aynen canım ben eşimlede başından beri konuşuyorum sen kızımız olursa tam bi kız babsı olcan diyorum herşeyi konuşcan onunla sevgini belli edicen benim hep içimdedir buuuu kızlara yapılan haksızlıkkk ben yapmıycam inş... prenseslerimeeeee
BEN SANA NE DEDİM BUKADAR BULANTIYA EN AZINDAN 1İ KIZDIR DEDİM:)))))
MEĞER İKİSİDE KIZMIŞ SÜPERRR SAĞLIKLA GELSİNLER İNŞALLAHHolumunekankayizsmile
Selamlar bu arada arkadaŞlar Öperİm cÜmleten :))
:roflol: :roflol: :roflol:
bende kız olduğunu kızlarım olduğunu söylüyorum banada aynı dedikleri laf buuu (olsun )
bi sinirlendimkiii ya benim daha ilk doğumum olcak sanki on tane kız doğurmuşumda on birinciside kızzzz gibi laf yaniii ne kötü bi zihniyettt işte bu yüzden hep içimde uhdedir ben onalr gibi olmıycam inş.
Selamlar bu arada arkadaŞlar Öperİm cÜmleten :))
Arkdslar merabalarrr....bende yenı hamişlerdenım su an 6+1 ...hiç bulantım olmadı...b u normaldmıdır...normalde mıdesı cok hassa sbı ınsanım salıncağa bıle bınemem ....şaşırtıcı geldı bana
Kızlar size bişey anlatiyim de gülün azıcık aklıma geldi şimdi kaydirigubbakcemile3
Benim kociş televizyon falan izlerken bana arkadan sarılıp, elini de ön tarafta biyerlerde gezdirmeye bayılır, ya yukardaki yumoşlara çıkar içerden, ya da aşağı iner, ben de çok huylandığım için izin vermem genelde tamam mı yerimseniben
Pazar akşamı alışverişten döndük, dedim ya kociş bisürü şeyler aldı falan, televizyon izliyoz, elleri gene kıpraşmaya başladı, dur dokunma dedim, tam patlatacam tokadı:
"Duuuuuuuuuuuuuuuuuuurlmaz:" dedi, ben sana birsürü cici aldım, bu akşam geçiş serbest dedi ohaoldumsmile
Hiçbişey diyemedim, her istediğini yaptı üzerimde :kedi: :kedi: :kedi:
teşekkür ederim canımmm hadi darısı başına inş..
valla ne yalan söyliyim kalbimdeki olduuuuu
Kızlar size bişey anlatiyim de gülün azıcık aklıma geldi şimdi kaydirigubbakcemile3
Benim kociş televizyon falan izlerken bana arkadan sarılıp, elini de ön tarafta biyerlerde gezdirmeye bayılır, ya yukardaki yumoşlara çıkar içerden, ya da aşağı iner, ben de çok huylandığım için izin vermem genelde tamam mı yerimseniben
Pazar akşamı alışverişten döndük, dedim ya kociş bisürü şeyler aldı falan, televizyon izliyoz, elleri gene kıpraşmaya başladı, dur dokunma dedim, tam patlatacam tokadı:
"Duuuuuuuuuuuuuuuuuuurlmaz:" dedi, ben sana birsürü cici aldım, bu akşam geçiş serbest dedi ohaoldumsmile
Hiçbişey diyemedim, her istediğini yaptı üzerimde :kedi: :kedi: :kedi:
Hoşgeldin Berenişkom opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Arkdslar merabalarrr....bende yenı hamişlerdenım su an 6+1 ...hiç bulantım olmadı...b u normaldmıdır...normalde mıdesı cok hassa sbı ınsanım salıncağa bıle bınemem ....şaşırtıcı geldı bana
hoşbuldum canım. gene müstehcen konulara girmişsin :roflol:
ay aynı benımkı ne var oralarda demi...tv izlerken hiç konsantre olamıyom...hele de uyuyakalmıssam ve de o eller yuzunden uyandıysam ne bağırdığımı hatırlarım...azcık agresıf olurum uykuluyken...bi keresınde tam dalmısım esımın ellerı de bana dalmıs....bir tokat atmısım uyku sersemı ama sonra ayılınca baya bi özur dilemıstım:sinifsinif:
Ay evet yaa, bazen ben de fena kaptırıyorum, çok canını acıtıyorum, sonra da özür özür üstüne bilmiyorumkismile
bende nefret ederim bu tip şeylerden bildiği içinde yapmaz zaten.
aman neyse ya üfff kızlar ya başka bişi paylaşsak ya bayanssulusmile
mesela ishal olanınız oldumu 2 gündür hastayım ben mafoldumben
bende nefret ederim bu tip şeylerden bildiği içinde yapmaz zaten.
aman neyse ya üfff kızlar ya başka bişi paylaşsak ya bayanssulusmile
mesela ishal olanınız oldumu 2 gündür hastayım ben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?