kızlar herkese iyi geceler. bende yatıyorum artık nöbetten çıktım ve acaip uuykum geldi. yarın görüşmek üzere.
iğneye sanırım ilk çocukta ihtiyaç olmayabiliyor test yapıyorlar onun için. eğer varsa hamileyken diye biliyorum ama emin değilim.
canım ya, son bişey sorayım sana yatmadan.
her ay normalde 1 taen mi yumurtamız oluyor bizim?
evet çatlayacak kadar gelişen tek yumurta oluyormuş. zaten bilirsin her ay % 25 şansımız var. ama inşallah olur.
Kızlar günaydın.Sabah idrar testi yaptım bu defa 2. çok silik pembe çizgi hemen çıktı ama çoook silik.[/QUOTE
günaydın canım yaaaa inşallah hamilesindir ama sen yinede gününün geçmesini bekle sonra bi test daha yaparsın
günaydın kızlar ben geldm uyuyomusunuz halakaydirigubbakcemile2
günaydıın canım yaa yine oku oku bitiremedim sayfaları
hayal kırıklığının en büyüğünü yaşadım mafoldumben
test sonucu 0.5mafoldumben
ne yaptın bakalım anlat annenler geldi ohh yedin iştin tabi güzelim yemekleri
Kızlar günaydın.Sabah idrar testi yaptım bu defa 2. çok silik pembe çizgi hemen çıktı ama çoook silik.[/QUOTE
günaydın canım yaaaa inşallah hamilesindir ama sen yinede gününün geçmesini bekle sonra bi test daha yaparsın
Sağol canım yaa adet günüm yarın ama ben yarın gidip bi kan testi yaptırıcam inşallah iyi haberlerle gelirim
Sağol canım yaa adet günüm yarın ama ben yarın gidip bi kan testi yaptırıcam inşallah iyi haberlerle gelirim
hadi bakalım canım inş sende vardır bişeler güldür şu yüzümüzü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?