BEN TESTİ YAPTIMMMM
malesef şu an için negatif....
ama hala umudum var hasta olmadım
perşembe günü sabahta bir tane yapacağım
BEN TESTİ YAPTIMMMM
malesef şu an için negatif....
ama hala umudum var hasta olmadım
perşembe günü sabahta bir tane yapacağım
yap canım ama sabah ıdrarıyla yap bakalım testı atma bı saate gene bak
HAYIRLISI CANIM.. :1hug:
evet aslında sabahtan yapmam gerekirdi ama dayanamadım....
bu arada testin üstünde 5 dk. sonrası geçersizdir yazıyor 1 saat sonra olumlu olsada geçerlimi olur eyvahedigeldismile
amin canım amin herşeyin hayırlısı hepimiz için
aman ole dıyoda bırcogu ole belıryo aslında gecersız de ya cıkarsa..umıt etmıs olsursıun ıste...ben ne bıleyım hep meraktan saklardım...ya sen benım dedıklerıme takılma pek mantıklı olmayabılır ama ben atmazdım ıste....
bende 2 gündür selam veriyorum bişeyler yazıyorum sana ama tınn :umursamaz:
aşk olsun çok darıldım :umursamaz:
geçmiş oslun bu arada
gecmıs olsun hamılesın cesme suyu ıcmıyorsun degıl mı...bak onemlı bu...damacana ıc...hamılelıkte cesme suyu ıcındekı bazı maddeler zararlı olabaılır..hatta ya mıkropluysa...muz ye bol bol...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlar size bişey anlatiyim de gülün azıcık aklıma geldi şimdi kaydirigubbakcemile3
Benim kociş televizyon falan izlerken bana arkadan sarılıp, elini de ön tarafta biyerlerde gezdirmeye bayılır, ya yukardaki yumoşlara çıkar içerden, ya da aşağı iner, ben de çok huylandığım için izin vermem genelde tamam mı yerimseniben
Pazar akşamı alışverişten döndük, dedim ya kociş bisürü şeyler aldı falan, televizyon izliyoz, elleri gene kıpraşmaya başladı, dur dokunma dedim, tam patlatacam tokadı:
"Duuuuuuuuuuuuuuuuuuurlmaz:" dedi, ben sana birsürü cici aldım, bu akşam geçiş serbest dedi ohaoldumsmile
Hiçbişey diyemedim, her istediğini yaptı üzerimde :kedi: :kedi: :kedi:
ay aynı benımkı ne var oralarda demi...tv izlerken hiç konsantre olamıyom...hele de uyuyakalmıssam ve de o eller yuzunden uyandıysam ne bağırdığımı hatırlarım...azcık agresıf olurum uykuluyken...bi keresınde tam dalmısım esımın ellerı de bana dalmıs....bir tokat atmısım uyku sersemı ama sonra ayılınca baya bi özur dilemıstım:sinifsinif:
ipekten haber var mı kızlar?
İPEK DOĞUM YAPMIŞTIR HERHALDE DİMİ..
NE ZAMANDI ONUN DOĞUMU BİLEN VARMI Kİ :sm_confused:
dün doğum yapacaktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?