Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ne kadar rahat bu dr lar yaa biz sanki yolda buluyoruz bebeklleri nasıl dört gözle bekliyoruz sonra da herşeyden korkuyoruz niye anlamıyor bu dr lar bizi adam gibi bir açıklamam yapsaalar

aradım doktorumu, gün içinde tekrar lekelenmelerin olursa gel dedi... ilişkiye girip girmediğimi sordu...ama hayır hamileliğimi öğrendiğimizden beri eşimle ilişkiye de girmedik....

canım üzme kendini yat dinlen eger doktorun dediği gibi lekelenmeleer dewam ederse hemen git doktoruna aklına kotu seyler getirip kendini harab etme... uzan yatagına we bebeginin saglıgı için dua et umarım Allah hepimizin bebeklerimizi saglıkla kucaklarımıza almayı nasip eder :Saruboceq:

sen gitsen yinede ne der ki .Yatacaksan da orada göz altında yat ama moralini yüksek tut mutlaka

sabah kahverengi bir lekelenme oldu ama ondan sonra olmadı...inşallah tekrarlanmaz,,, ben yine de gidicem doktora rahat edemem yoksa...

ıdılcım ne bıcım bı ınsan senın bu doktorun ayy gıcık oldum bak canım sımdı elınde surewklı bı su sısen olsun gun ıcınde bol bol sıvı tuketmen lazım bol bol su ıcc sonra yat kalkıpta hıc bır ıs yapma kesınlıkle sadece wc ıhtıyacın ıcın kalk be basından gecmıs bırı olarak soluyorum bunları yaptım vee bebegım iii bence bana dusmez ama ssen oo doktorunuda degıstır

bol sıvı tukentmek cookk onemlı canım tamam bır defa oldu dıye arkası gelıcek dıye bısey yok ama sen yınede onlemını al dedıklerımı yapp gozunu sevım bak ıhml etme cokk onemlı

hatice_48+, idilcan+, y.a.s.m.i.n, diillaayy, yaren0144, mercan.a
selamm kızlar günaydın herkese

tamam canım öyle yapıcam çok sağol, kızlar iyiki varsınız....dükkanı yengeme teslim ediyorum ve gidiyorum....
Allaha emanet olun..... dinlenip bol sıvı tuketicem

idilcan canım cok gecmiş olsun..dur hemen panik yapma bu akıntı normal bir akıntıda olabilir..hemen korkma dinlen biraz eğer hala devam ederse dr gidersin..morelini yüksek tut bebişin seni bırakmıcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…