Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

eşimde bende akdeniz anemisi taşıyıcısıyız. bunu söyleyince, genetik tanıyla tüp bebek yapalım falan konusu ortaya çıktı.%25 hasta çocuğumuz olacak çünkü...neyse biz istemedik, normal yolla bir kerede olsa şansımızı deniycesss...bak şimdi yaa...ama o zaman tüp bebek nasıl oluyo??? o iğneler hormon aşıları falan hep yumurtlamayı arttırıcı şeyler?? aklım karıştı iyice...

evet bugün baya güldürdün beni :)))

Ya ben severim gülmeyi güldürmeyi;ama inan bundan çok fazla insan nasibini alamıyor.Gün içindeki iş yoğunluğu stres derken pek donuk ve soğuk geçer günlerim ve beni tanımayanlar hep havalı soğuk,kibirli bulurlar.Halbuki alakası yok.Önyargı yerine gel tanımaya çalış değil mi... Ama nerrrrddeee bizim insanımızda o anlayış

slm kizlar bu sayfaya bu sene bakacagim aklima gelmezdi.cünki oglum daha 1yasina bile basmadi ve halada emziriyorum.sizelere bi soru sormak sitiyorum.geri cekme yöntemiyle hamile kalmis olabilrimiyim.cünkü bütün belirtileri yasiyorum.sac dökülmesi, bel agrisi halsizlik ,aserme,sol bacagimda agri,alt karnimin hassaslasmasi ve tabiki akinti.adetime 2gün var.kizlar kafayi yiycem cevaplarsaniz cok sevinirimmyaaa.

su an misafirim var.sayfaya gizli yaziyrum ara bakip cevaplariniza bakicam.cevaplayanlara cok tesekkür ederimm.

Anladım canım!Hayırlısı olsun;bencede doğal yol en güzeli yüzde yirmibeş çok da yüksek br oran değil.Takma kafanı ona sen.
Tüp bebeğe gelince;o acayip uzuunnn bişey ben de tam araştırmadım ama son kısmı dediğim gibi oluyo.Öncesinde de işte kaliteli yumurta falan sağlanmaya çalışıyor herhalde tam bşlgim yok çalışma yöntemi ile ilgili ama HEDEF aynı BEBEK :))

evet canım doğru söylüyorsun.. öyle miyim! yazınca ben de alındın sandım :dilcikar:

Evet kalmış olabilirsin;çünkü bazen zevk sıvısnın içinde bile sperm olabilmekle kalmayıp canlı ve hareketliliği yetrli olabiliyormuş.Tabi bu herkesin başına gelebilecek bişey değil ama hamile olamazsın diyemez kimse.

Komşuna gelince;Söyle evine gitsin yaaa saat iki oldu :)) Rahat rahat yaz sen de :))

Gerçi ben yatacağım birazdan.. :S

smartcim komsum degil amcamin oglu ve esi bugece bizde kalcaklar.cevabin icin sagol.off cok stresliyimyaaaaa.

Pembedana Ekarhana sor o konuştuğumuz konuyu belki bilgisi vardır.Ben de yarın müsait bir zamanda okuurm.

inşallah gönlünden geçen neyse o olur. ama geri çekilme yöntemi pekte güvenilir sayılmaz. önden gelen sıvıdada sperm oluyor. ayrıca arkadaşım o yöntemle korunuyordu veee şu anda bebeği var 3 aylık. oda çok şaşırmıştı.

smartcim komsum degil amcamin oglu ve esi bugece bizde kalcaklar.cevabin icin sagol.off cok stresliyimyaaaaa.

Hmmmm yatılı misafir yani...
Ca nım ne diyeyim;uzmanlar güvenilir değil diyor o yöntem için;gebelik riski varmış;ama eğer sen öyle hamile kalırsan biz başımıza taş bağlayıp atalım kendimizi denizlere :) Test uygulayanımızdan tut günde 2-3 posta çalışanımızı mı ararsın didik didik gün hesaplayanımızı mı ve daha niceleri.Ama yoookkkk!!!

Gerçi bu ay;Allah sağlık sıhhat verirse başımıza bir iş gelmezse gayet bilimsel çalışacağım ben;ilk sayılır yahuuu :)

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra....................................21 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK[ Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Nazo............27 ARALIK
mız mız........................27 ARALIK
aysulay26...............................27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
beleney.......................30 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
hatice_48............................20 OCAK
clemantine...............20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

Kızlar ben yatıyorum;bu saate de kalmamalıydım aslında;ama bugün hiç muhabbet edemedik ya doyamadım size.

Kocaman öpüyorum hoşçakalın şimdiilik... :)

birşey sorucam kızlarrrr bizde kan uyuşmazlığı var iğne vuruluyormuş ama doğumdan öncemi sonramı acaba ?

kızlar herkese iyi geceler. bende yatıyorum artık nöbetten çıktım ve acaip uuykum geldi. yarın görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…