Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
benim nickime tıkla açılıyor zaten hemen..alttada resimlerim var sağ alt köşede

gördüm canım gördüm yorumumu bile yaptım ayriyetten şaşırttın beni çok çıtırsın canım ben böyle beklemiyodum ayyyy aslında ben hepinizi çok merak ediyorum yaaa ama bende koycam fotolarımı çok yakın zamanda özendim sizden kaydirigubbakcemile3

zenci arkadaşıma iltifat yok mu kızlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

süper siyah yanyana gelsek beşiktaş bayragı gibin oluruz :)

bazen elleşirken, ''off be yerini unutmuştum'' diyo, çok traji komik bir durumm gerçekten hem üzülüyorum hem çok komik geliyo

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canımmm benimm :kedi: :kedi: annemin kızıyım bennn!!! opuyorumnanaktan
biz seni görmedik demiiii hemen hemen koyuyorsun fotolarını en yakın zamanda tamammıııı? :lepi:

kızlar yaaa bu memlekete bu yıl yaz gelmicek galibaaaa bi yağmur bi yağmurrrr sokaklarda kimsecikler yokk....gelenler de dükkanı kirletip gidiyorlar , çamur silmekten anam ağladı sabahtan beri

bilmem kiii.....aslında ne yemek istiyorum biliyor musun, patates haşlayıp yemek istiyorum sadece kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

salatalık turşulu mayonezli yoğurtlu patates salatası ya da evet evet hepsinin yerine
makarna salatası ühüüü çok istiyovummm biri bana yapsın litfen amaaaa boshayallersmile kzıkardeşimdende rica edemıyom artık midesi bulanıyomuş mutfaga
giremıyo hiç benım gibi çok bulantılı gecırıyo hamılelıgını boshayallersmile

bilmem kiii.....aslında ne yemek istiyorum biliyor musun, patates haşlayıp yemek istiyorum sadece kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

patatesi haşlayalım ezelim bi.ondan sonra borcama koyalım üzerine sarımsaklı yogurt dökelim sonra yag eritip üstüne dökelim sonrada pul biberle naneyide kattıkmı offff ne güzel yenirdi şimdi... cokacimcoook

kızlar yaaa bu memlekete bu yıl yaz gelmicek galibaaaa bi yağmur bi yağmurrrr sokaklarda kimsecikler yokk....gelenler de dükkanı kirletip gidiyorlar , çamur silmekten anam ağladı sabahtan beri

valla idilcim burası yanıyo desem patladım sıcaktan sempatiksalakcinni

patatesi haşlayalım ezelim bi.ondan sonra borcama koyalım üzerine sarımsaklı yogurt dökelim sonra yag eritip üstüne dökelim sonrada pul biberle naneyide kattıkmı offff ne güzel yenirdi şimdi... cokacimcoook

kızlar kızlar kızlarrrr sakin olun kaydirigubbakcemile3

kızz yorumunu yeni gördüm kaydirigubbakcemile3 Allah iyiligini versin..demekki insanın meslegide çok önemliymiş insanın hayalinde bile farklı düşünebiliyormuş:))
aslında bankacıydım ben asıl meslegim o..fakat evlilik nedeniyle bıraktım geç çıkıyordum işten eşimde istemiyordu...gerçi ben yine bankanın sınavlarına hazırlanıyorum genel müdürlüğe geçmek için o zaman da erken çıkabilecegim için işten, eşim de sinirlenmeyecek :)) memurluğu sadece sınavlara hazırlanırken boş kalmim diye yapıyorum:))

adana 2 günüdr acasyip sıckak kzılar.benim çğle saaleri hep uykum geliyo zaten iş olsada olamsada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…