın cesme suyu ıcmıyorsun degıl mı...bak onemlı bu...damacana ıc...hamılelıkte cesme suyu ıcındekı bazı maddeler zararlı olabaılır..hatta ya mıkropluysa...muz ye bol bol...

BEN TESTı YAPTIMMMM
malesef şu an için negatif....
ama hala umudum var hasta olmadım
perşembe günü sabahta bir tane yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…