ay bende 11. sayfada başlamışım yani 11 aralıkta adetimde 2 gün geçmiş yazık bana ne kadar çokta ümitlenmişim ne bilirdim 4 ay sonra geleceğini kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama bende çok duygulandım okurken yaaa aramızdan ayrılanda ne kadar çok olmuş senağlama
ayşem ayşemm sanki yabancı biyere misafirliğe gitmiş gibi hissetimm kendimi..ve senide orda görünce çook sevindim..tanıdık birini görmek ne iyimiş... kaydirigubbakcemile3
Hadi kızlar siz de beni oylayın bayanssulusmile :roflol: :roflol: :roflol:
Ben sadece 8 ve 11'i beğendim, oyumu da 8'e verdim cicim yerimseniben
Benim makyajım hepsinden daha güseldi valla bayanssulusmile
Allah İpekcİĞİme yardım etsİn doĞmuŞtur bİle kızı nasİpse...
Tİnkercım ben kaÇıncı sayfadaymıŞım kİ dur gerİye dÖnÜp bakmam lazım
ayŞee :)))))
Hadi kızlar siz de beni oylayın bayanssulusmile :roflol: :roflol: :roflol:
Evet yaa, çok kaçan oldu, Hamiş kalıp unutan da olduklava:
canlar siz hala oyunuzu kullanmadınız mı ? delikafadulden
sohbete 5 dk ara gelin yarısması için oylamaya hihoyyyt
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13154691&posted=1#post13154691
Kızlar 11 e oy verdım ,...herkeste ona vermis çoğunluk bazıları çok komıktı ya...
ayşem ayşemm sanki yabancı biyere misafirliğe gitmiş gibi hissetimm kendimi..ve senide orda görünce çook sevindim..tanıdık birini görmek ne iyimiş... kaydirigubbakcemile3
ay o nedir öyleee..bende oylama oylama denilince baya ididalı şeyler sandım..11e attım bende ama oda çok ahım şahım değil..kötünün iyisii... boshayallersmile
bu arada senin makyaja ihtiyacın yokmuş yavru,,,sen kendin güzelsin zatii... bayanssulusmile
ay 8 de güzelmiş gözden kaçırmısım bilmiyorumkismile
benım makyajımıda cok gusl yapmışlardı yaa ela gözlerim yemyeşil gözüküyodu
naaptılarsa....eyteliner bana çok yakışıyo ama bide sürmeyi becerebilsem
elime yüzüme bulaştırıyorum benim sadık yaarim göz kalemlerimdir.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
seni oylamaya gerek var mı şekerim aşk olsun yani opuyorumnanaktan zemuszemus
Evet yaa, çok kaçan oldu, Hamiş kalıp unutan da olduklava:
bende hamiş kalıyım yüzünüze bile bakmıycammmm..... lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
al beni kollarına ...sana anaaa diyecummmm...anam benimm... kaydirigubbakcemile3ahh yafrrumm gel kollarıma kaydirigubbakcemile3 bizim topiiimiz sıcacık kız
serinmiş orası omuzlarım üşüdü kaydirigubbakcemile3
foto varsa koyda bakalım canımm.. yerimsenibenAy benım gelın makyajımda daha guzeldı..bana topıtoŞun bırı yapmıstı ama supperr adam...bronzdum zaten yanmıstım...bır de bronz aĞırlıklı makyaj yapmıstı...tam yaz gelınıydım...ayyy ne gÜzeldı kır duĞunu yapmıstık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?