Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar bısı sorcam..benım adet bıttı ama ınanılmaz akıntım var..normalde adetten sonra akıntım olmaması lazım degılmı

Evet genelde adet sonrası yumurtlama dönemine kadar kuruluk olur.Niyeki acaba...
Kocişini gördükçe olmasın sırnaşık şey

sağlıkçıyım daha detaya girmeyeyim bi okuyan olur belki :) ya bu arada bişey sorcam. benim sat 10 aralıktı. 23 ünde yumurtamın çatlamış olabileceğini düşünüyorduk dr umla. bugün kasıklarımda sancı vardı ultrasonla baktık yumurtamı göremedik muhtemelen çatladı. sizce ne zaman tahlil yapayım

hoşbuldum kızlar. bu arada 1.5 senelik evliyim. ilk denememiz. ondan herhalde çok heyecanlıyım

İnşallah da son denemen olur :) Güzel haberlerle gelirsin bize.

benim de ilk diyelim ama tam teşekküllü cinsinden sırnaşık şey

kızlar üstüne görme dediğiniz şeyde adet normalinden farklı oluyor öyleyse bi test yaptır bence

adet siklusun kac gun canım belkı erken yumurtlaman olmustur

Sağlıkçıysan sen daha iyi bilirsin ama burdaki biizm genel kanımız regl gecikmesini beklemek;ama tabi bekleyemiyorsan ve kan testi yaptıracaksan çatladığı günden sonra bir hafta 10 gün içinde yapıldığında olup olmadığını net bir şekilde anlarsın.

evet ya duydum adetlıyken test yaptım cıkmadı..bıde kızlar ara ara bas dönmem de var..mıde bulantısıda offf yarın damı test yapsam..yada rken yumurtlayacagım hrhalde..

bence biraz bekle geçmezse şikayetlerin,direk kanına baktır artık.
benimde midem bulanıyo iki gündür, eşim peşimden koşuyo karnımı falan dinliyooo ama psikolojik yanii.
belirti diye dört dönüyo adam peşimde...nasıl bir çöküntü yaşatacak bize bu ay adet bakalım...

ewet bende olmaz, bi tek yumurtlarken...
üstüne görme diye bir şey var, duymuş muydunuz hiç?

Evet tabiki o nu da her genç kadın gibi duyduk biz de :) Nerden geldi şimdi aklına?Çiçeğimden mi şüphelendin.Yahuu kız yeni çalışmaya başlayacak az sonra senin dediğine bak şimdi delikafadulden

adet oldum gulum pek bı beklentım yokkı psıkolojık oldugunu sanmıyorum..beklemıyorum zatende..sızede danısıyım dedım..normalde adetten sonra hep kuru olurdum.ama sımdı hep ıslaaakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…