kızlar görusmek uzere öptum...
kızlar ben acıktım :sinifsinif:
benim nickime tıkla açılıyor zaten hemen..alttada resimlerim var sağ alt köşede
bende acıktım yaa( ne yiyelim:))
zenci arkadaşıma iltifat yok mu kızlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bazen elleşirken, ''off be yerini unutmuştum'' diyo, çok traji komik bir durumm gerçekten hem üzülüyorum hem çok komik geliyo
kızlar görusmek uzere öptum...
gördüm canım gördüm yorumumu bile yaptım ayriyetten şaşırttın beni çok çıtırsın canım ben böyle beklemiyodum ayyyy aslında ben hepinizi çok merak ediyorum yaaa ama bende koycam fotolarımı çok yakın zamanda özendim sizden kaydirigubbakcemile3
bilmem kiii.....aslında ne yemek istiyorum biliyor musun, patates haşlayıp yemek istiyorum sadece kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bilmem kiii.....aslında ne yemek istiyorum biliyor musun, patates haşlayıp yemek istiyorum sadece kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar yaaa bu memlekete bu yıl yaz gelmicek galibaaaa bi yağmur bi yağmurrrr sokaklarda kimsecikler yokk....gelenler de dükkanı kirletip gidiyorlar , çamur silmekten anam ağladı sabahtan beri
salatalık turşulu mayonezli yoğurtlu patates salatası ya da evet evet hepsinin yerine
makarna salatası ühüüü çok istiyovummm biri bana yapsın litfen amaaaa boshayallersmile kzıkardeşimdende rica edemıyom artık midesi bulanıyomuş mutfaga
giremıyo hiç benım gibi çok bulantılı gecırıyo hamılelıgını boshayallersmile
patatesi haşlayalım ezelim bi.ondan sonra borcama koyalım üzerine sarımsaklı yogurt dökelim sonra yag eritip üstüne dökelim sonrada pul biberle naneyide kattıkmı offff ne güzel yenirdi şimdi... cokacimcoook
valla idilcim burası yanıyo desem patladım sıcaktan sempatiksalakcinni
idilcan çok hoş çıkmış.nanaşeker şemsiyli pozunu yesinler ne güzelmiş öyle:)
üzerimde kazak var desem inanır mısın?
gördüm canım gördüm yorumumu bile yaptım ayriyetten şaşırttın beni çok çıtırsın canım ben böyle beklemiyodum ayyyy aslında ben hepinizi çok merak ediyorum yaaa ama bende koycam fotolarımı çok yakın zamanda özendim sizden kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?