Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Hadi kızlar siz de beni oylayın bayanssulusmile :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:

Evet yaa, çok kaçan oldu, Hamiş kalıp unutan da oldu klava:

ayşem ayşemm sanki yabancı biyere misafirliğe gitmiş gibi hissetimm kendimi..ve senide orda görünce çook sevindim..tanıdık birini görmek ne iyimiş... kaydirigubbakcemile3

ayşem ayşemm sanki yabancı biyere misafirliğe gitmiş gibi hissetimm kendimi..ve senide orda görünce çook sevindim..tanıdık birini görmek ne iyimiş... kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay o nedir öyleee..bende oylama oylama denilince baya ididalı şeyler sandım..11e attım bende ama oda çok ahım şahım değil..kötünün iyisii... boshayallersmile
bu arada senin makyaja ihtiyacın yokmuş yavru,,,sen kendin güzelsin zatii... bayanssulusmile

Ben sadece 8 ve 11'i beğendim, oyumu da 8'e verdim cicim yerimseniben

Benim makyajım hepsinden daha güseldi valla bayanssulusmile

ay 8 de güzelmiş gözden kaçırmısım bilmiyorumkismile

benım makyajımıda cok gusl yapmışlardı yaa ela gözlerim yemyeşil gözüküyodu
naaptılarsa....eyteliner bana çok yakışıyo ama bide sürmeyi becerebilsem
elime yüzüme bulaştırıyorum benim sadık yaarim göz kalemlerimdir.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Allah İpekcİĞİme yardım etsİn doĞmuŞtur bİle kızı nasİpse...

Tİnkercım ben kaÇıncı sayfadaymıŞım kİ dur gerİye dÖnÜp bakmam lazım

ayŞee :)))))

efeem :)
ekmek teknesinde bi adam vardı irtibatı koparmayalım diyodu o geldi aklıma nedense kaydirigubbakcemile3

seni oylamaya gerek var mı şekerim aşk olsun yani opuyorumnanaktan zemuszemus

Kızlar 11 e oy verdım ,...herkeste ona vermis çoğunluk bazıları çok komıktı ya...

ayy evet ya hele o göz kapakalrını gökkusagına ebnzetmeye calışan çok komik olmustu bence kaydirigubbakcemile3

ahh yafrrumm gel kollarıma kaydirigubbakcemile3 bizim topiiimiz sıcacık kız
serinmiş orası omuzlarım üşüdü kaydirigubbakcemile3

Ay benım gelın makyajımda daha guzeldı..bana topıtoŞun bırı yapmıstı ama supperr adam...bronzdum zaten yanmıstım...bır de bronz aĞırlıklı makyaj yapmıstı...tam yaz gelınıydım...ayyy ne gÜzeldı kır duĞunu yapmıstık....

Kızlaaar bız de koyalım gelın hallerımızı gelın gÖrsunler ayyyyyyyyyy

evet gokkusaklı komıktı bayagııı..

bayanssulusmile bayanssulusmile nasıl kendi kendime iltifat aranıyorum görüyosun dimi kaydirigubbakcemile3 kocişe de çok yapıyorum bunu ben :roflol:

Ay benim gözlerim de açık renk giydiğim zaman yeşil oluyo, düğünde de öyleydi, bayılıyorum o haline bayanssulusmile
Eyeliner ben de hiç beceremiyom yaa bilmiyorumkismile

Kızlaaar bız de koyalım gelın hallerımızı gelin görsunler ayyyyyyyyyy

evet gokkusaklı komıktı bayagııı..

Evet yaa, çok kaçan oldu, Hamiş kalıp unutan da oldu klava:

evet çok kızıyorum ben onlara varmı öyle hamile kalıp kaçmak o dönemde yaşadığın sıkıntıları anlattınız kim dinledi sizi şimdi bizi her gelişmenizden mahrum ediyosunuz küstük size :umursamaz:

bende oyumu kullandım 4 numaranın gözlerini beğendim ama malesef gerisi yok 6 numaranında yüzü hoş ama makyajı hiç gelin makyajı gibi değil benim makyajım süperdi takma kirpik bile takmışlardı bana 11 numaraya verdim oyumu oda birine vermek için sırf çünkü en çok o geline benziyodu kafamçokkarıştı

Aaaaaaah ah,......nasıl da ıncecık bır gelındım oldum bır kÜtÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜk

ahh yafrrumm gel kollarıma kaydirigubbakcemile3 bizim topiiimiz sıcacık kız
serinmiş orası omuzlarım üşüdü kaydirigubbakcemile3
al beni kollarına ...sana anaaa diyecummmm...anam benimm... kaydirigubbakcemile3
foto varsa koyda bakalım canımm.. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…