O da bi manyak doktorlardanmıymış neymiş... Sen daha yeni başladn çalışmalra hemen tüp bebek tedavisine geçmiş kafasında.
Artı belki o kendince başka bişey söylemeye çalışmıştır canım yaaa,bilmiyorum ki ne kastediilidpini ama faalop tüpünde her ay bir yumurtamız olduğuna eminim.
evet bugün baya güldürdün beni :)))
eşimde bende akdeniz anemisi taşıyıcısıyız. bunu söyleyince, genetik tanıyla tüp bebek yapalım falan konusu ortaya çıktı.%25 hasta çocuğumuz olacak çünkü...neyse biz istemedik, normal yolla bir kerede olsa şansımızı deniycesss...bak şimdi yaa...ama o zaman tüp bebek nasıl oluyo??? o iğneler hormon aşıları falan hep yumurtlamayı arttırıcı şeyler?? aklım karıştı iyice...
Ya ben severim gülmeyi güldürmeyi;ama inan bundan çok fazla insan nasibini alamıyor.Gün içindeki iş yoğunluğu stres derken pek donuk ve soğuk geçer günlerim ve beni tanımayanlar hep havalı soğuk,kibirli bulurlar.Halbuki alakası yok.Önyargı yerine gel tanımaya çalış değil mi... Ama nerrrrddeee bizim insanımızda o anlayış
slm kizlar bu sayfaya bu sene bakacagim aklima gelmezdi.cünki oglum daha 1yasina bile basmadi ve halada emziriyorum.sizelere bi soru sormak sitiyorum.geri cekme yöntemiyle hamile kalmis olabilrimiyim.cünkü bütün belirtileri yasiyorum.sac dökülmesi, bel agrisi halsizlik ,aserme,sol bacagimda agri,alt karnimin hassaslasmasi ve tabiki akinti.adetime 2gün var.kizlar kafayi yiycem cevaplarsaniz cok sevinirimmyaaa.
evet canım doğru söylüyorsun.. öyle miyim! yazınca ben de alındın sandım :dilcikar:
Yok canım yaaa,alınırmıyım hiç :))
slm kizlar bu sayfaya bu sene bakacagim aklima gelmezdi.cünki oglum daha 1yasina bile basmadi ve halada emziriyorum.sizelere bi soru sormak sitiyorum.geri cekme yöntemiyle hamile kalmis olabilrimiyim.cünkü bütün belirtileri yasiyorum.sac dökülmesi, bel agrisi halsizlik ,aserme,sol bacagimda agri,alt karnimin hassaslasmasi ve tabiki akinti.adetime 2gün var.kizlar kafayi yiycem cevaplarsaniz cok sevinirimmyaaa.
smartcim komsum degil amcamin oglu ve esi bugece bizde kalcaklar.cevabin icin sagol.off cok stresliyimyaaaaa.
Kızlar ben yatıyorum;bu saate de kalmamalıydım aslında;ama bugün hiç muhabbet edemedik ya doyamadım size.
Kocaman öpüyorum hoşçakalın şimdiilik... :)
Kızlar ben yatıyorum;bu saate de kalmamalıydım aslında;ama bugün hiç muhabbet edemedik ya doyamadım size.
Kocaman öpüyorum hoşçakalın şimdiilik... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?