Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
üf yaaa kızlar biz nerdeyse 20 gündür kocişle gelin güvey olamadık daha ne kadar beklesek acaba hamişler siz nasıldınız ilk başlar biz ilk defa bu kadar ayrı kaldık yoksa hafta 8 biz dokuzduk yani ama şimdi korkuyoz ne yapmalı

YAAA BENDE OLE MOTIVE EDIYOM KENDIMI HIÇ KIYAFET ALASIM BILE GELMIYO...AMA YAPCAM BENDE,,,,,HIIIIH KIZIIIIIM BIZIM EN KUTUK HALIMIZ BILE O GELINLERDEN DAHA İYİ..:dilcikar:..ÇAKTIRMAAAAAAA...

sen ne diyon yaa gece bir biz 3 tük zamanında ama hey gidi 3,5 ay bizde oynaşamadık
yani oynaştıkta şey olmadı anladın sen onu :kedi:
canım doktor yasak koydu biliyosun düşük tehlıkem vardı kanamam vardı benım
hey gidi heeyyy kaçamak yaptık mı ertesi gün solugu hastanede alıyoduk bişey olduysa
diye.... sen gene şükret iyisin boshayallersmile

niye birlikte olamıyorsunuzki yanma mı var sende

BANA SORMAAAAAAAAAA......ILK 3 AY HIÇ SIMDILERDE 15 TE BIR:roflol:

YAAA BENDE OLE MOTIVE EDIYOM KENDIMI HIÇ KIYAFET ALASIM BILE GELMIYO...AMA YAPCAM BENDE,,,,,HIIIIH KIZIIIIIM BIZIM EN KUTUK HALIMIZ BILE O GELINLERDEN DAHA İYİ..:dilcikar:..ÇAKTIRMAAAAAAA...

ha şunu bileydin onlar da kimmiş yaa şimdi hamiel kadın çzigimden kaycam hee
paçoz onlar şekerim pejmürde hıh bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

ohh rahatladımm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYY....
KALITEMI BOZTURTMAYIN BANA BEEEEEEEEEEEEEE,,
LAHMACUN YERKEN OYALAMAYIN BENI BEEEEEEEEE....

CANIM BİNNURUM HAYRANIYIM ONUN..klava:

işte bende onu diyorum çok şükür şuan bişeyim yok ne kanamam ne lekelenmem doktor keseyi görene kadar ilşki olmasın demişti keseyide gördük bi sorun çıkmadı acaba olsamı artık ya bi sorun olursa korkuyorum biraz bide acırmı acaba yaaaa offfff :sinifsinif:

niye birlikte olamıyorsunuzki yanma mı var sende

yok be canım benim yumurtlama dönemim bitti ben badanaya kalkıştım 1 hafta badana sürdü çalıştığım için hep akşamları yaptım temizliğimi e doğal olarak çok yoruluyodum kocişte kıyamıyo dokunmuyodu sonra tam badana bitti ertesi gün hamile olduğumu öğrendim ondan sonrada biz yapamadık ama tak demeye başladı artık kociş rüyalarıma girer oldu

BANA SORMAAAAAAAAAA......ILK 3 AY HIÇ SIMDILERDE 15 TE BIR:roflol:

yaaaa ay daha 1,5 ayım var desenizeeeeee :sinifsinif:

biz de nerdeyse 2 aydır birlikte olmadık eşimle.....

ne kötü demi yaaaa biz hiç bu kadar ayrı kalmadık adet dönemleri hariç 4 günü bile geçmedi amaaaaaaaaannn napalım yeterki bebeğim sağlıklı olsun koca benim nasılsın çıkarırım acısını delikafadulden

bende bende ekledim profilime ama siyah beyaz ve bir tek o vardı iş yerimdeki pcde akşam eve gidince bende yüklerim yerimseniben
3 gün yalnızımartık topige bakar bakar dururum:))

ohh hem bebiş olsun hem aşna fişna olmuyo işte öyle :) ama acımaz canım korkma
bence kalp atışını görene kadar bekle o zaman tam yerleşmiş gelişmede genel olrk bi sorun yok demektir.
o zaman şaaparsınız :) hem kalp atısını görünce doktorada sorarsın :)
hem bulantın başlayana kadar oynaşın sonra yok traş kremın koktu yok terledınmı sen falan
hersey kokmaya başlıyo tabii herkesde olck diye bişey yok ama boshayallersmile
g

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…