Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım gördüm resimlerinnii büyüdkçe sığmıyolar sanırım artık ultrasonada
bende okdar çok resim varki doktor doktor gezince benimkilerde çok meraklı poz vermeyeee
bi ara koyarım bende ama ikisini birden çekmiyolarki hep tek tekkk sadece kafadan görüntüleri var beraberrr
dünkü pozlarıda yüzlerinden oldu direk doktor dediki bak bize bakıyoo anam göz çukrları felan öyle bi değişik geliyoki insana eşimde pür dikkat bakıyoo onlara daha değişik geliyo sanırım oynadıkça biizmkiler oda keyifleniyooo

ayşe cimcimenin ultrason resimlerine baktm maşallah 11 haftalıkken bu kadar belli oluyor mu yaaa şok oldum görünce, ben de bir ay sonra bebişimi böyle görebilcem yaniii

ayşe cimcimenin ultrason resimlerine baktm 11 haftalıkken bu kadar belli oluyor mu yaaa şok oldum görünce, ben de bir ay sonra bebişimi böyle görebilcem yaniii

idilcan uyku problemi bendede oldu zaten burnum hep tıkalı geziyordum uyuyamıyordum sonrada sabah dörtte ayaktayım sonrasında uyku yok her sabah böyleyiz artık valla

kesin babasıyla bir olup beni kızdırıcak çünkü biz babamla bir olup annemi çileden
çıkartıyoz kaydirigubbakcemile3 ama çok eğlenceli oluyo yaaa delikafadulden

annemınde hoşuna gidiyo aslında çaktırmıyo kızıyomuş gibi yapıyo :)

inş. canım sabırsızlıkla bekliyoruz o günü
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sağol canım benim inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar benim gitme vaktim geldii...kendinize iyi bakın hepinizi çok öpüyorum... opuyorumnanaktan yarın görüşmek üzere hoşçakalın.. opuyorumnanaktan

görüşürüz canımcım hoşçakal opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet canım artık hiç sığmıyo ultrasona bu hafta sondu yani ama çok hızlı gelişiyolar
mesela gecen apzartesi 400 gr idi dün 460 grdı düşün yani :) maşallah sübhanallah

ayy sorma benim kocişde öyle nasıl bakıyo sırıtık bi surat ifadesi hayran olmuş bakışlar :)
canım benim yaa :asigim:

ama göz çukurlarını ılk gorunce bende şaşırmıştım :) ya koy resımlerını ya tek tek olsada
merak ettım kardeş kardeş büyyolar ya ne güzel :) maşallah sübhnallah :)

ayşe cimcimenin ultrason resimlerine baktm maşallah 11 haftalıkken bu kadar belli oluyor mu yaaa şok oldum görünce, ben de bir ay sonra bebişimi böyle görebilcem yaniii

tabii ki belli oluyo canım :) zaten 10 haftalıkken ult. hareketlerini görebiliyosun kollarını
sallıyo vücudunu hareket ettırıyo sen nefes aldıkça öksürdükçe havaya zıplıyo sonra süzülüyo :)
evet görebiliceksin çok hızlı büyüyo elma çekirdeğin annesi yerimseniben:1hug:

evet anneleri kızdırmak eğlenceli oluyor gerçekten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tamam canım bu hafta koyacam zaten cuma günü yanıma alcaktımm sağlık ocağına gitcez ogün koyarımmm

heyecanlandım yaaa....bir an önce görsemm bebişimii :gitme:

tamam canım bu hafta koyacam zaten cuma günü yanıma alcaktımm sağlık ocağına gitcez ogün koyarımmm

ok olumunekankayizsmile

heyecanlandım yaaa....bir an önce görsemm bebişimii :gitme:

görürüsün canım inşallah önce birazcık büyümesi lazım

evet anneleri kızdırmak eğlenceli oluyor gerçekten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

olumunekankayizsmile

kızlar ben çıkıyorum yavaştan zaten bugün akşamı zor ettşm fena hasta olcam galibaaa
öpüyorum siziiiiii

idilcan uyku problemi bendede oldu zaten burnum hep tıkalı geziyordum uyuyamıyordum sonrada sabah dörtte ayaktayım sonrasında uyku yok her sabah böyleyiz artık valla

kontescim yaa hamilelikte burnu tıkanıklığı olayı bende hiçyoktu
yeni başladı ya çok kötüymüş çok kötü var ya nefes alamıyom doğru düzgün :bbo:

kızlar ben çıkıyorum yavaştan zaten bugün akşamı zor ettşm fena hasta olcam galibaaa
öpüyorum siziiiiii

canım görüşürüz aman dikkat et kendine opuyorumnanaktan
prenseslere de iyi bak :ecrin_bebek::ecrin_bebek: :)
iyi akşamlarr olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…