Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Burda kimiki çatlamdı ki;ben de yazdıklarıma dönüp bakınca kendime hayret eidyorum :) Normalde en samimi arkadaşımla belki arada konuşuruz böyle şeyleri...Onun dışında hiiiççç.... :)

yaaa...bi kere dana ismini kocam bana söylüyooooo, beni minik danam diye sewer....gülmeyinnnnnnn yaaaa...

Yahuuu ben de diyorum ki bu kızın adı neden pembedana;hani hiç ciddi bir isim değil.Hani böyle o günlüğüne soru sorup sonra unutmak için üye olunmuş nicklere benziyor;ama sana baktığımda gayet kendinden emin adımlarla ilerlemek için bulunan bir kişiliksin.
Tezatlık var arada :)

Canım biz montafon cinsi değiliz ya;ondan sadece 1 tane yumurtlayabiliyoruz :) Ya sağdan ya da soldan....

iyi canımda, geçen ay ben doktora gittim, adetten 3 gün önceydi. kadın tüp bebek konusunuda açınca yumurtalarımıda saydı benim. çaplarını falan ölçtü. 8-9 tane dedi bana.
hatta çoğaltmamız gerekki tüp bebekte en az 10 tane alalım diyordu...

ya evet o avantajım var. ama işin içinde olmakta iyi değil. aklım hep orda. yakında tüm hastane bebek için çalıştığımı öğrenecek kaydirigubbakcemile3

Merak etme biz her gün hastanede değliz ama bizim aklımızda orda :))

adetin başlangıcında 2-3 mm’den başlayarak büyüyen ve olgunlaşan dominant folikül, 20-22 mm çapa ulaştığında LH hormonun pik yapması yani en tepe noktasına ulaşması neticesinde çatlayarak atılır. Bu olaya "ovulasyon" adı verilir.

yani tek yumurta gelişiyormuş. bunu daha önce araştırmıştım. şimdi buldum size göndereyim dedim

ayy smart bi alemsin canım :))))

yumurta çok oluyormuş ama hepsi çatlayacak kadar gelişmiyormuş dr um söylemişti. ben bir tane var dediğinde o kadar az mı diye tepki verince :)

O nasıl bişeymiş öyle...Benim bildiğim bir tane yumurta olgunlaşıp fallop tüpüne düşüyo orda spermle buluşabilirse dölleniyo ve yolculuk başlıyo....

aslında hem duygusallık hem romantiklik falan var nickimde. nick deyip geçmemek lazım...eşim evde danam benim der bana...

O nasıl bişeymiş öyle...Benim bildiğim bir tane yumurta olgunlaşıp fallop tüpüne düşüyo orda spermle buluşabilirse dölleniyo ve yolculuk başlıyo....

gerçekten...10 tane emriyo elde etmemiz gerekiyor dedi. çok bıcır bıcır olmasada iyi sonuç alacağımıza eminim dedi. benim saydığım; 8-9 yumurta var, bunu arttırmalıyız dedi. eşimde yanımdaydı, yanlış anlaşılma falan yok yanii...

O da bi manyak doktorlardanmıymış neymiş... Sen daha yeni başladn çalışmalra hemen tüp bebek tedavisine geçmiş kafasında.
Artı belki o kendince başka bişey söylemeye çalışmıştır canım yaaa,bilmiyorum ki ne kastediilidpini ama faalop tüpünde her ay bir yumurtamız olduğuna eminim.

Ya tüp bebekte bir sürü dölleme yapıp hepsini içeri bırakıyorşar sonra arasından kaç tanesi tutunabilirse o kadar bebek oluyorHani tüp bebklerin genelde ikiz üçüüz olma sebebi de o.Belki doktor öyle bieyi anlatıyordu o an bilemeyeceğim canımcım yaa...

Bu arada çiçeğim ya hala burda ya da iş üztünde ama varmış gibi yapıyoooo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…