Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben de gideyim bari uykum geldi tam da soru sormuştum ama neyse artık iyi geceler kızlarrrrr

iğneye sanırım ilk çocukta ihtiyaç olmayabiliyor test yapıyorlar onun için. eğer varsa hamileyken diye biliyorum ama emin değilim.

evet çatlayacak kadar gelişen tek yumurta oluyormuş. zaten bilirsin her ay % 25 şansımız var. ama inşallah olur.

ben adetimden 3 gün önce doktora gitmiştim geçen ay... bana 8-9 tane yumurta saydı.Smartlada onu konuşuyorduk, oda bir tane diyor ama ben yanlış anladığımı sanmıyorum doktoru. eşimde yanımdaydı. aklım karıştı iyice...

Kızlar günaydın.Sabah idrar testi yaptım bu defa 2. çok silik pembe çizgi hemen çıktı ama çoook silik.

Yarın kan testi yaptırıcam hadi hayırlısı olsun bakalım inşallah güzel haberler veririm ben henüz heveslenmedim çünkü çizgi çok silik

kızlar günaydın adetime 4gün var ama ben dün kan testi yaptırdım değer 0,19 çıktı gebelik ihtimali düşükmü aceba

angelllcim canım üzme kendini bi doktoro git bence hemen adet olman için söktürücü verir belkimafoldumbençok üzüldüm ya okadar bekledin bitanem bu aya inş olur tatlım

hayal kırıklığının en büyüğünü yaşadım mafoldumben
test sonucu 0.5mafoldumben

şekercimmm çok üzüldümmmm:1no2: dün hiç giremedim şimdi okudum bitanem sıkma canını nolur sınanıyoruz belkide CADIARZU inşAllah Bir dahaki ay gelir bebişin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…