oh maşallah sübhanallah canımm ne güzel ya ikiz de bambaşkadır heralde
ya ult. fotolarını koysana albüme hiç ikiz ult. resmı görmedım yau :)
ben kızımın ult. resimlerini koydum albümüme profilimden bakabiliyosunuz boshayallersmile
e tabi 2 çikolata yicen 2 taneler cunku aaa ayrımcılık yok :)
bizim kız çikolata seçiyo artık bak nasıl biliyomusun sütlü çikolata yiyorum bekliyorum
hareket etsın diye yok tekmelemıyo neyse başka bi gün çikolatalı gofret yiyroum
gene hareket yok sonra başka bi gün rodeo yiyim dedim anam bi harekete başladı cadı
tekme tekme üstüne :) sonraki günlerde gene çikolatalı gofret yedim gene hareket yok
bi rodeo yiyim bakım dedim aşka geldi kaymalar tekmeler fln :)
zilli ya valla zilli şimdiden çikolata seçilirmiymiş bi büyüsün bi markete gidelim beraber alalım öyle seçsin
yok hanımağa olcak biizmki belli parmağında oynatıyo beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayşe cimcimenin ultrason resimlerine baktm 11 haftalıkken bu kadar belli oluyor mu yaaa şok oldum görünce, ben de bir ay sonra bebişimi böyle görebilcem yaniii
bak sen pıtırcığa ya nelerde yaparmış :) şimdiden böyleyse doğunca neler yapar artık babasıyla bir olurlar kızdırırlar seni kaydirigubbakcemile3
inşallah canımcım o eşsiz duyguyu yaşamak bizlere de nasip olur hayırlısıyla opuyorumnanaktan
inş. canım sabırsızlıkla bekliyoruz o günü
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar benim gitme vaktim geldii...kendinize iyi bakın hepinizi çok öpüyorum... opuyorumnanaktan yarın görüşmek üzere hoşçakalın.. opuyorumnanaktan
canım gördüm resimlerinnii büyüdkçe sığmıyolar sanırım artık ultrasonada
bende okdar çok resim varki doktor doktor gezince benimkilerde çok meraklı poz vermeyeee
bi ara koyarım bende ama ikisini birden çekmiyolarki hep tek tekkk sadece kafadan görüntüleri var beraberrr
dünkü pozlarıda yüzlerinden oldu direk doktor dediki bak bize bakıyoo anam göz çukrları felan öyle bi değişik geliyoki insana eşimde pür dikkat bakıyoo onlara daha değişik geliyo sanırım oynadıkça biizmkiler oda keyifleniyooo
ayşe cimcimenin ultrason resimlerine baktm maşallah11 haftalıkken bu kadar belli oluyor mu yaaa şok oldum görünce, ben de bir ay sonra bebişimi böyle görebilcem yaniii
kesin babasıyla bir olup beni kızdırıcak çünkü biz babamla bir olup annemi çileden
çıkartıyoz kaydirigubbakcemile3 ama çok eğlenceli oluyo yaaa delikafadulden
annemınde hoşuna gidiyo aslında çaktırmıyo kızıyomuş gibi yapıyo :)
evet canım artık hiç sığmıyo ultrasona bu hafta sondu yani ama çok hızlı gelişiyolar
mesela gecen apzartesi 400 gr idi dün 460 grdı düşün yani :) maşallah sübhanallah
ayy sorma benim kocişde öyle nasıl bakıyo sırıtık bi surat ifadesi hayran olmuş bakışlar :)
canım benim yaa :asigim:
ama göz çukurlarını ılk gorunce bende şaşırmıştım :) ya koy resımlerını ya tek tek olsada
merak ettım kardeş kardeş büyyolar ya ne güzel :) maşallah sübhnallah :)
tabii ki belli oluyo canım :) zaten 10 haftalıkken ult. hareketlerini görebiliyosun kollarını
sallıyo vücudunu hareket ettırıyo sen nefes aldıkça öksürdükçe havaya zıplıyo sonra süzülüyo :)
evet görebiliceksin çok hızlı büyüyo elma çekirdeğin annesi yerimseniben:1hug:
evet canım artık hiç sığmıyo ultrasona bu hafta sondu yani ama çok hızlı gelişiyolar
mesela gecen apzartesi 400 gr idi dün 460 grdı düşün yani :) maşallah sübhanallah
ayy sorma benim kocişde öyle nasıl bakıyo sırıtık bi surat ifadesi hayran olmuş bakışlar :)
canım benim yaa :asigim:
ama göz çukurlarını ılk gorunce bende şaşırmıştım :) ya koy resımlerını ya tek tek olsada
merak ettım kardeş kardeş büyyolar ya ne güzel :) maşallah sübhnallah :)
tabii ki belli oluyo canım :) zaten 10 haftalıkken ult. hareketlerini görebiliyosun kollarını
sallıyo vücudunu hareket ettırıyo sen nefes aldıkça öksürdükçe havaya zıplıyo sonra süzülüyo :)
evet görebiliceksin çok hızlı büyüyo elma çekirdeğin annesi yerimseniben:1hug:
kızlar benim gitme vaktim geldii...kendinize iyi bakın hepinizi çok öpüyorum... opuyorumnanaktan yarın görüşmek üzere hoşçakalın.. opuyorumnanaktan
bende bendeeeee bende görmek istiyorum bi an önce
tamam canım bu hafta koyacam zaten cuma günü yanıma alcaktımm sağlık ocağına gitcez ogün koyarımmm
heyecanlandım yaaa....bir an önce görsemm bebişimii :gitme:
evet anneleri kızdırmak eğlenceli oluyor gerçekten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
idilcan uyku problemi bendede oldu zaten burnum hep tıkalı geziyordum uyuyamıyordum sonrada sabah dörtte ayaktayım sonrasında uyku yok her sabah böyleyiz artık valla
kontescim yaa hamilelikte burnu tıkanıklığı olayı bende hiçyoktu
yeni başladı ya çok kötüymüş çok kötü var ya nefes alamıyom doğru düzgün :bbo:
kızlar ben çıkıyorum yavaştan zaten bugün akşamı zor ettşm fena hasta olcam galibaaa
öpüyorum siziiiiii
seni en iyi ben anlarımmm canımmm olumunekankayizsmile
kızlar ben çıkıyorum yavaştan zaten bugün akşamı zor ettşm fena hasta olcam galibaaa
öpüyorum siziiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?