evet hamile olupta kilo alan göbüşü büyyen tek kişi sensin tinker affelim sana
ben kütük değilim kütüğe hakaret olur yaneee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bebiş doğsun vercem kiloları boyatcam saçlarımı bi sürü elbise alcam
Allah afet olcam afeettt bu günlerin acısını çıkartcam inşallah tabi yerimseniben
kocişede ne numaralar çekicem vuuuhuuuu aklinialirimsmile ammaaaan sabahlar olmasın aklinialirimsmile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
tabii bebiş geceleri uyursa bilmiyorumkismile
gel yafrum bi kızım vardı 2 olsun kaydirigubbakcemile3
hee pardon sen promosyonlusun ama dimi şimdi senle beraber iki kızım olursa
bide oğlum oluyo otomatik olrk damadı da atamayıs yaneee :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
üf yaaa kızlar biz nerdeyse 20 gündür kocişle gelin güvey olamadık daha ne kadar beklesek acaba hamişler siz nasıldınız ilk başlar biz ilk defa bu kadar ayrı kaldık yoksa hafta 8 biz dokuzduk yani ama şimdi korkuyoz ne yapmalı
niye birlikte olamıyorsunuzki yanma mı var sendeüf yaaa kızlar biz nerdeyse 20 gündür kocişle gelin güvey olamadık daha ne kadar beklesek acaba hamişler siz nasıldınız ilk başlar biz ilk defa bu kadar ayrı kaldık yoksa hafta 8 biz dokuzduk yani ama şimdi korkuyoz ne yapmalı
üf yaaa kızlar biz nerdeyse 20 gündür kocişle gelin güvey olamadık daha ne kadar beklesek acaba hamişler siz nasıldınız ilk başlar biz ilk defa bu kadar ayrı kaldık yoksa hafta 8 biz dokuzduk yani ama şimdi korkuyoz ne yapmalı
YAAA BENDE OLE MOTIVE EDIYOM KENDIMI HIÇ KIYAFET ALASIM BILE GELMIYO...AMA YAPCAM BENDE,,,,,HIIIIH KIZIIIIIM BIZIM EN KUTUK HALIMIZ BILE O GELINLERDEN DAHA İYİ..:dilcikar:..ÇAKTIRMAAAAAAA...
ha şunu bileydin onlar da kimmiş yaa şimdi hamiel kadın çzigimden kaycam hee
paçoz onlar şekerim pejmürde hıh bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
ohh rahatladımm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ya elson tam bakıcaktım resmine çektin hemenklava:
sen ne diyon yaa gece bir biz 3 tük zamanında ama hey gidi 3,5 ay bizde oynaşamadık
yani oynaştıkta şey olmadı anladın sen onu :kedi:
canım doktor yasak koydu biliyosun düşük tehlıkem vardı kanamam vardı benım
hey gidi heeyyy kaçamak yaptık mı ertesi gün solugu hastanede alıyoduk bişey olduysa
diye.... sen gene şükret iyisin boshayallersmile
niye birlikte olamıyorsunuzki yanma mı var sende
BANA SORMAAAAAAAAAA......ILK 3 AY HIÇ SIMDILERDE 15 TE BIR:roflol:
biz de nerdeyse 2 aydır birlikte olmadık eşimle.....
ayşe kimse resimle ilgilenmedi diye sildim bilmiyorumkismile
işte bende onu diyorum çok şükür şuan bişeyim yok ne kanamam ne lekelenmem doktor keseyi görene kadar ilşki olmasın demişti keseyide gördük bi sorun çıkmadı acaba olsamı artık ya bi sorun olursa korkuyorum biraz bide acırmı acaba yaaaa offfff :sinifsinif:
yok be canım benim yumurtlama dönemim bitti ben badanaya kalkıştım 1 hafta badana sürdü çalıştığım için hep akşamları yaptım temizliğimi e doğal olarak çok yoruluyodum kocişte kıyamıyo dokunmuyodu sonra tam badana bitti ertesi gün hamile olduğumu öğrendim ondan sonrada biz yapamadık ama tak demeye başladı artık kociş rüyalarıma girer oldu
yaaaa ay daha 1,5 ayım var desenizeeeeee :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?