Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar lab.da başka öğretmen ders yapacak, 2 saat yokum :sinifsinif:
Beni ösleyin anacıııııııııııııııııııııııım bayanssulusmile

ya benim kirpiklerimde çok kısaa aynı babamın kirpikleri....evde bi ikimzin kısa
annemın kızkardesımın erkek kardesımın süpürge maşallah :umursamaz:
uzun kirpiğei çok sevıyom ama
takmaylada ugrsamam boshayallersmile çok masraflıyım demi kaydirigubbakcemile3

kocişin kirpikleri bile benımkının 2,5 katı yaa barı kızımın kirpikleri uzun olsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

OTE=bayankarasu;13155709]Ben sadece 8 ve 11'i beğendim, oyumu da 8'e verdim cicim yerimseniben

Benim makyajım hepsinden daha güseldi valla bayanssulusmile[/QUOTE]
bende 8 e verdim çok güzel

benım uzun kocamın uzun...kızımız olsaydı kesın uzun olurdu...ama oğlanda farketmez...kız babaya çeker gülüm...

ay evet yaa bende bayılırım uzun kirpiğe benimde çok uzun değildir normaldir yani ama gelin olurken takama kirpik takmışlardı hem düğün günümde hemde kına gecemde ben istememiştim ama kuaförün adeti öyleymiş her geline ayrı bi özen gözterirlermiş ama uzun kirpik çok yakışmıştı hemde hiç takma kirpik gibi durmuyodu yani o yeşil çamdaki hatunlarınki gibi değildi yani kaydirigubbakcemile3 bayanssulusmile

ben oyladım

3 güzel 6 güzel 11 güzel :)

ama 6 numaradakı gelin makyajı olmak için biraz sönük
3 numaradakıde özensiz bayağı gibi
11 i seçiyorum
yavv 3 numaranın nesi güzel ayşe mavi boyayı dümdüz çalmış gözlerine delikafadulden

Aaaaaaah ah,......nasıl da ıncecık bır gelındım oldum bİr kÜtÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜk

evet hamile olupta kilo alan göbüşü büyyen tek kişi sensin tinker affelim sana
ben kütük değilim kütüğe hakaret olur yaneee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bebiş doğsun vercem kiloları boyatcam saçlarımı bi sürü elbise alcam
Allah afet olcam afeettt bu günlerin acısını çıkartcam inşallah tabi yerimseniben
kocişede ne numaralar çekicem vuuuhuuuu aklinialirimsmile ammaaaan sabahlar olmasın aklinialirimsmile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

tabii bebiş geceleri uyursa bilmiyorumkismile

al beni kollarına ...sana anaaa diyecummmm...anam benimm... kaydirigubbakcemile3

foto varsa koyda bakalım canımm.. yerimseniben

gel yafrum bi kızım vardı 2 olsun kaydirigubbakcemile3
hee pardon sen promosyonlusun ama dimi şimdi senle beraber iki kızım olursa
bide oğlum oluyo otomatik olrk damadı da atamayıs yaneee :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

aklıam gelmedi valla benım hiç takma kirpik fln :) ama maskarayla her zmanakınden
uzun gözüküyolardı Allah tan kaydirigubbakcemile3

yavv 3 numaranın nesi güzel ayşe mavi boyayı dümdüz çalmış gözlerine delikafadulden

işte gelin makyajına benzemiş ama gözler olmamış bayağı sıradan dedim
mercancım daha ne diyim yanüüüü kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…