evet çok kızıyorum ben onlara varmı öyle hamile kalıp kaçmak o dönemde yaşadığın sıkıntıları anlattınız kim dinledi sizi şimdi bizi her gelişmenizden mahrum ediyosunuz küstük size :umursamaz:
bende oyumu kullandım 4 numaranın gözlerini beğendim ama malesef gerisi yok 6 numaranında yüzü hoş ama makyajı hiç gelin makyajı gibi değil benim makyajım süperdi takma kirpik bile takmışlardı bana 11 numaraya verdim oyumu oda birine vermek için sırf çünkü en çok o geline benziyodu kafamçokkarıştı
al beni kollarına ...sana anaaa diyecummmm...anam benimm... Kaydirigubbakcemile3
foto varsa koyda bakalım canımm.. Yerimseniben
Sen Hamiş kal yeter ki hayatım, ben unutulmaya razıyım olumunekankayizsmile
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ya benim kirpiklerimde çok kısaa aynı babamın kirpikleri....evde bi ikimzin kısa
annemın kızkardesımın erkek kardesımın süpürge maşallah :umursamaz:
Uzun kirpiğei çok sevıyom ama
takmaylada ugrsamam boshayallersmile çok masraflıyım demi kaydirigubbakcemile3
kocişin kirpikleri bile benımkının 2,5 katı yaa barı kızımın kirpikleri uzun olsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
nolduuuuuuuu...
ya benim kirpiklerimde çok kısaa aynı babamın kirpikleri....evde bi ikimzin kısa
annemın kızkardesımın erkek kardesımın süpürge maşallah :umursamaz:
uzun kirpiğei çok sevıyom ama
takmaylada ugrsamam boshayallersmile çok masraflıyım demi kaydirigubbakcemile3
kocişin kirpikleri bile benımkının 2,5 katı yaa barı kızımın kirpikleri uzun olsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yavv 3 numaranın nesi güzel ayşe mavi boyayı dümdüz çalmış gözlerine delikafaduldenben oyladım
3 güzel 6 güzel 11 güzel :)
ama 6 numaradakı gelin makyajı olmak için biraz sönük
3 numaradakıde özensiz bayağı gibi
11 i seçiyorum
Aaaaaaah ah,......nasıl da ıncecık bır gelındım oldum bİr kÜtÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜk
al beni kollarına ...sana anaaa diyecummmm...anam benimm... kaydirigubbakcemile3
foto varsa koyda bakalım canımm.. yerimseniben
..........
ay evet yaa bende bayılırım uzun kirpiğe benimde çok uzun değildir normaldir yani ama gelin olurken takama kirpik takmışlardı hem düğün günümde hemde kına gecemde ben istememiştim ama kuaförün adeti öyleymiş her geline ayrı bi özen gözterirlermiş ama uzun kirpik çok yakışmıştı hemde hiç takma kirpik gibi durmuyodu yani o yeşil çamdaki hatunlarınki gibi değildi yani kaydirigubbakcemile3 bayanssulusmile
yavv 3 numaranın nesi güzel ayşe mavi boyayı dümdüz çalmış gözlerine delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?