canım 28 yada 29 günde bir olurum. zaten 18 inde 14 mm di yumurtam. o günlerde iyi çalıştık bakalım hayırlısı.
adet oldum gulum pek bı beklentım yokkı psıkolojık oldugunu sanmıyorum..beklemıyorum zatende..sızede danısıyım dedım..normalde adetten sonra hep kuru olurdum.ama sımdı hep ıslaaakkk[/QUOT
üşütmüş olmayasın...
Gülme kııızzz :) :) :) :) Donanımlıyım bu ay biliyorsun sırnaşık şey Oldu oldu olmadı hooppp doktora :)
adet oldum gulum pek bı beklentım yokkı psıkolojık oldugunu sanmıyorum..beklemıyorum zatende..sızede danısıyım dedım..normalde adetten sonra hep kuru olurdum.ama sımdı hep ıslaaakkk[/QUOT
üşütmüş olmayasın...
belkıde ayy hayatımda ayagıma patık sokmazdım..ıkı aydır cıkarmıyomkı..sabah testımı yaparım beyaaaa..negatıf cevabımıda alırım..bırazdanda calıscam zaten..delikafadulden
hadı hayırlısı bakalım..insallaahhhh tutmustur ..ben ve butun arkadaslar bu bekleyısınde yanında olacagız..sakın ha stres yok...
Çiçeğim açmamış papatyam bakma sen pembeye;o pembe düşlerde birazdan danası uyandıracak onu :) Yok kız olmaz öyle şey;reglin bitti ve yeni bir peryoda girdin duş alırken bile üşütmüş olabilirsin zaman zaman olur öyle şeyler üstüne görme falan gibi şeyler düşünüp de bu ayki yumurtanı heba etme.Sağlıklı düşün ki o da sağlıklı olsun.
Çiçeğim açmamış papatyam bakma sen pembeye;o pembe düşlerde birazdan danası uyandıracak onu :) Yok kız olmaz öyle şey;reglin bitti ve yeni bir peryoda girdin duş alırken bile üşütmüş olabilirsin zaman zaman olur öyle şeyler üstüne görme falan gibi şeyler düşünüp de bu ayki yumurtanı heba etme.Sağlıklı düşün ki o da sağlıklı olsun.
çok teşekkür ederim ya. insan rahatlıyor paylaştıkça. eşim fazla takılıyorsun bu konulara rahat ol biraz diyo. bende ona senden çıktı artık sıra bende tabi diorum. valla erkek olmak ne kolay yawyerimseniben
bencede tatlım valla gaza getirmiş gibi olmayayım seni ama belki ümit vardır diye söylüyorum . sonuçta vucudunu sen herkesten iyi tanırsın, olabilitesi yoksa zaten yoktur...sen çalışmalara başlaa biran önce!!
tamam tamam yumurtluyorum dıyelım...:teytey:gıtgıt gıdaaaaakkk yumurtam sıcaaaaakkk..
anaaa ben burda cene yaparken kocıs uyuyacak yaaa.kızlar tutmayın benı cok calısmam lazım coooook(ay noluyo bana ya ar damarımmı catladı nedır)delikafadulden
kızlar normalde her ay kaç yumurtamızın olması gerekiyor??? var mı bi sayısı bunun?
Çiçeğim açmamış papatyam bakma sen pembeye;o pembe düşlerde birazdan danası uyandıracak onu :)
:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?