Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya ben bu topiğin 11.sayfasından berı burdaymısım ..bı eskılere bakayım dedım...duygulandım..baya eskımısım be...

BEN TESTİ YAPTIMMMM
malesef şu an için negatif....
ama hala umudum var hasta olmadım
perşembe günü sabahta bir tane yapacağım

hayırlısı olsun canım :) tekrar denersin gelmedık adetten ümit kesilmez :)

Senaycımm kzların olcakmıss.. Hayırlısıyla kollarına al bİtanemm.

aydemetcım gecmıs olsun canım amniyosentez yaptırcakmışsın öyle okudum geçmişte
ondan önce bi ayrıntılı usg istesene hala gerek varsa yapsınlar ya amniyosentezde riskli
canım ya bilmiyorumkismile

van minıııt yaızyorum yaa çok kızmıştım hee bi daa da davosa gelmeyecektim ama
vazcaydım geliyim bari opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ipekten haber var mı kızlar?

dün doğurmuştur o şimdi kızıyla el ele kol kola kucak kucağaadır ahhh boshayallersmile

İPEK DOĞUM YAPMIŞTIR HERHALDE DİMİ..
NE ZAMANDI ONUN DOĞUMU BİLEN VARMI Kİ :sm_confused:

sezeryandı ve pazartesi günü olacagı 1 hafta evvelden belliydi hatta ipek topike gelip
söylemişti boshayallersmile

ben geldim
deryacım biraz daha bekle canım olmazsan yine yaparsın sen bildiğim kadarıyla düzenli adet görüyosun eğer hamile değilsen bile adet gecikmesini kötüye vurma sakın gebelik yakın olabilir :CüvCüv:

ya ben bu topiğin 11.sayfasından berı burdaymısım ..bı eskılere bakayım dedım...duygulandım..baya eskımısım be...

ya bende geçen kendimi bulmasya çalıştım..nezaman girmişim..nasıl bulmuşum bu topiği falan diye..bulamadım bir türlü... bilmiyorumkismile

Allah ıpekcıĞıme yardım etsın doĞmuŞtur bıle kızı nasıpse...

Tınkercım ben kaÇıncı sayfadaymıŞım kı dur gerıye dÖnÜp bakmam lazım

ayŞee :)))))

ben oyladım

3 güzel 6 güzel 11 güzel :)

ama 6 numaradakı gelin makyajı olmak için biraz sönük
3 numaradakıde özensiz bayağı gibi
11 i seçiyorum

ay bende 11. sayfada başlamışım yani 11 aralıkta adetimde 2 gün geçmiş yazık bana ne kadar çokta ümitlenmişim ne bilirdim 4 ay sonra geleceğini kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama bende çok duygulandım okurken yaaa aramızdan ayrılanda ne kadar çok olmuş senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…