hadi göreyim seniiiii.....
adamlar kaçacak önümüzdeki aya kalmayalım vallaha!!!
yaaa...bi kere dana ismini kocam bana söylüyooooo, beni minik danam diye sewer....gülmeyinnnnnnn yaaaa...
yaaa...bi kere dana ismini kocam bana söylüyooooo, beni minik danam diye sewer....gülmeyinnnnnnn yaaaa...
Canım biz montafon cinsi değiliz ya;ondan sadece 1 tane yumurtlayabiliyoruz :) Ya sağdan ya da soldan....
ya evet o avantajım var. ama işin içinde olmakta iyi değil. aklım hep orda. yakında tüm hastane bebek için çalıştığımı öğrenecek kaydirigubbakcemile3
Yahuuu ben de diyorum ki bu kızın adı neden pembedana;hani hiç ciddi bir isim değil.Hani böyle o günlüğüne soru sorup sonra unutmak için üye olunmuş nicklere benziyor;ama sana baktığımda gayet kendinden emin adımlarla ilerlemek için bulunan bir kişiliksin.
Tezatlık var arada :)
iyi canımda, geçen ay ben doktora gittim, adetten 3 gün önceydi. kadın tüp bebek konusunuda açınca yumurtalarımıda saydı benim. çaplarını falan ölçtü. 8-9 tane dedi bana.
hatta çoğaltmamız gerekki tüp bebekte en az 10 tane alalım diyordu...
Yahuuu ben de diyorum ki bu kızın adı neden pembedana;hani hiç ciddi bir isim değil.Hani böyle o günlüğüne soru sorup sonra unutmak için üye olunmuş nicklere benziyor;ama sana baktığımda gayet kendinden emin adımlarla ilerlemek için bulunan bir kişiliksin.
Tezatlık var arada :)
ayy smart bi alemsin canım :))))
O nasıl bişeymiş öyle...Benim bildiğim bir tane yumurta olgunlaşıp fallop tüpüne düşüyo orda spermle buluşabilirse dölleniyo ve yolculuk başlıyo....
aslında hem duygusallık hem romantiklik falan var nickimde. nick deyip geçmemek lazım...eşim evde danam benim der bana...
aslında hem duygusallık hem romantiklik falan var nickimde. nick deyip geçmemek lazım...eşim evde danam benim der bana...
pembe kısmındaki duygusallığı yakalamıştım zaten;ama dana kısmını şimdi çözdüm :lepi:
gerçekten...10 tane emriyo elde etmemiz gerekiyor dedi. çok bıcır bıcır olmasada iyi sonuç alacağımıza eminim dedi. benim saydığım; 8-9 yumurta var, bunu arttırmalıyız dedi. eşimde yanımdaydı, yanlış anlaşılma falan yok yanii...
Öyle miyim! :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?