Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk canım benim iyiyim ne olsun sen nasılsın :)
ahh canım yaa çok sağol ama daha çooook var maalesef daha yara yakılcak beklicem baya,ondan sonra listeye gircem de alta inicem de ohoo :) kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım bende ama bu kadar karamsar olma sakın zaman su gibi akıp geçiyo hepsi hallolur ben şimdi ilk zamanlarımıza bakıyorumda ne kadar cahilmişim ne kadar kaptırmışım kendimi hatırlıyomusun su vardı hemen aramıza katıldığı ay hamile kalmıştı bu benim 10. ayım demişti bende içimden geçirmiştim ya benimde 10. ayda olursa nasıl beklerim diye bak 10. ayda oldu nasıl geçti zaman anlamadım bile sabret canım benim ac kaldı inanıyorum opuyorumnanaktan

hoşbulduk canımcımopuyorumnanaktan
ben de iyiyim işte bir an önce regl olsam da doktora gidip yaktırsam şu yarayı diye bekliyorum :))

artık yakılsın yaran da sahalara geri dön yaa :lepi: valla özledik seninde adın listede olsun artık!!!!

hoşgeldin su nasılsın???

bisküvi filan yedim kendime geldimmm çok acıkmıştım, yengem birazdan poğaça getircek onları da yiycemmmm doymuyorum yaaaaaa karnım doysa gözüm doymuyooo

canım bende ilk aylar yiyordum sonra kesildim bulantıdan şimdi tekrar iştaha geldimmm

evet canım hatırlıyorum bu 10. ayda bi uğur var gerçekten :) ben de göz attım geçmişe en son reglim gecikmiş ümitlenmişim ama haberim yokmuş yara olduğundan :)) kaydirigubbakcemile3karamsar değilimde zaman geçmiyor gibi geliyor..yani aslında geriye dönüp baktığında uçmuş oluyor aylar yıllar bile ama geçsin diye bekleyince zaman geçmek bilmiyor:) ama bunda da bir hayır vardır ne yapalım inşallah ben de en yakın zamanda önce listeye girerim sonra da en alta inerim :)) opuyorumnanaktan

ay o bizdede oluyordu benim kız kardeşimle aramda beş yaş var bide şimdi anneme diyomki aynı kıyafatlerin bedenlerini nasıl buluyordunn sen

ayşe bende dün çikolata yiyip gittim hatta kardeşim iki tane ye dedi bak yoksa biri kıpırdamaz dedii
okdar hareketliydilerki biri elleriyle öyle oynuyodki karıştırdı doktorda valla
bide 4 yada beş gün önden gidiyolarmış maşşallahhhh kuzularıma dedimm

kızlarrr uykum geliyo yaaaa

çok yemek yiyosun çok uykun geliyo aynı benim ilk hamileliğimdeki gibi yaa :)
hayatım sadece yemek yemekten ve uyumaktan ibaretti boshayallersmile
bu seferkinde öyle olmadı aksine yemek yiymedim hiç :)

hoşbulduk canım nasılsın pıtır nasıll :) gerçi okuduğuma göre kıpır kıpır hiç durmuyor maşallah :)

evet sucum bide rahim çıkışını veya midemi tekmelemese süper anlaşıcaz :)
ama kızkardeşim dün diyo kızlar annesinin zıddına gider zaten diyo :) aynende öyle
eşim okşayınca konuşunca bi şaha kalkıyo ama yalnızken hep annenın canını acıt
anlaşamıyoz hiç :) sağlıklı olsunda şaka diyorum tabii ki gerisi hiç ama hiç önemli
değil canım acısıyla tatlısıyla her anı güzel bişey nasib olur inşallah
sizede hayırlısıyla sağlıkla :)

ay o bizdede oluyordu benim kız kardeşimle aramda beş yaş var bide şimdi anneme diyomki aynı kıyafatlerin bedenlerini nasıl buluyordunn sen

azmin hele helede annelerin elinden hiçbişey kurtulmuyomuş demekki :)

oh maşallah sübhanallah canımm ne güzel ya ikiz de bambaşkadır heralde
ya ult. fotolarını koysana albüme hiç ikiz ult. resmı görmedım yau :)
ben kızımın ult. resimlerini koydum albümüme profilimden bakabiliyosunuz boshayallersmile

e tabi 2 çikolata yicen 2 taneler cunku aaa ayrımcılık yok :)

bizim kız çikolata seçiyo artık bak nasıl biliyomusun sütlü çikolata yiyorum bekliyorum
hareket etsın diye yok tekmelemıyo neyse başka bi gün çikolatalı gofret yiyroum
gene hareket yok sonra başka bi gün rodeo yiyim dedim anam bi harekete başladı cadı
tekme tekme üstüne :) sonraki günlerde gene çikolatalı gofret yedim gene hareket yok
bi rodeo yiyim bakım dedim aşka geldi kaymalar tekmeler fln :)
zilli ya valla zilli şimdiden çikolata seçilirmiymiş bi büyüsün bi markete gidelim beraber alalım öyle seçsin
yok hanımağa olcak biizmki belli parmağında oynatıyo beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inş. canım sabırsızlıkla bekliyoruz o günü
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

oh oh maşşallah Allah bozmasın tatlım :Saruboceq:

kızlar benim gitme vaktim geldii...kendinize iyi bakın hepinizi çok öpüyorum... opuyorumnanaktan yarın görüşmek üzere hoşçakalın.. opuyorumnanaktan

bak sen pıtırcığa ya nelerde yaparmış :) şimdiden böyleyse doğunca neler yapar artık babasıyla bir olurlar kızdırırlar seni kaydirigubbakcemile3
inşallah canımcım o eşsiz duyguyu yaşamak bizlere de nasip olur hayırlısıyla opuyorumnanaktan

kızlar benim gitme vaktim geldii...kendinize iyi bakın hepinizi çok öpüyorum... opuyorumnanaktan yarın görüşmek üzere hoşçakalın.. opuyorumnanaktan

güle güle canım :)

kız ama gece de uyuyamıyorum :1no2:

hımm onu bilemicem ben gece gündüz uyyodum :) ama her sabah aynı saate hop
uyanıyodum o derece saat gibi yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…