kızlar kızlar kızlarrrr sakin olun kaydirigubbakcemile3
idilcan çok hoş çıkmış.nanaşeker şemsiyli pozunu yesinler ne güzelmiş öyle:)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hem aklımıza patates haşlamasını sok hemde sakin ol delmaz: kaydirigubbakcemile3
koymuştum ben bi ara idilde.şimdi pek müsati değiim cnm koyarım yine bi ara
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tamam canım kusura bakma
adana 2 günüdr acasyip sıckak kzılar.benim çğle saaleri hep uykum geliyo zaten iş olsada olamsada
selam kızlar nasılsınız :)
EBRULİ canım keseyi görmüşssünüz çok sevindim gözünüz aydın :) inşallah haftaya da kalp atışlarını duyarsınız canım..opuyorumnanaktan
ŞENAYCIM bebişlerin kızmış ay ne güzellll artık ikisinide cicili bicili giydirirsin :) hayırlı olsun canım benimmmm sağlıcakla doğup büyüsünler inşallah opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım
SAĞOL CANIM DARISI SANA İNŞŞŞopuyorumnanaktan
EBRULİ canım keseyi görmüşssünüz çok sevindim gözünüz aydın :) inşallah haftaya da kalp atışlarını duyarsınız canım..opuyorumnanaktan
ŞENAYCIM bebişlerin kızmış ay ne güzellll artık ikisinide cicili bicili giydirirsin :) hayırlı olsun canım benimmmm sağlıcakla doğup büyüsünler inşallah opuyorumnanaktan
sağol canım inş. duyarız kalp atışlarınıda hoşgeldin bu arada nasılsın canım senin çalışmalar ne zaman başlıcak hadi artık seni alt listede görmeyi çoooooooooooooooookkkk istiyorum beeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin su nasılsın???
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyorr bakalım :CüvCüv:
selam kızlar nasılsınız :)
SAĞOL CANIM DARISI SANA İNŞŞŞopuyorumnanaktan
ben de iyiyim canım, ne olsunn iyi gidiyo hamilelik ne bulantı ne kusma çok rahatımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?