Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ya benım de bır sorun yoktu ama hamıle oldum olalı o ıste hıc rahat olamıyom ..kendımı de zorlamıyom acıkcası ...canınız ıstıyosa yapın...erkeklerde azcık beklesın...ne o hem sıkıntı cek hem de kadınlık yapcam dıye uĞrass...yok ole yaĞma....canım ısterse yaparım....ama doĞurduktan sonra kacıs yokkk....

evet ama en çok eşime üzülüyorum, istiyo ama çaktırmıyo...bu beni çok üzüyo...

AAAAAAA BEN YORUM YAPTIM BI KEREM...:asigim:

evet canımmm sildikten sonra gördümm :)

Tekrar yükledimmm kızlar bakabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
ayşe kimse resimle ilgilenmedi diye sildim bilmiyorumkismile

ben ilgilenıyodum ama bakamadım :)

:roflol: :roflol: :roflol: valla ya tapulu erkeğin dimi ama kaçmıyo yaa :roflol:

haklısın canım biz en iyisi şu kalp atışlarınıda bi duyalım içimiz rahat olur o zaman şimdi bide duyamayız falan Allah korusun suçlu hissederiz kendimizi napalı kardeş kardeş uyuruz biraz daha

ah canım yaaa benimde tam tersi oldu işte daha çok istiyorum şuan zaten öncede öyleydim sanki şimdi daha çok çoğaldı ayyyyyy ne utanmazım ben yaaaa tamam kapatıyorum ben bu konuyu biraz daha sıkmalı dişi herşey bebiş için opuyorumnanaktan

o arada başka eğlence yolları buluyon güzel oluyo eheheh kaydirigubbakcemile3

yada düz duvara tırmanmasını izlerken çok eğlenıyo insan kaydirigubbakcemile3

oyy kocişim menim ya bal böceğim :asigim:

eşime bal böceğim diyorum bana arı mı demek istiyosun diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Tekrar yükledimmm kızlar bakabilirsiniz

bende bende gördüm ve çok hoşsun canım opuyorumnanaktan

ben ilgilenıyodum ama bakamadım :)

:roflol: :roflol: :roflol: valla ya tapulu erkeğin dimi ama kaçmıyo yaa :roflol:

bırakmam zaten o bana lazım aklinialirimsmile delikafadulden

benimkisi profilimde canım zaten bir tane gelinlikli :)

ya şu proildeki resimlere nasıl bakıyoz ay ne cahalım yaaaaaaa sempatiksalakcinni

aaa evet görmüştüm benn eklemiştin daha önce hatırladım canım :)

maşallah çok güzel bi gelin olmuşsun Rabbim uzun yıllar bebişlerinizle mutlu mesut

yaşamak nasib etsin :)

bazen elleşirken, ''off be yerini unutmuştum'' diyo, çok traji komik bir durumm gerçekten hem üzülüyorum hem çok komik geliyo

bırakmam zaten o bana lazım aklinialirimsmile delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya şu proildeki resimlere nasıl bakıyoz ay ne cahalım yaaaaaaa sempatiksalakcinni

benim nickime tıkla açılıyor zaten hemen..alttada resimlerim var sağ alt köşede

bende bende gördüm ve çok hoşsun canım opuyorumnanaktan

aaa evet görmüştüm benn eklemiştin daha önce hatırladım canım :)

maşallah çok güzel bi gelin olmuşsun Rabbim uzun yıllar bebişlerinizle mutlu mesut

yaşamak nasib etsin :)

zenci arkadaşıma iltifat yok mu kızlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

AY AMMA MUHABBET ETMıŞıNıZ BEEEEE
ıDıLıM BEN SENı DAHA ÖNCEDE GÖRMÜŞÜM ÇOK GÜZEL OLMUŞUN AÇIK SAÇI BıDE KARASU GıBı TOPLU SAÇLARI ÇOK YAKIŞTIRIYORUM GELıNLERE

KIZLAR BENDE 11 ı SEÇTıMM BANA GÖRE SADE MAKYAJ DOĞAL DURUYO HANı SıYAH FELAN DEĞıLDEE YEŞıLL KAHVERENGı FELANNN
BENıMDE GÖZLER ELADIR BENDE YEŞıL MAKYAJ YAPTIRDIMM MAKYAJIMDAN ÇOK KENDıM DıKKAT ÇEKıYıM DEDıMDııaklinialirimsmile

AMA KINADA ABARTTIKÇA ABARTTIMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…